Szorongás helyett legyenek tettek!

Bővebben: Szorongás helyett legyenek tettek! Dr. Kardos Róbert urológus, sebész, onkológus főorvost, a merevedési zavarral küzdő betegek számára komplex ellátást nyújtó Millenáris Egészségcentrum igazgatóját kérdeztük.

Bővebben: Szorongás helyett legyenek tettek!

Mindent a férfimeddőségről

Bővebben: Mindent a férfimeddőségrőlNagyon nehéz dolog egy pár életében, amikor gyermeket szeretnének, de nem jön össze. Magyarországon közel 20% a meddő párok aránya. Ilyenkor először mindig a pár nőtagját vizsgálják először, holott a férfiak majd’ 7%-a küzd a meddőség problémájával.

Bővebben: Mindent a férfimeddőségről

Potenciazavar és szex – Olvasóink kérdeztek

Bővebben: Potenciazavar és szex – Olvasóink kérdeztekAz tény, hogy 40 éves kor felett megváltoznak a férfiak szexuális képességei, és valószínűleg valamikor életük folyamán mindannyian találkoznak a merevedési zavar problémájával. Férfiak és nők kérdeztek bennünket, hogy mit tehetnek, hogy a szex ne váljon lehetetlen küldetéssé.

Bővebben: Potenciazavar és szex – Olvasóink kérdeztek

Prosztatarák – a korai felismerés a legfőbb cél

Bővebben: Prosztatarák – a korai felismerés a legfőbb célMagyarországon a férfiak körében a prosztatarák a második leggyakoribb halálozási ok. Prof. Dr. Romics Imrével, a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikájának professzorával a betegséggel kapcsolatos kérdésekről beszélgettünk. 

Bővebben: Prosztatarák – a korai felismerés a legfőbb cél

„Kihűlt a szerelmünk, ennyi volt?”: Potenciazavar és párkapcsolati problémák

Bővebben: „Kihűlt a szerelmünk, ennyi volt?”: Potenciazavar és párkapcsolati problémák Potenciazavar miatt kevés férfi fordul szakemberhez, sőt, kevesen hozzák szóba problémájukat még partnerük előtt is. Hiába a sok reklám, nehezen hallgatunk a szakemberekre, pedig a szexuális élet nagyon erősen meghatározza párkapcsolatunkat és ezzel együtt életminőségünket. Most adunk néhány tippet, hogyan kerülhetjük el azt, hogy problémánk elmélyüljön.

Bővebben: „Kihűlt a szerelmünk, ennyi volt?”: Potenciazavar és párkapcsolati problémák

Merevedési zavar és szex – 5 kérdés, 5 válasz

Bővebben: Merevedési zavar és szex – 5 kérdés, 5 válaszAz életkor előrehaladtával a pénisz merevedési képessége csökken. Ennek több oka is lehet, már írtunk ezekről korábban. Az tény, hogy 40 éves kor felett megváltoznak a férfiak szexuális képességei, és valószínűleg valamikor életük folyamán mindannyian találkoznak a merevedési zavar problémájával.  Az ok legyen az akár lelki vagy fizikai, akár a kettő kombinációja, az eddig magától értetődő erekció kihívássá változik. Férfiak és nők kérdeztek bennünket, hogy mit tehetnek, hogy a szex ne váljon lehetetlen küldetéssé.

Bővebben: Merevedési zavar és szex – 5 kérdés, 5 válasz

Férfimeddőség okai és kezelése

Bővebben: Férfimeddőség okai és kezeléseNagyon nehéz dolog egy pár életében, amikor gyermeket szeretnének, de nem jön össze. Magyarországon közel 20% a meddő párok aránya. Ilyenkor először mindig a pár nőtagját vizsgálják először, holott a férfiak majd’ 7%-a küzd a meddőség problémájával.

Bővebben: Férfimeddőség okai és kezelése

A potenciazavar bármelyik férfit érintheti - kortól függetlenül

Bővebben: A potenciazavar bármelyik férfit érintheti - kortól függetlenülRengeteg tényező okozhat potenciazavart. Sajnos a mai, rohanó világ nemigen tesz jót a férfiaknak, egyre többen panaszkodnak erekciós problémákra.

Bővebben: A potenciazavar bármelyik férfit érintheti - kortól függetlenül

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.