Megelőzhető férfibetegségek

Bővebben: Megelőzhető férfibetegségekSokszor tapasztaljuk, hogy a férfiak az utolsó pillanatig húzzák az egészségügyi vizsgálatokat. Ha influenzásak, inkább otthon nyomják az ágyat, de nem mennek el orvoshoz, ha húgyúti vagy szexuális problémákkal néznek szembe, akkor pedig mélyen hallgatnak, az urológiai vizsgálatoktól tartanak. Pedig a rendszeres szűrésekkel megelőzhetők, vagy időben felfedezhetők lennének olyan betegségek, amelyek később komoly problémákat okozhatnak. Dr. Csicsenkov Péter urológus adjunktussal a férfiakat is érintő felfázásról és a rettegett hererákról beszélgettünk.

Bővebben: Megelőzhető férfibetegségek

Honnan tudod, hogy nemibetegséged van? 1. rész - Férfiak

Bővebben: Honnan tudod, hogy nemibetegséged van? 1. rész - FérfiakA szexuális úton terjedő betegségek nemi érintkezés útján terjednek. Ezt azért a legtöbb ember tudja, hiszen benne van a nevükben – nemi betegségek. Terjesztik a testnedvek (pl. az ondó, a hüvelyváladék), de a szexuális játékszerekkel is óvatosnak kell lenni. Az a legrosszabb bennük, hogy olyan alattomosak, hogy a hordozójuk sokszor nem is tudja, hogy beteg, és úgy adja tovább a fertőzést partnerének. Lássuk, melyek a legjellegzetesebb tünetek férfiak esetében.

Bővebben: Honnan tudod, hogy nemibetegséged van? 1. rész - Férfiak

A félelemnél jobb a bizonyosság – megelőzhető férfibetegségek

Bővebben: A félelemnél jobb a bizonyosság – megelőzhető férfibetegségekSokszor tapasztaljuk, hogy a férfiak az utolsó pillanatig húzzák az egészségügyi vizsgálatokat. Ha influenzásak, inkább otthon nyomják az ágyat, de nem mennek el orvoshoz, ha húgyúti vagy szexuális problémákkal néznek szembe, akkor pedig mélyen hallgatnak, az urológiai vizsgálatoktól tartanak. Pedig a rendszeres szűrésekkel megelőzhetők, vagy időben felfedezhetők lennének olyan betegségek, amelyek később komoly problémákat okozhatnak. Dr. Csicsenkov Péter urológus adjunktussal a férfiakat is érintő felfázásról és a rettegett hererákról beszélgettünk.

Bővebben: A félelemnél jobb a bizonyosság – megelőzhető férfibetegségek

A prosztata daganatos betegségei: a gyógyulás kulcsa a korai diagnózis

Bővebben: A prosztata daganatos betegségei: a gyógyulás kulcsa a korai diagnózisProf. Dr Tóth Csaba a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Urológiai Klinikájának Professzora egyetemi tanár. Elsőként vezette be hazánkban az endoszkópos vese- és urétersebészetet, valamint a laparoszkópos urológiai műtéteket. A Professzor Emeritus Urat a prosztata rosszindulatú daganatának kezelési lehetőségeiről kérdeztem.

Bővebben: A prosztata daganatos betegségei: a gyógyulás kulcsa a korai diagnózis

Szakértőink a férfiproblémákról

Bővebben: Szakértőink a férfiproblémákrólMunkánk során óriási segítség és stabil szakmai háttér online rendelésünk szakértői gárdája, valamint azok a kiváló szakorvosok, akiket hétről-hétre van szerencsénk megkérdezni egy-egy rendkívül fontos téma kapcsán. A férfiakat érintő szexuális és egészségügyi problémákról készített interjúink nagy népszerűségnek örvendenek, és széles körben terjesztik a hiteles információkat. Íme, most néhány gondolat a teljesség igénye nélkül, amit érdemes még egyszer elolvasni.

Bővebben: Szakértőink a férfiproblémákról

Az urológus 3 jótanácsa, avagy a szűrővizsgálatok fontossága

Bővebben: Az urológus 3 jótanácsa, avagy a szűrővizsgálatok fontossága Az urológiai betegségekrő számtalan cikk született már. Ebben az interjúban megpróbálkozunk a hiánypótlással, hiszen egy olyan, nagymúltú és hozzáértő szakorvossal beszélgettünk, aki szerint az egyik legfontosabb az urológiai megbetegedésekkel kapcsolatban az, hogy mi magunk mennyire ismerjük a testünket, és mennyire vagyunk képesek arra, hogy felfedezzük a változásokat. dr. Bartóki Lászlóval a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház urológiai osztályának főorvosával beszélgettünk.

Bővebben: Az urológus 3 jótanácsa, avagy a szűrővizsgálatok fontossága

Egy veszedelmes férfi betegség: Péniszrák

Bővebben: Egy veszedelmes férfi betegség: PéniszrákA péniszrák ritka előfordulású, ezért sokan vannak, akik nem rendelkeznek kellő ismeretekkel a betegséget illetően. A legfontosabb tudnivalókról Dr. Mansour Adiebet, a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház urológusát kérdeztük.

Bővebben: Egy veszedelmes férfi betegség: Péniszrák

A prosztataráknak is lehetnek tünetei – Figyelj a testedre!

Bővebben: A prosztataráknak is lehetnek tünetei – Figyelj a testedre!Szeptember a prosztata hónapja. Ebben a hónapban még jobban igyekszünk felhívni a figyelmet erre az igen gyakori problémára, ami a férfiak esetében előforduló daganatos betegségek közül a második leggyakoribb. Beszéltünk arról, hogy milyen fontos a prevenció, azaz a rendszeres szűrővizsgálatok elengedhetetlenek. Kevésszer szóltunk azonban arról, hogy a prosztataráknak lehetnek észlelhető tünetei is. Most ezeket foglaltuk röviden össze.

Bővebben: A prosztataráknak is lehetnek tünetei – Figyelj a testedre!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.