Kulcslyukon át tágul a világ

Bővebben: Kulcslyukon át tágul a világDr. Póth Sándor urológus szakorvos, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet csapatát erősíti, nemzetközileg regisztrált, képzett robotsebész. Az általa Németországban elsajátított egyedülálló robotsebészeti technikákról, a sebészet új dimenzióiról beszélgettünk.

Bővebben: Kulcslyukon át tágul a világ

Az időben felismert hererák gyógyítható

Bővebben: Az időben felismert hererák gyógyítható Ma Magyarországon a hererák a fiatal férfiak leggyakoribb daganatos megbetegedése. Dr. Mansour Adiebbel, a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház urológusával a betegséget érintő leggyakoribb kérdésekről beszélgettünk.

Bővebben: Az időben felismert hererák gyógyítható

Péniszrák - Ne szégyellj orvoshoz fordulni, az életed is múlhat rajta!

Bővebben: Péniszrák - Ne szégyellj orvoshoz fordulni, az életed is múlhat rajta!A péniszrák ritka előfordulású, ezért sokan vannak, akik nem rendelkeznek kellő ismeretekkel a betegséget illetően. A legfontosabb tudnivalókról Dr. Mansour Adiebet, a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház urológusát kérdeztük.

Bővebben: Péniszrák - Ne szégyellj orvoshoz fordulni, az életed is múlhat rajta!

Hólyaghurut? Felfázás? Mit tegyek?

Bővebben: Hólyaghurut? Felfázás? Mit tegyek?Gyakori vizelési inger, ráadásul fájdalmas, égő, csípő érzés ürítés közben. Alhasi görcsök, kellemetlen szagú, sötét színű vizelet. Oly sok nő szenved újra és újra ezektől a tünetektől! Dr. Bánfi Gergely urológus szakorvos lesz a segítségünkre, mit is tehetünk ellene.

Bővebben: Hólyaghurut? Felfázás? Mit tegyek?

Az alacsony tesztoszteronszint és a metabolikus szindróma

Bővebben: Az alacsony tesztoszteronszint és a metabolikus szindrómaA metabolikus (azaz anyagcserével kapcsolatos) szindróma, több, egymással összefüggő anyagcserezavar összessége. De mi köze van az alacsony tesztoszteronszinthez?

Bővebben: Az alacsony tesztoszteronszint és a metabolikus szindróma

Alsó húgyúti megbetegedések: tünetek és kezelések

Bővebben: Alsó húgyúti megbetegedések: tünetek és kezelésekDr. Kondás József, a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ urológus főorvosa, az orvostudomány kandidátusa tájékoztatott bennünket az alsó húgyúti gyulladásos megbetegedésekről, és azok kezelési lehetőségeiről.

Bővebben: Alsó húgyúti megbetegedések: tünetek és kezelések

Minek az urológus?

Bővebben: Minek az urológus?Fééérfiak! – csóválják a fejüket a nők, amikor azt látják, hogy egy egyszerű nátha is hogy ki tudja készíteni az erősebbik nem képviselőit. Amikor súlyosabb problémáról van szó, a férfiak inkább csendben tűrnek, de orvoshoz menni nem akarnak. Csak akkor fordulnak például az urológushoz, amikor már nagy a baj.

Bővebben: Minek az urológus?

Kellemetlenek, de gyógyíthatóak: a húgyúti megbetegedések

Bővebben: Kellemetlenek, de gyógyíthatóak: a húgyúti megbetegedésekAz egyik leggyakoribb urológiai megbetegedés a húgyhólyag gyulladása. Leginkább a nőket érinti, 80%-uk élete során legalább egyszer átesik a kellemetlen tünetegyüttessel járó betegségen. Dr. Kondás Józseffel, a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központurológus főorvosával, az orvostudomány kandidátusával az alsó húgyúti gyulladásos megbetegedésekről, és azok kezelési lehetőségeiről beszélgettünk.

Bővebben: Kellemetlenek, de gyógyíthatóak: a húgyúti megbetegedések

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.