Veszélyes csodaszerek: A magyar férfi internetről vásárol potencianövelőt!

Bővebben: Veszélyes csodaszerek: A magyar férfi internetről vásárol potencianövelőt!Félmillió férfinek vannak Magyarországon potenciazavarai, és ez azt jelenti, hogy partnereikkel együtt egy millióan szenvednek ettől a problémától. Nem csupán az idősebbeket sújtja, minden huszadik 20–40 év közötti férfi életét megkeserítheti a ritkább-gyakoribb merevedési probléma.

Bővebben: Veszélyes csodaszerek: A magyar férfi internetről vásárol potencianövelőt!

Erős vagy? Akkor menj orvoshoz időben!

Bővebben: Erős vagy? Akkor menj orvoshoz időben!Pontosan tudjuk, hogy a férfiak utálnak orvoshoz járni. Az időt is sajnálják, míg várakozni kell, hogy bemehessenek a vizsgálóba. (Persze nem általánosítunk, de valljuk be, így van!) Csak akkor fordulnak orvoshoz, ha már nagy a baj és a tünetek nem múlnak el a saját „kezeléstől”.

Bővebben: Erős vagy? Akkor menj orvoshoz időben!

Alacsony tesztoszteronszint

Bővebben: Alacsony tesztoszteronszintAz alacsony tesztoszteronszint több millió embert sújt a világon. Ennek ellenére rengeteg tévhit tartja magát makacsul. Ideje tiszta vizet önteni a pohárba.

Bővebben: Alacsony tesztoszteronszint

Érrendszerünk, egészségünk védelmében

Bővebben: Érrendszerünk, egészségünk védelmében  Ha orvosként csak egyetlen mondatos tanácsot adhatnék bárkinek (mindenkinek) élete bármely szakaszában, azt mondanám: vigyázzon az érrendszerére.

Bővebben: Érrendszerünk, egészségünk védelmében

Online urológiai rendelő: Kérdezzen anonim!

Bővebben: Online urológiai rendelő: Kérdezzen anonim!Szexuális zavarok, vizelési problémák, intim kérdések. Kulcsár Dánielt, a soproni Erzsébet Kórház Urológiai Osztályának osztályvezető főorvosát az online urológiai rendelésről, és itt szerzett tapasztalatairól kérdeztük.

Bővebben: Online urológiai rendelő: Kérdezzen anonim!

Miért fáj a vesekő?

Bővebben: Miért fáj a vesekő?Azt mondják, a vesekő okozta kín az egyik legnagyobb fájdalom. Mint dr. Kardos Róbert urológus, sebész, onkológus mondja, szerencsére a vesekövek nagy része spontán módon is kiürül, amelyik pedig nem, azt ma már egyre modernebb módszerekkel lehet eltávolítani.

Bővebben: Miért fáj a vesekő?

Azok a kellemetlen húgyúti megbetegedések!

Bővebben: Azok a kellemetlen húgyúti megbetegedések!Dr. Kondás József, a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ urológus főorvosa, az orvostudomány kandidátusa tájékoztatott bennünket az alsó húgyúti gyulladásos megbetegedésekről, és azok kezelési lehetőségeiről.

Bővebben: Azok a kellemetlen húgyúti megbetegedések!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.