9 tulajdonság, amit a férfi keres egy nőben

Tökéletes nő nincs, ahogy tökéletes férfi sem létezik. Bár igen szubjektív, hogy ki mit gondol tökéletesnek, azt azért leszögezhetjük, hogy olyan nincs, hogy minden olyan, ahogy elképzelted. Vannak azonban olyan tulajdonságok, amelyek vonzzák a férfiakat. Ha ezekkel – vagy ezekből minél többel – rendelkezel, nyert ügyed van.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1262.jpg

1. Légy természetes

Hiába diktálják a reklámok, a hirdetések, hogy így vagy úgy kell kinézned, hogy az ellenkező nem vonzónak találjon, a pasik általában imádják azt a nőt, aki természetes. Mit is jelent ez? A férfiak igenis szeretik az élet azon pillanatait, amikor a nő nem akar álarc mögé rejtőzni, felvállalja a kócos, gyűrött reggeleket, vagy a fáradt délutánokat is.

 

 

2. Legyél vidám, jókedvű

A férfiak imádják, ha egy nő mosolyog. A ragyogó szemek, a boldogságtól sugárzó arc nagyon vonzó dolog, szinte úgy működik, mint valamiféle pasimágnes.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1261.jpg

3. Légy ápolt és igényes

Annak ellenére, hogy szeretik a természetességet, nem az ősanya-típus a nyerő. Fontos, hogy mindig érezze, hogy te önmagadra is igényes vagy, nem csak az elvárásaid nagyok vele szemben. A férfiak szeretik, ha egy nő tetszeni akar nekik

 

 

 

4. Légy mindig pozitív

Nagyon sokat számít egy férfi számára a stabil hátország, a támogató nő. Ha ez a nő folyton csak negatív energiákat áraszt, leszól másokat, az nagyon lelombozza a pasikat. Próbáld mindennek a jó oldalát nézni, mosolyogj sokat, áraszd magadból az optimizmust. Ez igazán vonzó a férfiak számára.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1263.jpg

5. Légy szerény

Sajnos makacsul tartja magát a pasik körében az a nézet, miszerint a nőket pénzzel, menő autóval, házzal lehet meghódítani. Magyarul: a nőket csak a pénz érdekli, és nagyon kevés a kivétel. Ha nem vagy nagyravágyó, nem a külsőségek és az anyagiak alapján választasz párt, az máris előrébb helyez téged a rangsorban a pasik szemében.

 

 

6. Legyél megfelelően erkölcsös

Igen, még ma is inkább azok a nők találnak rá a hosszú kapcsolatra, akik nem akarnak magukból mindent megmutatni. Legyen tartásod, így a férfi érezni fogja, hogy nem kaphat meg azonnal, e miatt pedig máris érdekessé válsz a számára. A férfiak nem szeretik a könnyű „zsákmányt”.

7. Légy őszinte, mondj igazat

Sajnos főleg az internetes társkeresés világában harapózott el a hazugság. Az a helyzet, hogy a füllentések előbb-utóbb mindig kiderülnek, így ezzel nem érdemes próbálkozni. Ellenben nagyon vonzó az a nő, aki őszinte, nem kertel, felvállalja önmagát.

8. Néha vedd át a kezdeményezést

Igaz, hogy a férfiak szeretik magukhoz ragadni a kormányzást egy kapcsolatban, de azt is imádják, ha a párjuk néha kicsit spontán, és esetleg ő kezdeményez. Ezzel kimutathatod, hogy mennyire szereted és kívánod őt. A pasik számára nincs ennél izgatóbb.

9. Tanulj meg főzni

Ne ijedj meg, nem Gundel-szinten, csak egy kicsit, hogy néha meglephesd őt valami különlegességgel. Akárhogy is tagadják a pasik, a szívükhöz igenis a hasukon át vezet az út.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.