Mérgezőbb az e-cigi?

Bővebben: Mérgezőbb az e-cigi?A Dél-Kaliforniai Egyetem kutatói vizsgálták az e-cigaretták által kibocsátott füstöt, és azt találták, hogy bizonyos káros anyagokból többet tartalmaz, mint a hagyományos cigaretták.

Bővebben: Mérgezőbb az e-cigi?

Robotspermák hozhatják el a reményt a meddő pároknak

Bővebben: Robotspermák hozhatják el a reményt a meddő pároknakSpermiumokhoz hasonló robotok segíthetik a mesterséges megtermékenyítést: a hímivarsejtek alakját és mozgását utánozzák azok az apró szerkezetek, amelyeket mágneses erőtérrel mozgatnak holland fejlesztőik.

Bővebben: Robotspermák hozhatják el a reményt a meddő pároknak

Vesekő gondok

Bővebben: Vesekő gondokEurópában a lakosság 3-5 százalékának van veseköve, s az urológiai osztályokon a betegek 10-15 százalékának ez a panasza. Férfiaknál és nőknél, gyerekeknél és időseknél egyaránt előfordulhat. Dr. Kardos Róbert urológus, sebész, onkológus főorvost kérdeztük.

Bővebben: Vesekő gondok

Amikor a beteljesüléssel probléma van

Bővebben: Amikor a beteljesüléssel probléma vanA vágyfázis zavarai és az izgalmi szak zavarai után négyrészes szexuálterápiás sorozatunk harmadik fejezetében dr. Kohári György segítségével az orgazmuszavarok témakörét járjuk körül. Szerencsére ezekre a problémákra is van megoldás.

Bővebben: Amikor a beteljesüléssel probléma van

Horkolás az agyvérzés rizikófaktora?

Bővebben: Horkolás az agyvérzés rizikófaktora?Az egyszerű alvási apnoéban (alvás alatti légzéskimaradásban) szenvedő emberek esetében nagyobb rizikója lehet a csendes agyvérzésnek, illetve az agy fehérjeállományát érintő szövetsérüléseknek - adta hírül a ScienceDaily internetes egészségügyi magazin.

Bővebben: Horkolás az agyvérzés rizikófaktora?

Ha görbe a hímvessző...

Bővebben: Ha görbe a hímvessző...A különös nevű betegség a pénisz görbületével, súlyos esetben pedig akár közösülési képtelenséggel is jár. A kór szerencsére igen ritka, a statisztikák szerint csupán a férfiak 3 százalékát érinti. Bár mint dr. Kardos Róbert urológus, sebész mondja, az érintettek száma ennél valószínűleg több - a szégyenérzettől vezérelve nem mindenki fordul orvoshoz.

Bővebben: Ha görbe a hímvessző...

Babára várva – a férfi meddőségről

Bővebben: Babára várva – a férfi meddőségrőlA gyermektelenség okát nem csak a nőben lehet keresni, a férfiaknál is előfordulhat meddőség. Hazánkban a meddő párok aránya 15-20 százalék, 5-6 esetből egyben a férfi terméketlensége áll a háttérben.

Bővebben: Babára várva – a férfi meddőségről

Hamis gyógyszerek a világhálón!

Bővebben: Hamis gyógyszerek a világhálón!Minden interneten vásárolt gyógyszer hamis vagy illegális volt - ez az eredménye a június 18. és 25. között hatodszor megtartott, az internetes gyógyszerkereskedést ellenőrző nemzetközi Pangea akciónak, amelyben a magyar hatóságok a magyar weboldalakról vásárolt gyógyszereket vizsgálták meg.

Bővebben: Hamis gyógyszerek a világhálón!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.