Nárcisszusz a lakótársam

Bővebben: Nárcisszusz a lakótársamA nárcizmus kifejezést mind ismerjük. De vajon miből, milyen jelekből következtethetünk arra, hogy az az ember, akivel együtt élünk, akiben bízunk, és akit szeretünk, nárcisztikus személyiség?

Bővebben: Nárcisszusz a lakótársam

A Valentin-nap sztori

Bővebben: A Valentin-nap sztoriImádjuk és utáljuk is egyszerre, de nem tudunk nem gondolni rá. A Valentin-nap vagy Bálint-nap minden évben egy meghatározó nap mindenki számára.

Bővebben: A Valentin-nap sztori

Harc nélkül is lehet szenvedélyesen élni?

Bővebben: Harc nélkül is lehet szenvedélyesen élni?Amikor egy szerelmi kapcsolat elindul, elkötelezzük magunkat a szeretet, a türelem, a kedvesség, a nyugalom, a megbocsátás és a hála oldalán, szemben a haraggal, a türelmetlenséggel, a haragtartással és a keserűséggel. Különösen a társunkkal megélt nehéz pillanatokban fontos ez. Azonban sokszor kérdezik mások, hogy miért nem harcolunk egymással, hiszen a harc az egészséges kapcsolatok része, a szenvedély alapja.

Bővebben: Harc nélkül is lehet szenvedélyesen élni?

Hogyan lehet újra szeretni – félelem nélkül?

Bővebben: Hogyan lehet újra szeretni – félelem nélkül?Valaki egyszer megkérdezte: Mi a helyzet veled, nem félsz randizni a válásod után? A kérdés furcsa volt, és mellbevágó. Kicsit úgy éreztem, mintha a kérdező engem hibáztatna a válásért, vagy valamiképp okolna azért, hogy most már nem állok bokáig a könnyeimben. Elgondolkodtam azon, hogy hogyan is sikerül kilábalnom a válás okozta förtelemből. Három válaszom is volt a fenti kérdésre, s ezek azt mutatták, hogy el tudtam távolodni a múlt félelmeitől, és nyitottá váltam valami újra.

Bővebben: Hogyan lehet újra szeretni – félelem nélkül?

5 dolog, amit a férfiak utálnak hallani

Bővebben: 5 dolog, amit a férfiak utálnak hallaniEgy párkapcsolat nagyon bonyolult dolog. Mindkét fél beleadhat apait-anyait, és így is nehéz az együtt élés, mivel minden azon múlik, mennyire tudunk egymáshoz alkalmazkodni. Vannak, akiknek ez nagyon nehezen megy, és vagy kénytelenek szembenézni az állandó szingli léttel, vagy erőt vesznek magukon, és megpróbálják a világot többes számban elképzelni.

Bővebben: 5 dolog, amit a férfiak utálnak hallani

Érdemes lassítani!

Bővebben: Érdemes lassítani!Elindult az év élesben is. A mókuskerék újraindult. Ez már önmagában is stresszes, de sokszor mi magunk is rásegítünk, hogy ne menjenek zökkenőmentesen a dolgok. Lassíts! Adj magadnak mindenre elegendő időt, hiszen, ha kapkodsz, úgyis mindent kezdhetsz elölről.

Bővebben: Érdemes lassítani!

Szerepcsere? Nem jó ötlet!

Bővebben: Szerepcsere? Nem jó ötlet!Egy-egy esti program után annyiszor fut végig az agyamon, hogy mi történt a világgal, hol vannak a normális férfiak! Aztán továbbgondolom az egészet, és rájövök, hogy valószínűleg a férfiak is csak széttárják a kezüket, hogy nincs egy normális nő sem. Frank Róbert szakpszichológus sok-sok témában volt már szakértőnk. Most együtt kerestük a választ arra, hogy  mitől is lesz jó társ a férfi.

Bővebben: Szerepcsere? Nem jó ötlet!

Miért félnek a férfiak az erős, független nőktől?

Bővebben: Miért félnek a férfiak az erős, független nőktől?Az „erősebbik nem” kifejezés megdőlni látszik. Egyre másra találkozunk olyan független, erős nőkkel, akik egyedül képesek lennének bármire, ha akarnák. Sajnos azonban ezek a nők nehezen találják meg a boldogságot a párkapcsolatokban. A férfiak megijednek, ha ilyen hölggyel hozza össze őket az élet. Megpróbáltunk utánajárni, hogy vajon ez miért lehet. Természetesen nem lehet általánosítani, és cikkünknek nem is ez a célja.

Bővebben: Miért félnek a férfiak az erős, független nőktől?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.