Szeptember a prosztata hónapja – itt az idő, hogy elmenj a szűrővizsgálatra!

Bővebben: Szeptember a prosztata hónapja – itt az idő, hogy elmenj a szűrővizsgálatra!A nők rendszeresen járnak nőgyógyászhoz, igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy elkerüljék őket a daganatos megbetegedések. A férfiak ezzel ellentétben inkább haboznak, és addig tolják a szűrővizsgálatokat, amíg panasz nem jelentkezik. Ám lehet, hogy akkor már késő.

Bővebben: Szeptember a prosztata hónapja – itt az idő, hogy elmenj a szűrővizsgálatra!

A hererák időben felismerve gyógyítható!

Bővebben: A hererák időben felismerve gyógyítható!Ma Magyarországon a hererák a fiatal férfiak leggyakoribb daganatos megbetegedése. Dr. Mansour Adiebbel, a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház urológusával a betegséget érintő leggyakoribb kérdésekről beszélgettünk.

Bővebben: A hererák időben felismerve gyógyítható!

Egy rejtett férfi betegség nyomában

Bővebben: Egy rejtett férfi betegség nyomában A prosztata daganatos megbetegedése korunk egyik rettegett betegsége, amelyről sajnos még mindig keveset tudunk. Az egyik leggyakoribb rákfajta, amely a férfiakat érinti. Dr. Laczkó Péterrel, a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórház Urológiai Osztályának főorvosával a prosztatarák tüneteiről, diagnosztikájáról és kezelési lehetőségeiről beszélgettünk.

Bővebben: Egy rejtett férfi betegség nyomában

Kudarc az ágyban, avagy a merevedési zavarok háttere

Bővebben: Kudarc az ágyban, avagy a merevedési zavarok háttereNem kevés férfi életét keseríti meg, ha az ágyban kudarcot vall, illetve ha még hozzá sem kezdhetett a dologhoz, mert problémája van az erekcióval. Az erekciós probléma nem jár együtt a korral, de általános gond az idősebb férfiaknál. Dr. Kopa Zsolt egyetemi docens, andrológus és urológus szakorvos segítségével megtudhatjuk, hogy mi állhat a problémák hátterében, és kihez kell segítségért fordulni.

Bővebben: Kudarc az ágyban, avagy a merevedési zavarok háttere

Szorongás helyett legyenek tettek!

Bővebben: Szorongás helyett legyenek tettek! Dr. Kardos Róbert urológus, sebész, onkológus főorvost, a merevedési zavarral küzdő betegek számára komplex ellátást nyújtó Millenáris Egészségcentrum igazgatóját kérdeztük.

Bővebben: Szorongás helyett legyenek tettek!

Mindent a férfimeddőségről

Bővebben: Mindent a férfimeddőségrőlNagyon nehéz dolog egy pár életében, amikor gyermeket szeretnének, de nem jön össze. Magyarországon közel 20% a meddő párok aránya. Ilyenkor először mindig a pár nőtagját vizsgálják először, holott a férfiak majd’ 7%-a küzd a meddőség problémájával.

Bővebben: Mindent a férfimeddőségről

Potenciazavar és szex – Olvasóink kérdeztek

Bővebben: Potenciazavar és szex – Olvasóink kérdeztekAz tény, hogy 40 éves kor felett megváltoznak a férfiak szexuális képességei, és valószínűleg valamikor életük folyamán mindannyian találkoznak a merevedési zavar problémájával. Férfiak és nők kérdeztek bennünket, hogy mit tehetnek, hogy a szex ne váljon lehetetlen küldetéssé.

Bővebben: Potenciazavar és szex – Olvasóink kérdeztek

Prosztatarák – a korai felismerés a legfőbb cél

Bővebben: Prosztatarák – a korai felismerés a legfőbb célMagyarországon a férfiak körében a prosztatarák a második leggyakoribb halálozási ok. Prof. Dr. Romics Imrével, a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikájának professzorával a betegséggel kapcsolatos kérdésekről beszélgettünk. 

Bővebben: Prosztatarák – a korai felismerés a legfőbb cél

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.