Az alacsony tesztoszteronszint és a metabolikus szindróma

Bővebben: Az alacsony tesztoszteronszint és a metabolikus szindrómaA metabolikus (azaz anyagcserével kapcsolatos) szindróma, több, egymással összefüggő anyagcserezavar összessége. De mi köze van az alacsony tesztoszteronszinthez?

Bővebben: Az alacsony tesztoszteronszint és a metabolikus szindróma

Alsó húgyúti megbetegedések: tünetek és kezelések

Bővebben: Alsó húgyúti megbetegedések: tünetek és kezelésekDr. Kondás József, a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központ urológus főorvosa, az orvostudomány kandidátusa tájékoztatott bennünket az alsó húgyúti gyulladásos megbetegedésekről, és azok kezelési lehetőségeiről.

Bővebben: Alsó húgyúti megbetegedések: tünetek és kezelések

Minek az urológus?

Bővebben: Minek az urológus?Fééérfiak! – csóválják a fejüket a nők, amikor azt látják, hogy egy egyszerű nátha is hogy ki tudja készíteni az erősebbik nem képviselőit. Amikor súlyosabb problémáról van szó, a férfiak inkább csendben tűrnek, de orvoshoz menni nem akarnak. Csak akkor fordulnak például az urológushoz, amikor már nagy a baj.

Bővebben: Minek az urológus?

Kellemetlenek, de gyógyíthatóak: a húgyúti megbetegedések

Bővebben: Kellemetlenek, de gyógyíthatóak: a húgyúti megbetegedésekAz egyik leggyakoribb urológiai megbetegedés a húgyhólyag gyulladása. Leginkább a nőket érinti, 80%-uk élete során legalább egyszer átesik a kellemetlen tünetegyüttessel járó betegségen. Dr. Kondás Józseffel, a Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Baleseti Központurológus főorvosával, az orvostudomány kandidátusával az alsó húgyúti gyulladásos megbetegedésekről, és azok kezelési lehetőségeiről beszélgettünk.

Bővebben: Kellemetlenek, de gyógyíthatóak: a húgyúti megbetegedések

10 tévhit a HIV vírusról

Bővebben: 10 tévhit a HIV vírusról Úgy gondolod, hogy ismered a tényeket a HIV-ről (humán immundeficiencia vírus) és az AIDS-ről (szerzett immunhiányos szindróma)? Bizonyára te is sok feltételezéssel találkoztál már. Úgy gondoltuk, ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Íme, a 10 leggyakoribb félreértés a vírussal kapcsolatban.

Bővebben: 10 tévhit a HIV vírusról

Miért nem beszélünk még mindig nyíltan a nemibetegségekről?

Bővebben: Miért nem beszélünk még mindig nyíltan a nemibetegségekről?A szexuális egészségnevelés hosszú és tartalmas utat járt be az elmúlt években. Minél több információ jut a birtokunkba a biztonságos szexről, annál felvilágosultabbak lesznek, egyre okosabb döntéseket hozunk a hálószobában. Egy friss tanulmány szerint azonban a nemibetegségek kérdésköre nem tartozik azok közé a szexualitással összefüggő témák közé, amelyről szívesen beszélünk. A tanulmány megállapította, hogy az emberek zöme nem beszél esetleges régebbi nemibetegségeiről új partnerének.

Bővebben: Miért nem beszélünk még mindig nyíltan a nemibetegségekről?

5 ritka, ám veszélyes férfibetegség

Bővebben: 5 ritka, ám veszélyes férfibetegségA prosztata lehetséges betegségeiről, a férfiakat is érintő mellrákról és az alacsony tesztoszteronszintről sokszor írtunk már. Van azonban néhány olyan betegség, amely ugyanígy nagy hatással lehet a férfiak életére. Íme, 5 olyan férfibetegség, ami ritkábban fordul elő, de nagyon fontos hamar felismerni.

Bővebben: 5 ritka, ám veszélyes férfibetegség

Tényleg eltörhet a pénisz?

Bővebben: Tényleg eltörhet a pénisz?Az élet egyik legrosszabb forgatókönyve, ám sok férfinél megtörténhet, ha nem vigyázunk. Íme, ezeket kell tudnod.

Bővebben: Tényleg eltörhet a pénisz?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.