5+1 dolog, amit mi, nők tényleg utálunk bennetek

A nők és a férfiak nem is különbözhetnének jobban. Talán ennek köszönhető, hogy működik a közhelyes mondás: az ellentétek vonzzák egymást. Ennek ellenére azért adódnak olyan dolgok, amelyektől a falra tudnánk mászni, vagy egyszerűen nem is tudunk velük együtt élni. Íme, a top 5+1, amit biztos minden nő messziről elkerül.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1264.jpg

1. Látszatmacsóság

Vagy macsó vagy, vagy nem. Ez belülről fakad. Ha nem vagy az, akkor ne akarj annak látszani, mert csak az ellenkező hatást váltod ki belőlünk. Idegesítő, és kicsit felháborító is, amikor egy pasiban nincs kraft, de úgy tesz, mintha lenne.

 

 

 

2. Alfahímség

Természetes biológiai igénye minden nőnek, hogy olyan férfi legyen mellette, aki biztonságot nyújt, védelmezi, óvja a nőt és a gyerekeket is. Szeretjük, ha a férfi valóban férfi, képes dönteni, ha úgy hozza a sors. Ám, ha túltolod az irányítást, akkor az átcsap valami olyasmibe, aminek nem szabadna jelen lennie egy kapcsolatban. Hölgyeim, legyünk résen, azt mi döntsük el, hogy mit veszünk fel, kivel és mikor beszélünk, és még sok ilyesmit. Egy kapcsolat nem az uralkodásról szól.

3. Féltékenység

Itt most nem arra a féltékenységre gondolunk, amit akkor érzel, ha egy idegen férfi kerül valahogy a képbe (vagy csak elképzeled, hogy odakerült, de ez más lapra tartozik), hanem arra, ha a barátnőinkre, barátainkra is féltékeny vagy. Ettől sajnos csak azt fogjuk érezni, hogy megfulladunk.

4. Cél nélküliség

Itt is csak azt tudjuk hangsúlyozni, hogy egy férfi legyen férfi, és ne csak úgy tengjen-lengjen a világban. Jó, ha távolabbi időintervallumokban is tudsz gondolkodni, ebből a nő érzi, hogy komolyan tervezel vele, és a kapcsolattal.

5. „Anyuka kicsi fia”-ság

Akárhogy tagadod, ez bizony létező dolog. Anyu jobb húslevest csinál bárkinél, jobb kakaót főz, jobb szülinapi tortát és ajándékot talál ki, stb., stb. Ez döntés kérdése, lakhatsz vele is, de akkor búcsúzunk. Nem az a baj, hogy úgy érzed, anyukád jobb volt mindenben, mint a párod. A baj az, hogy ezt el is mondod…

+1 Agresszió

Semmikor, semmilyen körülmények között nem toleráljuk az agresszió semmilyen formáját. Nem férfias, ha egy nálad gyengébbet megütsz vagy bármilyen módon kárt teszel benne. Ide tartozik a lelki és verbális terror is, úgyhogy ezt tartsd magadban, még akkor is, ha kikívánkozna. Többet érsz el, ha megbeszéled a dolgokat a szerelmeddel. Az sem túl elegáns, ha verekedésbe keveredsz, esetleg kezdeményezel ilyesmit. Jobb, ha ezektől tartózkodsz, főleg, ha a partnered is veled van.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.