Herevisszér – A nemzőképességet csökkentheti!

Bővebben: Herevisszér – A nemzőképességet csökkentheti!A visszérről elsősorban a lábon látható, kidudorodó erek jutnak eszünkbe, esetleg az aranyér, de az, hogy ez a kellemetlenség ezeken kívül más testrészeket is érinthet, sőt, még a nemzőképességet is befolyásolhatja, nem igazán került előtérbe.

Bővebben: Herevisszér – A nemzőképességet csökkentheti!

Női egészségügyi problémák, ám férfiakat is érintheti

Bővebben: Női egészségügyi problémák, ám férfiakat is érinthetiA migrén, a HPV, a mellrák, és a rheumatoid arthritis sokkal gyakoribb a nőknél, de sajnos a férfiakat is érintheti. Számos betegség és állapot, amely leginkábba a nőket érinti, hatással lehet a férfiakra is. Fontos, hogy felismerd a figyelmeztető jeleket, hogy azonnal orvoshoz fordulhass.

Bővebben: Női egészségügyi problémák, ám férfiakat is érintheti

Görbe hímvessző - Mi lehet az oka?

Bővebben: Görbe hímvessző - Mi lehet az oka?A péniszt érintő egészségügyi problémákkal a szégyenérzet miatt sokan nem keresnek fel szakorvost. A görbe hímvessző, másik nevén péniszgörbület bár ritka betegségnek számít, azonban súlyos esetben fájdalmat okoz és akár ellehtetlenítheti a szexuális együttléteket is. Az állapottal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról Dr. Papos Istvánt, az  SZTE ÁOK Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Urológiai Klinikájának főorvosát kérdeztük.

Bővebben: Görbe hímvessző - Mi lehet az oka?

Potenciazavarok a stressztől?

Bővebben: Potenciazavarok a stressztől?Fiatal korban sem ritka, hogy potenciazavarokkal küzd valaki, ám negyven év felett minden második férfit érint az átmeneti vagy tartós merevedési probléma. A kor előrehaladtával az okok között a szervi problémák szerepelnek az első helyen, fiatalabb korban inkább a lelki okok amelyek hatására problémák alakulhatnak ki. A leggyakoribb mégis a kettő együtt. Dr. Ashaber Dávid urológus szakorvossal a stressz és a potencia kapcsolatáról beszélgettünk.

Bővebben: Potenciazavarok a stressztől?

Mit tehetsz, ha felfáztál?

Bővebben: Mit tehetsz, ha felfáztál?Ismert tünetek: gyakori vizelési inger,  égő, csípő érzés ürítés közben, fájdalmas alhasi görcsök, kellemetlen szagú, sötét színű vizelet. Az alsó húgyúti gyulladásról, azaz a felfázásról Dr. Bánfi Gergely urológus szakorvossal beszélgettünk.

Bővebben: Mit tehetsz, ha felfáztál?

Egy rettegett betegség: Prosztatarák

Bővebben: Egy rettegett betegség: ProsztatarákA prosztata daganatos megbetegedése korunk egyik rettegett betegsége, amelyről sajnos még mindig keveset tudunk. Az egyik leggyakoribb rákfajta, amely a férfiakat érinti. Dr. Laczkó Péter urológus főorvossal a prosztatarákról beszélgettünk.

Bővebben: Egy rettegett betegség: Prosztatarák

Miért fontosak a szűrővizsgálatok? – Íme, 3 jó ok!

Bővebben: Miért fontosak a szűrővizsgálatok? – Íme, 3 jó ok!A betegségek orvoslásában nemcsak az orvosnak, hanem a páciensnek is nagy szerepe van. Az a tudás, amely saját testünkkel kapcsolatban a birtokunkban van, hatalmas segítség lehet a panaszok kezelésében. Ugyanígy gondolja ezt dr. Bartóki László, a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház urológiai osztályának főorvosa is, aki szerint az urológiai betegségekkel kapcsolatban is az egyik legfontosabb az, hogy mi magunk mennyire ismerjük a testünket.

Bővebben: Miért fontosak a szűrővizsgálatok? – Íme, 3 jó ok!

Péniszrák – szégyenkezésnek helye nincs!

Bővebben: Péniszrák – szégyenkezésnek helye nincs!A daganatos betegségek közül a tüdőrák és a prosztatadaganat a leggyakoribb a férfiak körében. Idősebb korban azonban kialakulhat  a péniszrák is. Ez a daganatfajta nagyon jól gyógyítható, ha időben orvoshoz fordul a páciens. A péniszrákról Dr. Mansour Adieb urológust kérdeztük.

Bővebben: Péniszrák – szégyenkezésnek helye nincs!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.