Szembeszállunk a kullancsokkal!

Bővebben: Szembeszállunk a kullancsokkal!Márciustól novemberig Közép-Európában fenyegetnek a kullancsok. A betegség, amelyet terjesztenek, akár halállal is végződhet. A vérszívó parazita többek között azzal tökéletesedik, hogy már 1000 méteres tengerszint feletti magasságban is megtalálható, a hegyvidéki térségekben.

Bővebben: Szembeszállunk a kullancsokkal!

Miért feledkezünk meg némelyik betegségről?

Bővebben: Miért feledkezünk meg némelyik betegségről?Egymilliárd ember szenved valamilyen trópusi betegségben. Azok az orvosságok, amelyek ezeket a betegeket meggyógyíthatnák, nem állnak rendelkezésre, és a gyógyszeripari laboratóriumokban nem is fejlesztik őket. Elfelejtett betegségekről lenne szó?

Bővebben: Miért feledkezünk meg némelyik betegségről?

Újdonság: HIV ellen parazitákkal

Bővebben: Újdonság: HIV ellen parazitákkalA legújabb felfedezés az AIDS gyógyításának lehetőségére. Ráadásul olyan anyag segítségével, amely az emberi orvostudományban már általánosan használatos egyéb célokra – az élősködők ellen. A világon évente 3 millióan halnak meg AIDS-ben. Az Egészségügyi Világszervezet, a WHO előrejelzése szerint 2030-ra az AIDS válik a leggyakoribb halálokká.

Bővebben: Újdonság: HIV ellen parazitákkal

Modern virológia

Bővebben: Modern virológiaA tudományos munkahelyek folyamatosan ontják a meglepő információkat a vírusokról. Most bebizonyosodott, hogy noha a vírusok nem képesek önmaguktól sem növekedni, sem szaporodni, a megfelelő alkalomra akár több évtizedet is várnak. Körülöttünk szerte-szét nagy kiterjedésű tarka-barka mikrovilág terül el, amelyet azonban szabad szemmel nem láthatunk.

Bővebben: Modern virológia

Hogyan ismerjük fel gyorsan a daganatot?

Bővebben: Hogyan ismerjük fel gyorsan a daganatot?A rák az a szó, amelynek hallatán mindenki elborzad. A gyógyítás eredménye a rákos daganat gyors és pontos felismerésén múlik. Hetven évvel ezelőtt született meg egy ötlet arra, hogy hogyan is fogjunk hozzá, mai tudósok pedig eredményesen folytatják ezt a kutatást.

Bővebben: Hogyan ismerjük fel gyorsan a daganatot?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.