Prosztatarák, a rejtőzködő betegség

Bővebben: Prosztatarák, a rejtőzködő betegségA prosztata daganatos megbetegedése korunk egyik rettegett betegsége, amelyről sajnos még mindig keveset tudunk. Az egyik leggyakoribb rákfajta, amely a férfiakat érinti. Dr. Laczkó Péter urológus főorvossal a prosztatarákról beszélgettünk.

Bővebben: Prosztatarák, a rejtőzködő betegség

A herevisszeresség befolyásolhatja a nemzőképességet

Bővebben: A herevisszeresség befolyásolhatja a nemzőképességetHa azt mondták visszér, eddig leginkább a lábon jelentkező visszerekről vagy az aranyérről hallottunk, ám sajnos ez a kellemetlen betegség nemcsak az alsó végtagokat, hanem más testrészeket is érinthet. Dr. Juhász Zoltán, szolnoki urológus adjunktus tájékoztatott minket a herevisszér-tágulat kialakulásáról, kezeléséről és kihatásáról a nemzőképességre.

Bővebben: A herevisszeresség befolyásolhatja a nemzőképességet

A stressz okozta potenciazavar gyógyítható!

Bővebben: A stressz okozta potenciazavar gyógyítható!Világviszonylatban minden második negyven év feletti férfi küzd átmeneti  vagy tartós merevedési problémákkal. Fiatalabb korban sem ritka (kb. minden negyedik férfinál előfordul), hogy megfelelő mértékű libidó ellenére sem jön létre merevedés, vagy a merevedés mértéke, időtartama csökkent.

Bővebben: A stressz okozta potenciazavar gyógyítható!

5 veszélyes férfibetegség

Bővebben: 5 veszélyes férfibetegségA prosztata lehetséges betegségeiről, a férfiakat is érintő mellrákról és az alacsony tesztoszteronszintről sokszor írtunk már. Van azonban néhány olyan betegség, amely ugyanígy nagy hatással lehet a férfiak életére. Íme, 5 olyan férfibetegség, ami ritkábban fordul elő, de nagyon fontos hamar felismerni.

Bővebben: 5 veszélyes férfibetegség

Kulcslyukon át tágul a világ

Bővebben: Kulcslyukon át tágul a világDr. Póth Sándor urológus szakorvos, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet csapatát erősíti, nemzetközileg regisztrált, képzett robotsebész. Az általa Németországban elsajátított egyedülálló robotsebészeti technikákról, a sebészet új dimenzióiról beszélgettünk.

Bővebben: Kulcslyukon át tágul a világ

Az időben felismert hererák gyógyítható

Bővebben: Az időben felismert hererák gyógyítható Ma Magyarországon a hererák a fiatal férfiak leggyakoribb daganatos megbetegedése. Dr. Mansour Adiebbel, a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház urológusával a betegséget érintő leggyakoribb kérdésekről beszélgettünk.

Bővebben: Az időben felismert hererák gyógyítható

Péniszrák - Ne szégyellj orvoshoz fordulni, az életed is múlhat rajta!

Bővebben: Péniszrák - Ne szégyellj orvoshoz fordulni, az életed is múlhat rajta!A péniszrák ritka előfordulású, ezért sokan vannak, akik nem rendelkeznek kellő ismeretekkel a betegséget illetően. A legfontosabb tudnivalókról Dr. Mansour Adiebet, a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórház urológusát kérdeztük.

Bővebben: Péniszrák - Ne szégyellj orvoshoz fordulni, az életed is múlhat rajta!

Hólyaghurut? Felfázás? Mit tegyek?

Bővebben: Hólyaghurut? Felfázás? Mit tegyek?Gyakori vizelési inger, ráadásul fájdalmas, égő, csípő érzés ürítés közben. Alhasi görcsök, kellemetlen szagú, sötét színű vizelet. Oly sok nő szenved újra és újra ezektől a tünetektől! Dr. Bánfi Gergely urológus szakorvos lesz a segítségünkre, mit is tehetünk ellene.

Bővebben: Hólyaghurut? Felfázás? Mit tegyek?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.