Érints meg...

Bővebben: Érints meg...Az érintés az egyik legfontosabb megnyilvánulás, amit ember tehet egy másik ember felé. Mindenkinek szüksége van rá, mint egy falat kenyérre (ahogy mondani szokták). Az érintés még az egészségünkhöz is hozzájárul, fontos, hogy érezzük egymást, és akkor máris minden rendben.

Bővebben: Érints meg...

A pszichopata álarca

Bővebben: A pszichopata álarcaÉvától szívszorító levelet kaptunk a napokban. Ebben elmesélte életének legutóbbi hat esztendejét, amelyet egy olyan férfival töltött, akit valaha pszichopatának, ma inkább antiszociális személyiségzavarral küzdő embernek nevezünk.

Bővebben: A pszichopata álarca

Vívódások

Bővebben: VívódásokKlári 21 éve van együtt a férjével, Antival. Nagyon szeretik egymást. Elmondása szerint az övék szerelem volt első látásra. Amikor leültünk beszélgetni, egyszer csak előkerültek Klári vívódásai. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi együtt töltött idő után kérdéses lehet számára, hogy a férje szereti-e.

Bővebben: Vívódások

A házasság vége – beszélgetés Frank Róbert pszichológussal

Bővebben: A házasság vége – beszélgetés Frank Róbert pszichológussalA statisztikák szerint a házasságok mérlege a hetvenes években volt utoljára pozitív. Ami annyit jelent, hogy azóta több házasság szűnik meg (válás és elhalálálozás okán) mint anmennyi köttetik. 2013-ban például 64 600 házasság szűnt meg, és mindösszesen 36 900 házasság köttetett, azaz 100 házasságkötésre 175 házasság megszűnés jutott.  Frank Róbert pszichológussal beszélgettem az okokról, következményekről, lehetőségekről.

Bővebben: A házasság vége – beszélgetés Frank Róbert pszichológussal

Férfias nők, nőies férfiak, avagy így magányosodunk el szép lassan

Bővebben: Férfias nők, nőies férfiak, avagy így magányosodunk el szép lassanTöbbször feszegettük már a témát oldalainkon, de erről nem lehet eleget írni. Egyre többször tapasztaljuk, látjuk magunk körül a változást, ami nem feltétlenül kelt pozitív érzéseket. A nők túl férfiasak lettek, a férfiak pedig túl sok nőies vonással olvadnak bele a társadalomba.

Bővebben: Férfias nők, nőies férfiak, avagy így magányosodunk el szép lassan

Potenciazavar – mit tehet a nő?

Bővebben: Potenciazavar – mit tehet a nő?Ahhoz, hogy egy férfi jó szerető legyen, sok minden szükséges, ám az élet nem mindig tökéletes. Minden sikeres férfi mögött áll egy nő áll, tartja a mondás. Dr. Kardos Róbert urológus főorvos is megerősíti a szállóigét, hiszen tapasztalata szerint a nőnek igen fontos szerep jut a férfi potenciazavarok hátterének feltérképezésében.

Bővebben: Potenciazavar – mit tehet a nő?

A megcsalás valódi okai

Bővebben: A megcsalás valódi okaiEgyes kutatások szerint az emberek mintegy 20 százaléka még monogám kapcsolatban is megcsalja a partnerét. Érdekes, hogy a hűtlenség okai gyakran eltérnek nemek szerint.

Bővebben: A megcsalás valódi okai

Maradjunk barátok!

Bővebben: Maradjunk barátok!Pfff… ez az a mondat, amit hallani sem akar senki, de mégis ezer és ezer alkalommal hangzik el. Olyan ez, mint valami menekülőmondat. Még a „Jobbat érdemelsz” és az „Egy kis időre van szükségem” mondatoknál is kegyetlenebb.

Bővebben: Maradjunk barátok!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.