2 gyakori férfibetegség

Bővebben: 2 gyakori férfibetegségSokszor tapasztaljuk, hogy a férfiak az utolsó pillanatig húzzák az egészségügyi vizsgálatokat. Ha influenzásak, inkább otthon nyomják az ágyat, de nem mennek el orvoshoz, ha húgyúti vagy szexuális problémákkal néznek szembe, akkor pedig mélyen hallgatnak, az urológiai vizsgálatoktól tartanak. Pedig a rendszeres szűrésekkel megelőzhetők, vagy időben felfedezhetők lennének olyan betegségek, amelyek később komoly problémákat okozhatnak. Dr. Csicsenkov Péter urológus adjunktussal a férfiakat is érintő felfázásról és a rettegett hererákról beszélgettünk.

Bővebben: 2 gyakori férfibetegség

Sokkal több mint szexuális probléma - A merevedési zavar

Bővebben: Sokkal több mint szexuális probléma - A merevedési zavarA merevedési zavart régen kizárólag lelki eredetű problémának tartották, ám hosszas kutatómunka feltárta, hogy a háttérben komoly szervi bajok is meghúzódhatnak. Világszerte akár 150 millió férfit is érinthet, megkeserítve ezzel a mindennapjaikat és a szexuális életüket is. A témáról Dr. Kardos Róbert urológus, sebész, onkológus főorvossal beszélgettünk.

Bővebben: Sokkal több mint szexuális probléma - A merevedési zavar

Egy ritka, ám veszedelmes férfi betegség

Bővebben: Egy ritka, ám veszedelmes férfi betegségA péniszrák ritka előfordulású, ezért sokan vannak, akik nem rendelkeznek kellő ismeretekkel a betegséget illetően. A legfontosabb tudnivalókról Dr. Mansour Adiebet, a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház urológusát kérdeztük.

Bővebben: Egy ritka, ám veszedelmes férfi betegség

Fogyj le, ha alacsony a tesztoszteronszinted

Bővebben: Fogyj le, ha alacsony a tesztoszteronszintedA túlsúly, az elhízás szoros összefüggésben van a tesztoszteron szintjével. Azaz ha túlsúlyos vagy, minden bizonnyal a tesztoszteron is alacsonyabb a szervezetedben a normálisnál. Hogyan tehetsz ez ellen? Mutatunk most 6 egyszerű fogyitippet, amivel segíthetsz magadon.

Bővebben: Fogyj le, ha alacsony a tesztoszteronszinted

Mi köze az orgazmusnak a prosztatarákhoz?

Bővebben: Mi köze az orgazmusnak a prosztatarákhoz?Ismét egy kutatásról szeretnénk beszámolni, amelyet az Amerikai Urológus Társaság végzett. Ez az eredmény bizonyára minden férfit örömmel tölt majd el, hiszen arról számoltak be a tudósok, hogy vizsgálataik rámutattak, hogy a rendszeres ejakuláció csökkenti a prosztatarák kialakulásának kockázatát.

Bővebben: Mi köze az orgazmusnak a prosztatarákhoz?

Szakértőink a férfiakat érintő betegségekről

Bővebben: Szakértőink a férfiakat érintő betegségekrőlMunkánk során óriási segítség és stabil szakmai háttér online rendelésünk szakértői gárdája, valamint azok a kiváló szakorvosok, akiket hétről-hétre van szerencsénk megkérdezni egy-egy rendkívül fontos téma kapcsán. A férfiakat érintő szexuális és egészségügyi problémákról készített interjúink nagy népszerűségnek örvendenek, és széles körben terjesztik a hiteles információkat. Íme, most néhány gondolat a teljesség igénye nélkül, amit érdemes még egyszer elolvasni.

Bővebben: Szakértőink a férfiakat érintő betegségekről

Intim téma: nemi betegségek

Bővebben: Intim téma: nemi betegségekA nemi úton terjedő betegségeket bárki elkaphatja. Ez nem függ szexuális orientáltságtól, sem társadalmi hovatartozástól. A szűrés elengedhetetlen akkor is, ha monogám kapcsolatban élünk. Még ha úgy is gondoljuk, hogy mi biztonságos szexuális életet élünk, valójában nincs biztonságos szexuális élet.

Bővebben: Intim téma: nemi betegségek

Aktív élet és urológiai problémák

Bővebben: Aktív élet és urológiai problémák Napjainkban az aktív életmód minden korosztálynál széles körben elterjedt. Fontos azonban, hogy sportolás közben is odafigyeljünk az egészségügyi kockázatokra. A rendszeresen sportoló férfiak esetleges urológiai problémáiról Dr. Csőke Istvánt, a Bajai Szent Rókus Kórház urológiai osztályának szakorvos-főorvosát kérdeztük.

Bővebben: Aktív élet és urológiai problémák

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.