5+1 dolog, amit a férfiak tényleg utálnak a nőkben

Kicsit nehéz téma ez, nőként természetesen fogalmam sincs róla, mit is utálhatnak a pasik bennünk. Kénytelen voltam ezt a – számomra – kényes kérdést a fiúbarátaimnak feltenni. Íme, az 5+1-es toplista.

1. Túlzott szexuális elvárások

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1268.jpg

A pasik is csak azt szeretnék, amit mi, nők: eljutni a csúcsra. Ám a nőknek tévképzeteik vannak a férfiak szexuális gondolkodásával kapcsolatban. Nem jár ugyanis mindig ezen az eszük, és az agyukat nem a nadrágjukban hordják (vannak persze ilyen férfiak is, de nem lehet általánosítani). Rosszul esik nekik, és nagyon érzékenyen tudnak reagálni arra, ha a szeretett nőnek olyan túlzott szexuális elvárásai vannak, amelyeket képtelenség teljesíteni. Ilyenkor persze, hogy elönti őket a düh és a kétségbeesés, hiszen a saját teljesítményük igen fontos számukra. És ami még ezzel kapcsolatban nagyon fontos: ne zsarold őt a szexszel, mert az visszaüthet.

2. Féltékenykedés

Ki akarna a női Sherlock Holmes-szal együtt élni? Te sem szeretnéd, ha a párod folyton nyomozna utánad, minden lépésedről tudni akarna. Te se tedd ezt, mert a féltékenységnek általában kevés alapja van. Ha nem tudjátok megbeszélni, akkor már úgyis megette a fene. Próbálj bízni a szerelmedben, az százszor többet ér.

3. Uralkodni vágyás

Természetesen most nem a szexuális szerepjátékokra gondolunk, hanem arra, ha elvárod, hogy minden pillanatban a rendelkezésedre álljon. Ha azt akarod, hogy minden szabad percét veled töltse, el kell gondolkodnod. Ez ugyanis nem egészséges! Te is vágysz arra, hogy néha a barátnőiddel légy, neki is kell egy kis üresjárat, különben begolyózik, és tuti lapátra tesz.

4. Állandó csacsogás

Bevallom, ez még engem is idegesít, pedig nő vagyok. Egy férfi nem bírja elviselni, ha egy kérdésre 65 db reneszánsz körmondattal válaszolsz, és minden este egyszemélyes minidrámát adsz elő neki. Előbb-utóbb telítődik veled, és nem vágyik majd a társaságodra. Lehet, hogy szerelmes, és húzza egy ideig, de ez nem fog sokáig tartani, ha nem tudsz uralkodni magadon.

5. Önértékelési zavarok

A férfiak nem értik, egyszerűen nem úgy vannak kódolva, hogy felfogják, miért szidjuk folyton saját magunkat a tükör előtt. Vedd észre, hogy a szerelmed így lát szépnek, ahogy vagy, és nem kíváncsi arra, ahogy ostorozod magad, hogy már megint felszedtél (vagy leadtál) pár kilót, és hogy néznek ki a sötét karikáid, és különben is, lóg a melled, vagy ronda a hajad. Ezeket tartsd inkább magadban, és a következő barátnőzés alkalmával inkább tárgyald ki a csajokkal. Menj el futni, vagy zumbázni, és máris lesz egy kis önbizalmad.

+1 Hiszti

Ez az egyik legjobban gyűlölt dolog. Nem tudnak vele mit kezdeni, és tehetetlenek vele szemben. A legrosszabb, ha hisztivel zsarolod a partnered. Ennél csúnyább dolgot nem is követhetnél el, ugyanis a pasik annyira nem bírják a hisztit, hogy inkább bármibe belemennek, csak hagyd abba. Ez övön aluli ütés számukra, KO. A baj csak az, hogy egy idő után mindegyik férfi rájön, hogy ez csak hiszti, és könyörtelenül leszámol vele. Vigyázz, nehogy gyorsan szingli legyél.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.