9 tulajdonság, amit a férfi keres egy nőben

Bővebben: 9 tulajdonság, amit a férfi keres egy nőbenTökéletes nő nincs, ahogy tökéletes férfi sem létezik. Bár igen szubjektív, hogy ki mit gondol tökéletesnek, azt azért leszögezhetjük, hogy olyan nincs, hogy minden olyan, ahogy elképzelted. Vannak azonban olyan tulajdonságok, amelyek vonzzák a férfiakat. Ha ezekkel – vagy ezekből minél többel – rendelkezel, nyert ügyed van.

Bővebben: 9 tulajdonság, amit a férfi keres egy nőben

Mitől érzünk valaki iránt szerelmet?

Bővebben: Mitől érzünk valaki iránt szerelmet?Egy ellenállhatatlan vegyi koktéllal arra kényszerít bennünket az agyunk, hogy szeressünk. Úgy érzed, szeretsz valakit, holott az egész csak a legizgalmasabb módja annak, hogy az emberi faj életben maradjon, reprodukálódjon. Persze nem ilyen egyszerű, olvass csak tovább…

Bővebben: Mitől érzünk valaki iránt szerelmet?

Nárcisszusz a lakótársam

Bővebben: Nárcisszusz a lakótársamA nárcizmus kifejezést mind ismerjük. De vajon miből, milyen jelekből következtethetünk arra, hogy az az ember, akivel együtt élünk, akiben bízunk, és akit szeretünk, nárcisztikus személyiség?

Bővebben: Nárcisszusz a lakótársam

A Valentin-nap sztori

Bővebben: A Valentin-nap sztoriImádjuk és utáljuk is egyszerre, de nem tudunk nem gondolni rá. A Valentin-nap vagy Bálint-nap minden évben egy meghatározó nap mindenki számára.

Bővebben: A Valentin-nap sztori

Harc nélkül is lehet szenvedélyesen élni?

Bővebben: Harc nélkül is lehet szenvedélyesen élni?Amikor egy szerelmi kapcsolat elindul, elkötelezzük magunkat a szeretet, a türelem, a kedvesség, a nyugalom, a megbocsátás és a hála oldalán, szemben a haraggal, a türelmetlenséggel, a haragtartással és a keserűséggel. Különösen a társunkkal megélt nehéz pillanatokban fontos ez. Azonban sokszor kérdezik mások, hogy miért nem harcolunk egymással, hiszen a harc az egészséges kapcsolatok része, a szenvedély alapja.

Bővebben: Harc nélkül is lehet szenvedélyesen élni?

Hogyan lehet újra szeretni – félelem nélkül?

Bővebben: Hogyan lehet újra szeretni – félelem nélkül?Valaki egyszer megkérdezte: Mi a helyzet veled, nem félsz randizni a válásod után? A kérdés furcsa volt, és mellbevágó. Kicsit úgy éreztem, mintha a kérdező engem hibáztatna a válásért, vagy valamiképp okolna azért, hogy most már nem állok bokáig a könnyeimben. Elgondolkodtam azon, hogy hogyan is sikerül kilábalnom a válás okozta förtelemből. Három válaszom is volt a fenti kérdésre, s ezek azt mutatták, hogy el tudtam távolodni a múlt félelmeitől, és nyitottá váltam valami újra.

Bővebben: Hogyan lehet újra szeretni – félelem nélkül?

5 dolog, amit a férfiak utálnak hallani

Bővebben: 5 dolog, amit a férfiak utálnak hallaniEgy párkapcsolat nagyon bonyolult dolog. Mindkét fél beleadhat apait-anyait, és így is nehéz az együtt élés, mivel minden azon múlik, mennyire tudunk egymáshoz alkalmazkodni. Vannak, akiknek ez nagyon nehezen megy, és vagy kénytelenek szembenézni az állandó szingli léttel, vagy erőt vesznek magukon, és megpróbálják a világot többes számban elképzelni.

Bővebben: 5 dolog, amit a férfiak utálnak hallani

Érdemes lassítani!

Bővebben: Érdemes lassítani!Elindult az év élesben is. A mókuskerék újraindult. Ez már önmagában is stresszes, de sokszor mi magunk is rásegítünk, hogy ne menjenek zökkenőmentesen a dolgok. Lassíts! Adj magadnak mindenre elegendő időt, hiszen, ha kapkodsz, úgyis mindent kezdhetsz elölről.

Bővebben: Érdemes lassítani!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.