Mit tehetsz, ha felfáztál?

Bővebben: Mit tehetsz, ha felfáztál?Ismert tünetek: gyakori vizelési inger,  égő, csípő érzés ürítés közben, fájdalmas alhasi görcsök, kellemetlen szagú, sötét színű vizelet. Az alsó húgyúti gyulladásról, azaz a felfázásról Dr. Bánfi Gergely urológus szakorvossal beszélgettünk.

Bővebben: Mit tehetsz, ha felfáztál?

Egy rettegett betegség: Prosztatarák

Bővebben: Egy rettegett betegség: ProsztatarákA prosztata daganatos megbetegedése korunk egyik rettegett betegsége, amelyről sajnos még mindig keveset tudunk. Az egyik leggyakoribb rákfajta, amely a férfiakat érinti. Dr. Laczkó Péter urológus főorvossal a prosztatarákról beszélgettünk.

Bővebben: Egy rettegett betegség: Prosztatarák

Miért fontosak a szűrővizsgálatok? – Íme, 3 jó ok!

Bővebben: Miért fontosak a szűrővizsgálatok? – Íme, 3 jó ok!A betegségek orvoslásában nemcsak az orvosnak, hanem a páciensnek is nagy szerepe van. Az a tudás, amely saját testünkkel kapcsolatban a birtokunkban van, hatalmas segítség lehet a panaszok kezelésében. Ugyanígy gondolja ezt dr. Bartóki László, a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház urológiai osztályának főorvosa is, aki szerint az urológiai betegségekkel kapcsolatban is az egyik legfontosabb az, hogy mi magunk mennyire ismerjük a testünket.

Bővebben: Miért fontosak a szűrővizsgálatok? – Íme, 3 jó ok!

Péniszrák – szégyenkezésnek helye nincs!

Bővebben: Péniszrák – szégyenkezésnek helye nincs!A daganatos betegségek közül a tüdőrák és a prosztatadaganat a leggyakoribb a férfiak körében. Idősebb korban azonban kialakulhat  a péniszrák is. Ez a daganatfajta nagyon jól gyógyítható, ha időben orvoshoz fordul a páciens. A péniszrákról Dr. Mansour Adieb urológust kérdeztük.

Bővebben: Péniszrák – szégyenkezésnek helye nincs!

A férfi nemi szerv közelebbről – anatómia és élettan

Bővebben: A férfi nemi szerv közelebbről – anatómia és élettanMindenki tudja, hogy néz ki egy férfi nemi szerv. Ám a pontos anatómia és élettan nem mindig kerül a középpontba, ha a péniszről van szó. Dr. Soós Zitával, a Dunaújvárosi Szent Panteleon Kórház-Rendelőintézet Urológiai Osztályának urológusával most ezekről beszélgettünk.

Bővebben: A férfi nemi szerv közelebbről – anatómia és élettan

Felfázás a férfiaknál

Bővebben: Felfázás a férfiaknálSokszor tapasztaljuk, hogy a férfiak az utolsó pillanatig húzzák az egészségügyi vizsgálatokat. Ha influenzásak, inkább otthon nyomják az ágyat, de nem mennek el orvoshoz, ha húgyúti vagy szexuális problémákkal néznek szembe, akkor pedig mélyen hallgatnak, az urológiai vizsgálatoktól tartanak. Pedig a rendszeres szűrésekkel megelőzhetők, vagy időben felfedezhetők lennének olyan betegségek, amelyek később komoly problémákat okozhatnak. Dr. Csicsenkov Péter urológus adjunktussal a férfiakat is érintő felfázásról beszélgettünk.

Bővebben: Felfázás a férfiaknál

A potenciazavar már fiatal korban is gyakori?

Bővebben: A potenciazavar már fiatal korban is gyakori?A férfiak egyik legnagyobb rémálma, hogy nem tudnak jól teljesíteni az ágyban. A potenciazavarok előfordulása a kor előrehaladtával nő. Már a 40 év alatti férfiak 4-10 százalékánál is előfordul. Az erektilis diszfunkcióról Dr. Kardos Róbert urológus, sebész, onkológus főorvost kérdeztük.

Bővebben: A potenciazavar már fiatal korban is gyakori?

6 éves az online urológiai rendelés

Bővebben: 6 éves az online urológiai rendelésFérfinak lenni nem is olyan könnyű. A nők általában azt gondolják, hogy a férfiaknak egyszerű, csak élvezniük kell az életet. Ám arról kevésbé szól a fáma, hogy a férfiaknak vizelési problémákkal, potenciazavarokkal, prosztataproblémákkal kell szembenézniük életük folyamán. Ezekről a kérdésekről azonban nem szívesen beszélnek senkivel.

Bővebben: 6 éves az online urológiai rendelés

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.