Mire vágyik egy nő?

Meg lehet ezt határozni? Ha nem is tudod biztosan, ezer százalék, hogy van erről valamilyen elképzelésed. Vajon helytállóak a feltételezéseid? Lássuk, mi az az 5 dolog, amit a férfiak többsége gondol a nőkről.

1. A nőknek az a fontos, hogy az ágyban egy félistennel legyenek együtt

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1449.jpgHűséget fogadtál, de vakságot nem, igaz? Nos, ez a nőkkel is így van. Megnézik ők is a mellettük elhaladó, szemrevaló férfiakat. Ám az már egyáltalán nem biztos, hogy a nők ezt a kisportolt, minden szempontból tökéletes Adoniszt választanák szexpartnernek, sőt tovább megyek, társnak. Egy szexistennel való kapcsolat egy nő számára igencsak stresszes, persze abban az esetben ez nem igaz, ha a nő úgy néz ki, mint Palvin Barbi.

A nők többnyire önbizalomhiányban szenvednek, ugyanis az erősebb nem képviselői nemigen kényeztetik őket bókokkal. Egy tökéletes pasival való kapcsolat pedig ezt az önbizalomhiányt a sokszorosára duzzasztja. Az ilyen férfiak pontosan tudják, mit akarnak, és ez sokszor taszító lehet, hiszen a nők is emberek, nem droidok, akik minden kívánalomnak meg tudnak felelni. Az igazság az, hogy a nők valójában a szerelmet és a szeretetet keresik, azt értékelik igazán egy férfiban. És ez a szexuális együttlétekre is igaz.

2. Minél hosszabban, annál jobb

Az előjáték és a szex utáni „levezetés” igen fontos. Ám ez nem csak a nők számára lényeges. Vannak azonban olyan alkalmak, amikor az aktussal magával kell foglalkozni. A nők is vágynak a szexre mindenféle sallang nélkül. Hosszú távon a rutinszerű, szertartásos együttlétek is unalmasak.

3. A méret a lényeg

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1450.jpgA nők szerint a mellméret kritikus, a férfiak azonban attól rettegnek, hogy túl kicsi a péniszük, e miatt pedig képtelenek lesznek kielégíteni a nőt. Ám jobb, ha tudod, hogy a nők kielégítésében nem a pénisz hossza, mint inkább átmérője játszik fontos szerepet. A hatalmas szerszám nem a nők álma, hiszen az még fájdalmas is lehet. Minden zsák megtalálja a foltját.  Erektált állapotban a 14–17 centis hímvessző tekinthető átlagosnak, erre a méretre építenek az óvszergyártók is. Szóval nyugi!

 

 

4. A G-pont az orgazmus kulcsa

A G-pont a hüvely elülső falán, a hasi oldalon, a bemenethez közel található 1–1,5 centi átmérőjű terület. Az viszont nem kifejezetten vágykeltő, amikor a romantika kellős közepén egy férfi hosszasan keresgéli A pontot. Ingerlésével valóban kiváltható az orgazmus. Ám görcsös keresgélés helyett érdemesebb a fontosabb dolgokra koncentrálni. Van más pont is a női nemi szerven, ami gyönyört ad, koncentrálj az élményre, a klitorisz – ami valójában a nő legérzékenyebb pontja – majd elvégzi a dolgát.

5. A szex nem megy érzelmek nélkül

Szép elgondolás, de sajnos nem állja meg a helyét. A férfiak szeretik azt hinni, hogy a nő, akit meg akarnak szerezni, halálosan beléjük esett. Igaz, hogy a szerelem érzése, felnagyítja, jobbá teszi a szexuális együttlétet, ám manapság sok nő megelégszik, sőt vágyik az olyan kapcsolatra, amelynek nincsenek további következményei, de a szükségleteiket kielégíti.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.