Szakértőink a férfiproblémákról

Bővebben: Szakértőink a férfiproblémákrólMunkánk során óriási segítség és stabil szakmai háttér online rendelésünk szakértői gárdája, valamint azok a kiváló szakorvosok, akiket hétről-hétre van szerencsénk megkérdezni egy-egy rendkívül fontos téma kapcsán. A férfiakat érintő szexuális és egészségügyi problémákról készített interjúink nagy népszerűségnek örvendenek, és széles körben terjesztik a hiteles információkat. Íme, most néhány gondolat a teljesség igénye nélkül, amit érdemes még egyszer elolvasni.

Bővebben: Szakértőink a férfiproblémákról

Az urológus 3 jótanácsa, avagy a szűrővizsgálatok fontossága

Bővebben: Az urológus 3 jótanácsa, avagy a szűrővizsgálatok fontossága Az urológiai betegségekrő számtalan cikk született már. Ebben az interjúban megpróbálkozunk a hiánypótlással, hiszen egy olyan, nagymúltú és hozzáértő szakorvossal beszélgettünk, aki szerint az egyik legfontosabb az urológiai megbetegedésekkel kapcsolatban az, hogy mi magunk mennyire ismerjük a testünket, és mennyire vagyunk képesek arra, hogy felfedezzük a változásokat. dr. Bartóki Lászlóval a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház urológiai osztályának főorvosával beszélgettünk.

Bővebben: Az urológus 3 jótanácsa, avagy a szűrővizsgálatok fontossága

Egy veszedelmes férfi betegség: Péniszrák

Bővebben: Egy veszedelmes férfi betegség: PéniszrákA péniszrák ritka előfordulású, ezért sokan vannak, akik nem rendelkeznek kellő ismeretekkel a betegséget illetően. A legfontosabb tudnivalókról Dr. Mansour Adiebet, a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház urológusát kérdeztük.

Bővebben: Egy veszedelmes férfi betegség: Péniszrák

A prosztataráknak is lehetnek tünetei – Figyelj a testedre!

Bővebben: A prosztataráknak is lehetnek tünetei – Figyelj a testedre!Szeptember a prosztata hónapja. Ebben a hónapban még jobban igyekszünk felhívni a figyelmet erre az igen gyakori problémára, ami a férfiak esetében előforduló daganatos betegségek közül a második leggyakoribb. Beszéltünk arról, hogy milyen fontos a prevenció, azaz a rendszeres szűrővizsgálatok elengedhetetlenek. Kevésszer szóltunk azonban arról, hogy a prosztataráknak lehetnek észlelhető tünetei is. Most ezeket foglaltuk röviden össze.

Bővebben: A prosztataráknak is lehetnek tünetei – Figyelj a testedre!

Szeptember a prosztata hónapja – itt az idő, hogy elmenj a szűrővizsgálatra!

Bővebben: Szeptember a prosztata hónapja – itt az idő, hogy elmenj a szűrővizsgálatra!A nők rendszeresen járnak nőgyógyászhoz, igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy elkerüljék őket a daganatos megbetegedések. A férfiak ezzel ellentétben inkább haboznak, és addig tolják a szűrővizsgálatokat, amíg panasz nem jelentkezik. Ám lehet, hogy akkor már késő.

Bővebben: Szeptember a prosztata hónapja – itt az idő, hogy elmenj a szűrővizsgálatra!

A hererák időben felismerve gyógyítható!

Bővebben: A hererák időben felismerve gyógyítható!Ma Magyarországon a hererák a fiatal férfiak leggyakoribb daganatos megbetegedése. Dr. Mansour Adiebbel, a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház urológusával a betegséget érintő leggyakoribb kérdésekről beszélgettünk.

Bővebben: A hererák időben felismerve gyógyítható!

Egy rejtett férfi betegség nyomában

Bővebben: Egy rejtett férfi betegség nyomában A prosztata daganatos megbetegedése korunk egyik rettegett betegsége, amelyről sajnos még mindig keveset tudunk. Az egyik leggyakoribb rákfajta, amely a férfiakat érinti. Dr. Laczkó Péterrel, a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház Urológiai Osztályának főorvosával a prosztatarák tüneteiről, diagnosztikájáról és kezelési lehetőségeiről beszélgettünk.

Bővebben: Egy rejtett férfi betegség nyomában

Kudarc az ágyban, avagy a merevedési zavarok háttere

Bővebben: Kudarc az ágyban, avagy a merevedési zavarok háttereNem kevés férfi életét keseríti meg, ha az ágyban kudarcot vall, illetve ha még hozzá sem kezdhetett a dologhoz, mert problémája van az erekcióval. Az erekciós probléma nem jár együtt a korral, de általános gond az idősebb férfiaknál. Dr. Kopa Zsolt egyetemi docens, andrológus és urológus szakorvos segítségével megtudhatjuk, hogy mi állhat a problémák hátterében, és kihez kell segítségért fordulni.

Bővebben: Kudarc az ágyban, avagy a merevedési zavarok háttere

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.