Érdekességek a spermiumokról

Bővebben: Érdekességek a spermiumokrólHa csak egy (kettő, három) spermium és egy (kettő, három) petesejt szükséges egy (kettő, három) kisbaba megfoganásához, akkor minek annyi sperma a férfiaknak? És hány spermium tekinthető normálisnak? Meddig élnek? Van valami, amit megtehetsz, hogy növeld a sperma mennyiségét vagy javítsd a minőségét? Megannyi kérdés… Íme, a válaszok.

Bővebben: Érdekességek a spermiumokról

Prosztatagondok

Bővebben: Prosztatagondok A jóindulatú prosztata megnagyobbodás az idősebb férfiak egyik leggyakoribb betegsége, általában 45 év felett jelentkezik. A betegek fele élete során kezelésre szorul. A tünetek jelentősen rontják az életminőséget. Ennek ellenére a panasszal rendelkezőknek csak a 10-20%-a fordul orvoshoz, pedig a betegség jól kezelhető.

Bővebben: Prosztatagondok

Potenciazavar és szex – 5 kérdés, 5 válasz

Bővebben: Potenciazavar és szex – 5 kérdés, 5 válaszAz életkor előrehaladtával a pénisz merevedési képessége csökken. Ennek több oka is lehet, már írtunk ezekről korábban. Az tény, hogy 40 éves kor felett megváltoznak a férfiak szexuális képességei, és valószínűleg valamikor életük folyamán mindannyian találkoznak a merevedési zavar problémájával.  Az ok legyen az akár lelki vagy fizikai, akár a kettő kombinációja, az eddig magától értetődő erekció kihívássá változik. Férfiak és nők kérdeztek bennünket, hogy mit tehetnek, hogy a szex ne váljon lehetetlen küldetéssé.

Bővebben: Potenciazavar és szex – 5 kérdés, 5 válasz

Potenciazavar – a nő is segíthet!

Bővebben: Potenciazavar – a nő is segíthet!Ahhoz, hogy egy férfi jó szerető legyen, sok minden szükséges, ám az élet nem mindig tökéletes. Minden sikeres férfi mögött áll egy nő áll, tartja a mondás. Dr. Kardos Róbert urológus főorvos is megerősíti a szállóigét, hiszen tapasztalata szerint a nőnek igen fontos szerep jut a férfi potenciazavarok hátterének feltérképezésében.

Bővebben: Potenciazavar – a nő is segíthet!

Herevisszér – A nemzőképességet csökkentheti!

Bővebben: Herevisszér – A nemzőképességet csökkentheti!A visszérről elsősorban a lábon látható, kidudorodó erek jutnak eszünkbe, esetleg az aranyér, de az, hogy ez a kellemetlenség ezeken kívül más testrészeket is érinthet, sőt, még a nemzőképességet is befolyásolhatja, nem igazán került előtérbe.

Bővebben: Herevisszér – A nemzőképességet csökkentheti!

Női egészségügyi problémák, ám férfiakat is érintheti

Bővebben: Női egészségügyi problémák, ám férfiakat is érinthetiA migrén, a HPV, a mellrák, és a rheumatoid arthritis sokkal gyakoribb a nőknél, de sajnos a férfiakat is érintheti. Számos betegség és állapot, amely leginkábba a nőket érinti, hatással lehet a férfiakra is. Fontos, hogy felismerd a figyelmeztető jeleket, hogy azonnal orvoshoz fordulhass.

Bővebben: Női egészségügyi problémák, ám férfiakat is érintheti

Görbe hímvessző - Mi lehet az oka?

Bővebben: Görbe hímvessző - Mi lehet az oka?A péniszt érintő egészségügyi problémákkal a szégyenérzet miatt sokan nem keresnek fel szakorvost. A görbe hímvessző, másik nevén péniszgörbület bár ritka betegségnek számít, azonban súlyos esetben fájdalmat okoz és akár ellehtetlenítheti a szexuális együttléteket is. Az állapottal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról Dr. Papos Istvánt, az  SZTE ÁOK Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Urológiai Klinikájának főorvosát kérdeztük.

Bővebben: Görbe hímvessző - Mi lehet az oka?

Potenciazavarok a stressztől?

Bővebben: Potenciazavarok a stressztől?Fiatal korban sem ritka, hogy potenciazavarokkal küzd valaki, ám negyven év felett minden második férfit érint az átmeneti vagy tartós merevedési probléma. A kor előrehaladtával az okok között a szervi problémák szerepelnek az első helyen, fiatalabb korban inkább a lelki okok amelyek hatására problémák alakulhatnak ki. A leggyakoribb mégis a kettő együtt. Dr. Ashaber Dávid urológus szakorvossal a stressz és a potencia kapcsolatáról beszélgettünk.

Bővebben: Potenciazavarok a stressztől?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.