„Kihűlt a szerelmünk, ennyi volt?”: Potenciazavar és párkapcsolati problémák

Bővebben: „Kihűlt a szerelmünk, ennyi volt?”: Potenciazavar és párkapcsolati problémák Potenciazavar miatt kevés férfi fordul szakemberhez, sőt, kevesen hozzák szóba problémájukat még partnerük előtt is. Hiába a sok reklám, nehezen hallgatunk a szakemberekre, pedig a szexuális élet nagyon erősen meghatározza párkapcsolatunkat és ezzel együtt életminőségünket. Most adunk néhány tippet, hogyan kerülhetjük el azt, hogy problémánk elmélyüljön.

Bővebben: „Kihűlt a szerelmünk, ennyi volt?”: Potenciazavar és párkapcsolati problémák

Merevedési zavar és szex – 5 kérdés, 5 válasz

Bővebben: Merevedési zavar és szex – 5 kérdés, 5 válaszAz életkor előrehaladtával a pénisz merevedési képessége csökken. Ennek több oka is lehet, már írtunk ezekről korábban. Az tény, hogy 40 éves kor felett megváltoznak a férfiak szexuális képességei, és valószínűleg valamikor életük folyamán mindannyian találkoznak a merevedési zavar problémájával.  Az ok legyen az akár lelki vagy fizikai, akár a kettő kombinációja, az eddig magától értetődő erekció kihívássá változik. Férfiak és nők kérdeztek bennünket, hogy mit tehetnek, hogy a szex ne váljon lehetetlen küldetéssé.

Bővebben: Merevedési zavar és szex – 5 kérdés, 5 válasz

Férfimeddőség okai és kezelése

Bővebben: Férfimeddőség okai és kezeléseNagyon nehéz dolog egy pár életében, amikor gyermeket szeretnének, de nem jön össze. Magyarországon közel 20% a meddő párok aránya. Ilyenkor először mindig a pár nőtagját vizsgálják először, holott a férfiak majd’ 7%-a küzd a meddőség problémájával.

Bővebben: Férfimeddőség okai és kezelése

A potenciazavar bármelyik férfit érintheti - kortól függetlenül

Bővebben: A potenciazavar bármelyik férfit érintheti - kortól függetlenülRengeteg tényező okozhat potenciazavart. Sajnos a mai, rohanó világ nemigen tesz jót a férfiaknak, egyre többen panaszkodnak erekciós problémákra.

Bővebben: A potenciazavar bármelyik férfit érintheti - kortól függetlenül

Prosztatarák, a rejtőzködő betegség

Bővebben: Prosztatarák, a rejtőzködő betegségA prosztata daganatos megbetegedése korunk egyik rettegett betegsége, amelyről sajnos még mindig keveset tudunk. Az egyik leggyakoribb rákfajta, amely a férfiakat érinti. Dr. Laczkó Péter urológus főorvossal a prosztatarákról beszélgettünk.

Bővebben: Prosztatarák, a rejtőzködő betegség

A herevisszeresség befolyásolhatja a nemzőképességet

Bővebben: A herevisszeresség befolyásolhatja a nemzőképességetHa azt mondták visszér, eddig leginkább a lábon jelentkező visszerekről vagy az aranyérről hallottunk, ám sajnos ez a kellemetlen betegség nemcsak az alsó végtagokat, hanem más testrészeket is érinthet. Dr. Juhász Zoltán, szolnoki urológus adjunktus tájékoztatott minket a herevisszér-tágulat kialakulásáról, kezeléséről és kihatásáról a nemzőképességre.

Bővebben: A herevisszeresség befolyásolhatja a nemzőképességet

A stressz okozta potenciazavar gyógyítható!

Bővebben: A stressz okozta potenciazavar gyógyítható!Világviszonylatban minden második negyven év feletti férfi küzd átmeneti  vagy tartós merevedési problémákkal. Fiatalabb korban sem ritka (kb. minden negyedik férfinál előfordul), hogy megfelelő mértékű libidó ellenére sem jön létre merevedés, vagy a merevedés mértéke, időtartama csökkent.

Bővebben: A stressz okozta potenciazavar gyógyítható!

5 veszélyes férfibetegség

Bővebben: 5 veszélyes férfibetegségA prosztata lehetséges betegségeiről, a férfiakat is érintő mellrákról és az alacsony tesztoszteronszintről sokszor írtunk már. Van azonban néhány olyan betegség, amely ugyanígy nagy hatással lehet a férfiak életére. Íme, 5 olyan férfibetegség, ami ritkábban fordul elő, de nagyon fontos hamar felismerni.

Bővebben: 5 veszélyes férfibetegség

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.