Féltékeny voltam - Ági története

Bővebben: Féltékeny voltam - Ági történeteAzt gondolom, hogy a féltékenység egy emberi ösztön. Még el is neveztük zöld szemű szörnynek. Valamilyen szinten természetes, ám ölthet beteges formát is. Ahogy végighallgattam Ági történetét, bizonyos lettem abban, hogy a féltékenységnek nincs szeme, mert ha lenne, nem hajszolná az embereket őrületbe.

Bővebben: Féltékeny voltam - Ági története

Mit keres a férfi a nőben?

Bővebben: Mit keres a férfi a nőben?Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológussal megkeressük a férfiakban rejtőző szeretőt. E mellett nem szabad figyelmen kívül hagynunk a szerető férfi számára ideális nőt sem.

Bővebben: Mit keres a férfi a nőben?

Szerelemre születtünk

Bővebben: Szerelemre születtünkAzon vesszük észre magunkat, hogy minden hétvége ugyanolyan: vasárnap reggel ülünk, magunk elé bámulunk, és fogalmunk sincs, mit keresünk ebben az érzelemmentes világban.

Bővebben: Szerelemre születtünk

Szeretet, idő és halál

Bővebben: Szeretet, idő és halálFurcsa lehet a címet olvasni, tépelődtem is azon, hogy ezt adjam-e ennek az írásnak. Tegnap este láttam egy filmet. Váratlan szépség (Collateral beauty), Will Smith főszereplésével. A címben szereplő három fogalom hatja át az egészet. A vége után, azt hiszem, még vagy fél órát ültem szótlanul.

Bővebben: Szeretet, idő és halál

Kik is vagyunk valójában?

Bővebben: Kik is vagyunk valójában?Én is tudom, és te is tudod, hogy mi az, amit elvárnak tőlünk, milyen az, ahogy viselkednünk kell. Ám néha megszólal a belső hang, ami közli, hogy „ez nem te vagy”.

Bővebben: Kik is vagyunk valójában?

Mozaikcsaládban az élet

Bővebben: Mozaikcsaládban az életDóra és Pali 15 év házasság és három gyerek (13, 10 és 8 évesek) után úgy érezték, nem megy tovább együtt. Az érzelmek elmúltak, és mindketten azon a véleményen voltak, hogy a gyerekek miatt nem érdemes együtt maradni.

Bővebben: Mozaikcsaládban az élet

A boldog párok titkai

Bővebben: A boldog párok titkaiVannak körülötted boldog párok? Kíváncsi vagy, hogy tartanak ki egymás mellett éveken át? A látszat nem minden – sokkal több van egy boldog párkapcsolat mögött, mint amennyit a szemeddel észlelsz.

Bővebben: A boldog párok titkai

A szerelem – a férfi szerint

Bővebben: A szerelem – a férfi szerintA sok ezer éve kutatott, és soha fel nem térképezhető érzést, a szerelmet nagyon sokan próbálták már leírni. Egyszerűen képtelenség, hiszen – mint minden emberi érzés – a szerelem nagyon szubjektív. Sorozatunk első részében megpróbáltuk megérteni a nők szemén keresztül. Lássuk, hogyan élhetik meg ezt az érzést a férfiak.

Bővebben: A szerelem – a férfi szerint

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.