10 tévhit a HIV vírusról

Bővebben: 10 tévhit a HIV vírusról Úgy gondolod, hogy ismered a tényeket a HIV-ről (humán immundeficiencia vírus) és az AIDS-ről (szerzett immunhiányos szindróma)? Bizonyára te is sok feltételezéssel találkoztál már. Úgy gondoltuk, ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Íme, a 10 leggyakoribb félreértés a vírussal kapcsolatban.

Bővebben: 10 tévhit a HIV vírusról

Miért nem beszélünk még mindig nyíltan a nemibetegségekről?

Bővebben: Miért nem beszélünk még mindig nyíltan a nemibetegségekről?A szexuális egészségnevelés hosszú és tartalmas utat járt be az elmúlt években. Minél több információ jut a birtokunkba a biztonságos szexről, annál felvilágosultabbak lesznek, egyre okosabb döntéseket hozunk a hálószobában. Egy friss tanulmány szerint azonban a nemibetegségek kérdésköre nem tartozik azok közé a szexualitással összefüggő témák közé, amelyről szívesen beszélünk. A tanulmány megállapította, hogy az emberek zöme nem beszél esetleges régebbi nemibetegségeiről új partnerének.

Bővebben: Miért nem beszélünk még mindig nyíltan a nemibetegségekről?

5 ritka, ám veszélyes férfibetegség

Bővebben: 5 ritka, ám veszélyes férfibetegségA prosztata lehetséges betegségeiről, a férfiakat is érintő mellrákról és az alacsony tesztoszteronszintről sokszor írtunk már. Van azonban néhány olyan betegség, amely ugyanígy nagy hatással lehet a férfiak életére. Íme, 5 olyan férfibetegség, ami ritkábban fordul elő, de nagyon fontos hamar felismerni.

Bővebben: 5 ritka, ám veszélyes férfibetegség

Tényleg eltörhet a pénisz?

Bővebben: Tényleg eltörhet a pénisz?Az élet egyik legrosszabb forgatókönyve, ám sok férfinél megtörténhet, ha nem vigyázunk. Íme, ezeket kell tudnod.

Bővebben: Tényleg eltörhet a pénisz?

Fájdalmas ejakuláció

Bővebben: Fájdalmas ejakulációAz orgazmus a tökéletes szexuális kielégülés. Minden ember ennek elérésére törekszik. Sajnos vannak olyan férfiak, akiknek az orgazmus, az ejakuláció fájdalmat okoz. Ez pedig jelentős hatást gyakorol az életminőségre, negatívan befolyásolja az önbecsülést és csökkenti a nemi vágyat.

Bővebben: Fájdalmas ejakuláció

Hajhullás: a férfiak egyetemes problémája

Bővebben: Hajhullás: a férfiak egyetemes problémájaA férfiak mintegy 85% -a tapasztalja meg hajkoronája ritkulását 50 éves kora előtt. Ám olyanok is akadnak, akik már kevéssel nagykorúságuk után, 20-21 évesen szembesülnek a hajhullással.

Bővebben: Hajhullás: a férfiak egyetemes problémája

Egy férfi története

Bővebben: Egy férfi történeteA férfiak még az orvosuknak is nehezen beszélnek a szexuális problémáikról, nemhogy egy újságírónak. Sándor azonban úgy érezte, története erőt adhat azoknak a férfitársainak, akik az alacsony tesztoszteronszint okozta problémákkal küzdenek.

Bővebben: Egy férfi története

Hogyan beszélj az orvosoddal az alacsony tesztoszteronszintről?

Bővebben: Hogyan beszélj az orvosoddal az alacsony tesztoszteronszintről?Úgy gondolod, hogy tüneteid alacsony tesztoszteronszintre utalnak? Az első lépés az, hogy tudasd orvosoddal. Ne érezd magad kényelmetlenül. Ez a probléma sokkal több férfit érint, mint gondolnád.

Bővebben: Hogyan beszélj az orvosoddal az alacsony tesztoszteronszintről?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.