Három lépés, háromféle szerelem az Igaziig

Hogy létezik-e az Igazi, a nagy Ő, arról sokat lehetne vitatkozni. Egyesek szerint nem létezik, mindenki csak megelégszik azzal, ami, aki jut neki, mások szerint azonban az élet egyik fő célja a boldogság megtalálása. Ez az az út, amelyen meglelhetjük az Igazit. A szerkesztőségünk is inkább ez utóbbi mellett voksolt.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_boldogsag-23.jpg

Ahhoz azonban, hogy valaki tényleg sikeres legyen a szerelemben, és rálelhessen a lelki társára, nem elég csupán létezni, és várni, hogy majd lesz valami. Komoly élettapasztalatot kell gyűjteni a boldogság felé vezető úton, meg kell élni, amit maga az Élet (így nagy kezdőbetűvel) elénk kínál. Tanulni kell a hibákból, hogy ne kövessük el őket újra és újra, valamint a csalódásokból erőt kell meríteni, hogy felvértezzük magunkat az újabb csatákra.

Ez egy sokszor lélekölő út, olyan, amibe sokan beleroppannak, és tényleg megelégednek azzal, ami épp jut. De egy kis kitartással, megfelelő hozzáállással megélheted, hogy az életed úgy alakuljon, ahogy neked a legjobb. És ez maga a boldogság.

A lelki társad megtalálásához vezető úton van három olyan lépés, amin mindenki keresztülmegy, aki rászánja magát arra, hogy ne elégedjen meg, hanem keressen, kutasson, szeressen.

1. A bizonytalan szerelem

Ilyen az első nagy szerelem is az életben. Ez az, amiben soha nem vagyunk biztosak, nehezen tudjuk feldolgozni, nem eszünk, nem iszunk, nem alszunk, és úgy érezzük, csak a sírás az egyetlen cselekvés, amire képesek vagyunk. Vajon tetszem neki? Szeret? Jaj, mi lesz a randin? Mi lesz az első együttlétkor? Tudni fogom, mit kell csinálni? Jól csinálom vajon? Kérdések sora az egész, és éppen ettől olyan felszabadító, amikor megérkeznek a válaszok: nem vagyunk egyedül, a partner is ugyanilyen bizonytalan. Ez a szerelem döbbent rá nagyon sok mindenre önmagunkkal kapcsolatban.

2. A mindent elsöprő szerelem

Ehhez a szerelemhez, ehhez a lépéshez szívesen térünk vissza mindig utunk során. Ez az az érzés, amit nem tudunk megmagyarázni, hogy miért kell, hiszen sok-sok szenvedéssel és lemondással jár. Ám mégis újra és újra át akarjuk élni a bizsergést. Ez az a szerelem, amire mindenki titkon vágyik. Át akarja érezni a zsigereiben a másik ízét, érintését úgy, hogy közben minden és mindenki más lényegtelen.

Ebben a szerelemben nagyon sok magasságot és mélységet lehet megélni. igazi lecke, amely a konfliktusok kezelésére, az érvelésre is megtanít. Fájó szívvel és nosztalgiával is visszaemlékszel majd ezekre a szerelmekre.

3. A gyengéd szerelem

Ez a szerelem arról szól, hogy minden úgy jó, ahogy van. Az intimitás áll a középpontban, ennek rendelsz alá minden mást. Nem érdekelnek a hétköznapok rutinjai, az unalmas mókuskerék. Csak az létezik, ami örömöt okoz számodra és a partnered számára is. Ebből a szerelemből is sok lehet az út során, amíg elérkezel a nagy Ő-ig. Ezek azonban nem hagynak a lelkedben olyan nagyon mély nyomot. Mindig emlékszel majd rá(juk), de nem ezek a mérföldkövek a legnagyobbak utad során.

Ezt a három érzést, ezt a három különböző szerelmet éled át, amíg megtalálod azt az embert, akivel az önzetlen, bizalmon és elfogadáson alapuló szerelem teljesülhet be.

Ligeti Anna

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.