Menekülj, ha ilyen férfival hoz össze a sors! – 5 tulajdonság, ami nem tesz jót egy kapcsolatnak

c_400_200_16777215_00_images_kepek_menekulj.jpg

A párkapcsolatban létezés mindenkinek alapvető igénye, holott egyáltalán nem könnyű dolog. A két eltérő személyiség együttélése sokszor vezet konfliktusokhoz, amelyeknek legtöbbször a különböző szocializáció az oka. Mindketten más szokásokkal, más-más rigolyákkal, begyógyult vagy felszakadt sebekkel érkezünk egy kapcsolatba. Van azonban 5 olyan tulajdonság, ami az együtt töltött idő alatt nem igazán változik jó irányba, a kapcsolatot viszont tönkreteheti.

 

Természetesen nemcsak a férfiaknak lehetnek rossz tulajdonságaik. Mielőtt szó érné a ház elejét, megígérjük, hogy egy hasonló cikk készül majd a hölgyekről is. Most azonban a férfiak kellemetlen tulajdonságait vettük górcső alá, és összegyűjtöttük, melyek azok, amelyektől menekülni kell.

1. Határozatlan

Nincs annál kiábrándítóbb, amikor egy férfi képtelen meghozni egy döntést. Aki határozatlan, az általában már az egészen apró döntéseknél is elbizonytalanodik, így a nagyobb horderejű dolgok szóba sem jöhetnek. Hosszú távon kész öngyilkosság egy ilyen pasi, ugyanis elvárja, hogy mindenben te dönts majd, és nem tartja a hátát semmiért. Valljuk be, nem túl férfias dolog.

2. Egoista, önző

Érdekes jelenség az önzés mindkét nem részéről, de valahogy, ha egy férfi túl egoista, az egyfajta gonoszsággal is párosul. Az élet minden területén tapasztalható nála: a szexben, vásárláskor, egy vacsora alkalmával, mindig. Soha nem képes önmagát mások mögé helyezni. Egy kapcsolatban ez nem túl szerencsés. Az ilyen férfi valószínűleg képtelen igazán szeretni valakit – önmagán kívül. A szexben például nagyon egyértelműen kiderül, hogy csak magára gondol: a vágyaid számára csak másodlagosak, azért vagy ott (szerinte), hogy kielégítsd őt. Ez azért nem működhet sokáig, ezt neked is észre kell venned.

3. Nem őszinte

Nagyon sok embert érint ez a tulajdonság, holott ez okozza a legtöbb problémát. A sok feloldatlan titok egy kapcsolat halála, mert egyszer minden kiderül. Olyan hazugság nincs, ami nem kerül felszínre valahogyan, és kész, ott a vége az egésznek. Ha nem akarsz folyton te lenni az átvert fél, bele se menj egy olyan kapcsolatba, ahol a másik nem volt valamiben őszinte hozzád – legyen az bármilyen kicsi dolog is.

4. Agresszív

Azt hiszem, ezt a tulajdonságot nem kell nagyon magyarázni. Ha valaki kezet emel bárki másra, főleg egy nőre, akkor nem érdemli meg, hogy mellette legyen egy szerető társ. Ezt a tulajdonságot nagyon nehezen tudja levetkőzni a férfi, ami nem kis veszéllyel járhat. Ha lehet, inkább hagyd, hogy egyedül birkózzon meg vele.

5. Nincs humora

Az élet sokszor nagyon nehéz, és viccelődve könnyebb átvészelni ezeket az időszakokat. Azonban, ha valakinek nincs humora, sokkal nehezebb zöldágra vergődni. Egy komoly szituációban sokszor csak az segít, ha tudunk rajta egy jót nevetni. Mindig mindennek van olyan oldala, amelyet meg tudunk ragadni, és a megoldás egyszer csak adja magát. Mindez humor nélkül szinte kivitelezhetetlen.

Kovács-Hain Zsuzsa

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.