Fogfehérítéssel a ragyogó fogakért!

Bővebben: Fogfehérítéssel a ragyogó fogakért!Számtalan tévhit terjeng a fogfehérítésről, hogy megkértünk egy független fogorvost, oszlassa el ezeket. Dr. Kovalenszki Richárd a leggyakrabban hallottakról mondja el, hogy is van ez pontosan. A fogfehérítés hihetetlen népszerűségnek örvend manapság. Egyrészt az utóbbi időben egyre 
olcsóbbá váltak ezek a technológiák, másrészt megjelentek az otthoni fogfehérítők, amelyek tovább csökkentették az árakat.

Bővebben: Fogfehérítéssel a ragyogó fogakért!

Forradalmi gyógymód a hajhullásra!

Bővebben: Forradalmi gyógymód a hajhullásra!Újabb sajtóinformáció látott napvilágot a Pennsylvania Egyetemen dolgozó dr. George Cotsarelis-től aki korábban kutatásokkal alátámasztva kiderítette, hogy a kopaszodó egyének vérében az úgynevezett PGD2 fehérjeszint magasabb a kelleténél, ami gátolja egyben a hajnövekedést

Bővebben: Forradalmi gyógymód a hajhullásra!

Gyulladások, öregedés ellen

Bővebben: Gyulladások, öregedés ellenEgyre több olyan hírt olvashatunk, amelyek azt igazolják, hogy igenis érdemes a természet eszközeit igénybe venni saját egészségünk érdekében. Most egy ókorban is használatos növény hatásaira derült újra fény.

Bővebben: Gyulladások, öregedés ellen

Érrendszeri betegséget jelezhet a merevedési zavar!

Bővebben: Érrendszeri betegséget jelezhet a merevedési zavar!A merevedési zavarnak sokféle oka lehet, ha azonban az érrendszer kerül gyanúba, nem árt alapos kivizsgáláson részt venni! Dr. Szalmás Zoltán kardiológust kérdeztük a merevedési zavar és a szív- érrendszeri megbetegedések összefüggéseiről.

Bővebben: Érrendszeri betegséget jelezhet a merevedési zavar!

Ellenőrizetlen és veszélyes!

Bővebben: Ellenőrizetlen és veszélyes!Manapság az interneten szinte minden beszerezhető – miért éppen a potencianövelő szerek maradnának ki a kínálatból? Nem árt azonban vigyázni, hiszen ezek a készítmények akár veszélyesek is lehetnek! Dr Lantos István andrológust kérdeztük a témáról.

Bővebben: Ellenőrizetlen és veszélyes!

Amikor a test beteg a lélek sem maradhat érintetlen III. rész A műtét utáni terápiákról

Bővebben: Amikor a test beteg a lélek sem maradhat érintetlen III. rész  A műtét utáni...Harmadszor beszélgetek már dr. Kegye Adrienne pszichoterapeuta szakorvossal a rosszindulatú daganatos betegség okozta lelki terhekről, a diagnosztizálás idejéről és a kezelés menetéről. Az előző részben eljutottunk a műtét utáni időszakig, most a kemo-, sugár-, és hormonkezelés nehézségeiről esik szó.

Bővebben: Amikor a test beteg a lélek sem maradhat érintetlen III. rész A műtét utáni...

Letaglózó fáradtság

Bővebben: Letaglózó fáradtságEgy kis fáradtság egyáltalán nem ártalmas, hiszen sokan vannak, akik e nélkül a figyelmeztetés nélkül soha nem állnának meg. Azonban amikor ez már megmagyarázhatatlan méreteket ölt, és a mindennapi életben is akadályoz, az biztosan nem természetes.

Bővebben: Letaglózó fáradtság

Alma vagy körte? Az elhízás veszélyei

Bővebben: Alma vagy körte? Az elhízás veszélyeiAz elhízásnak két típusát különböztetjük meg, az alma és a körte típusút, az előbbi a hasra való hízás, az utóbbinál inkább a fenéken, combokon jelennek meg a plusz kilók. Ez a besorolás nem öncélúan történik, mert megfigyelések szerint az alma típus hajlamosít nagyobb mértékben koszorúér-betegségre, vagy agyvérzésre.

Bővebben: Alma vagy körte? Az elhízás veszélyei

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.