Kedves Ismeretlen Férfi! – egy szingli lány levele

Nem tudom, ki vagy, csak a képzeletemben élsz – egyelőre. Szeretnélek megérinteni, szólni hozzád, tudni, hogy itt vagy, és, ha kell, elkapsz. Mert gyakran zuhanok ám… Sokszor döntök rosszul, megbotlom, és már zuhanok is. Ilyenkor senki sem kap el, és mindig darabokra töröm magam a szakadék mélyén.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_szingli-233.jpg

Ó, hányszor kezdtem nulláról így… De ha te ott lennél nekem, kedves Ismeretlen Férfi, akkor nem félnék. Egyetlen éjszaka sem telne sírással. Mindig tudnám, hogy biztonságban vagyok.

De most olyan üres minden. Persze, mosolyom mögött nem mutatok semmit, mindenki azt hiszi, hogy rendben vagyok. A barátnőim sem tudják, mennyire magányos vagyok legbelül. Az álmaim igen, azok pontosan tudják az igazságot, az én igazságom. Biztos vagyok abban, hogy ezt már sokáig nem tudom csinálni. Az egyedüllét felőröl.

Jöhetnél már! Csak tudnám, miért váratsz magadra ilyen sokat. Évek óta vágom a centit, hogy egyszer talán rád találok. Mindig csak keresni nagyon emberpróbáló dolog.

Sokszor úgy érzem, mire hazaérek, ott leszel. Vársz majd rám egy forró fürdővel, kedves szavakkal, egy pohár borral, lágy zenével, mindent elmondó érintéssel. De aztán mindig az üres lakás fogad, se fürdő, se szavak, se érintések.

Annyit sírtam már, hogy nem maradt könnyem. Annyiszor estem el, és álltam fel, hogy megszámolni sem tudom. Jó lenne, ha mellettem lennél, hogy segíthess és én segíthesselek, ha szükséged van rám. Igen, én is szeretném azt érezni, hogy valakinek fontos vagyok, hogy szükséges az életem.

Elképzeltem ezerszer a találkozásunkat. Vajon tudni fogom azonnal, hogy te vagy az? Honnan ismerlek meg? Az eddigi próbálkozásaim a szerelemmel nem voltak túl sikeresek, mert akkor sem ismertem fel a lényeget. Lehet, hogy itt vagy egy karnyújtásnyira, lehet, hogy már láttuk egymást.

Nem vágyom nagy dolgokra. Nem kell, hogy te légy a világ legizmosabb pasija, csak legyen elég erős a karod, hogy megtarts, legyen elég széles a vállad, hogy hozzád bújhassak, ha úgy tartja kedvem. Nem kell, hogy neked legyen a legszuperebb autód, az sem érdekel, ha nincs autód. Nem a pénzed érdekel, hanem te. A pénz csak annyira fontos, hogy ne kelljen nélkülöznünk, miközben a boldogságunkat építjük közösen. Nem akarok többé egyedül lenni, ezért az is fontos, hogy mellettem akarj lenni, velem. Beszélgetni, sokat nevetni. A legfontosabb, hogy értsük egymást. Szeretném, ha te férfi lennél, amikor kell, igazi társ, akire számíthatok. Én nem akarok királynő lenni, csak egy nő, aki mellett ott vagy. Olyan társ légy, akivel szavak nélkül értjük egymást. Bízhassak benned, cserébe te is bízhatsz bennem.

Csak tudnám, hogy hol lehetsz, kedves Ismeretlen Férfi!

Ligeti Anna

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.