A házasság vége – beszélgetés Frank Róbert pszichológussal

Bővebben: A házasság vége – beszélgetés Frank Róbert pszichológussalA statisztikák szerint a házasságok mérlege a hetvenes években volt utoljára pozitív. Ami annyit jelent, hogy azóta több házasság szűnik meg (válás és elhalálálozás okán) mint anmennyi köttetik. 2013-ban például 64 600 házasság szűnt meg, és mindösszesen 36 900 házasság köttetett, azaz 100 házasságkötésre 175 házasság megszűnés jutott.  Frank Róbert pszichológussal beszélgettem az okokról, következményekről, lehetőségekről.

Bővebben: A házasság vége – beszélgetés Frank Róbert pszichológussal

Férfias nők, nőies férfiak, avagy így magányosodunk el szép lassan

Bővebben: Férfias nők, nőies férfiak, avagy így magányosodunk el szép lassanTöbbször feszegettük már a témát oldalainkon, de erről nem lehet eleget írni. Egyre többször tapasztaljuk, látjuk magunk körül a változást, ami nem feltétlenül kelt pozitív érzéseket. A nők túl férfiasak lettek, a férfiak pedig túl sok nőies vonással olvadnak bele a társadalomba.

Bővebben: Férfias nők, nőies férfiak, avagy így magányosodunk el szép lassan

Potenciazavar – mit tehet a nő?

Bővebben: Potenciazavar – mit tehet a nő?Ahhoz, hogy egy férfi jó szerető legyen, sok minden szükséges, ám az élet nem mindig tökéletes. Minden sikeres férfi mögött áll egy nő áll, tartja a mondás. Dr. Kardos Róbert urológus főorvos is megerősíti a szállóigét, hiszen tapasztalata szerint a nőnek igen fontos szerep jut a férfi potenciazavarok hátterének feltérképezésében.

Bővebben: Potenciazavar – mit tehet a nő?

A megcsalás valódi okai

Bővebben: A megcsalás valódi okaiEgyes kutatások szerint az emberek mintegy 20 százaléka még monogám kapcsolatban is megcsalja a partnerét. Érdekes, hogy a hűtlenség okai gyakran eltérnek nemek szerint.

Bővebben: A megcsalás valódi okai

Maradjunk barátok!

Bővebben: Maradjunk barátok!Pfff… ez az a mondat, amit hallani sem akar senki, de mégis ezer és ezer alkalommal hangzik el. Olyan ez, mint valami menekülőmondat. Még a „Jobbat érdemelsz” és az „Egy kis időre van szükségem” mondatoknál is kegyetlenebb.

Bővebben: Maradjunk barátok!

Nem adom a férjem!

Bővebben: Nem adom a férjem!Megértelek, ezt el kell hinned nekem. Megértem, hogy megtetszett a kiegyensúlyozott életem, a családom, a gyerekeim és az a tény, hogy van egy férfi, aki a családjának él. Hidd el, nem hibáztatlak, amiért magadnak akarod mindezt. De egy dolgot tudnod kell: nem akarhatod azonnal! Ki kell várnod a te időd. Azt a pillanatot, amikor már elmondhatod magadról, hogy megdolgoztál azért, amid van.

Bővebben: Nem adom a férjem!

Neked, aki azt gondolta, egy senki vagyok

Bővebben: Neked, aki azt gondolta, egy senki vagyokÚgy érzem magam, mint egy leláncolt ember, aki mozdulni sem bír. Még mindig magamban hordalak, holott már rég ki kellett volna adjalak a világnak, hogy azt tegyenek veled, amit akarnak. Megérdemelnéd, de tudom, hogy téged ez nem érdekel, és legszívesebben még mélyebbre tolnád a szívemben a kést.

Bővebben: Neked, aki azt gondolta, egy senki vagyok

Engedd el!

Bővebben: Engedd el!Egy igen mozgalmas nyár áll mögöttünk. Egy igazi érzelmi hullámvasút. Ahogy ezt írom, máris hiányzik a sok napsütés, a vízpart és a sok nyári élmény. Ilyenkor, ősz kezdetén a természet elcsendesedik, ám bennünk hatalmas energiák szabadulnak fel, amelyek a lelkünk legmélyén pihentek, és most csak arra várnak, hogy megéljük őket, illetve, hogy elengedjük a múlt fájdalmait.

Bővebben: Engedd el!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.