Nem adom a férjem!

Bővebben: Nem adom a férjem!Megértelek, ezt el kell hinned nekem. Megértem, hogy megtetszett a kiegyensúlyozott életem, a családom, a gyerekeim és az a tény, hogy van egy férfi, aki a családjának él. Hidd el, nem hibáztatlak, amiért magadnak akarod mindezt. De egy dolgot tudnod kell: nem akarhatod azonnal! Ki kell várnod a te időd. Azt a pillanatot, amikor már elmondhatod magadról, hogy megdolgoztál azért, amid van.

Bővebben: Nem adom a férjem!

Neked, aki azt gondolta, egy senki vagyok

Bővebben: Neked, aki azt gondolta, egy senki vagyokÚgy érzem magam, mint egy leláncolt ember, aki mozdulni sem bír. Még mindig magamban hordalak, holott már rég ki kellett volna adjalak a világnak, hogy azt tegyenek veled, amit akarnak. Megérdemelnéd, de tudom, hogy téged ez nem érdekel, és legszívesebben még mélyebbre tolnád a szívemben a kést.

Bővebben: Neked, aki azt gondolta, egy senki vagyok

Engedd el!

Bővebben: Engedd el!Egy igen mozgalmas nyár áll mögöttünk. Egy igazi érzelmi hullámvasút. Ahogy ezt írom, máris hiányzik a sok napsütés, a vízpart és a sok nyári élmény. Ilyenkor, ősz kezdetén a természet elcsendesedik, ám bennünk hatalmas energiák szabadulnak fel, amelyek a lelkünk legmélyén pihentek, és most csak arra várnak, hogy megéljük őket, illetve, hogy elengedjük a múlt fájdalmait.

Bővebben: Engedd el!

Örökké veled.. – A férj válasza feleségének

Bővebben: Örökké veled.. – A férj válasza feleségénekTizenkilenc éves fejjel egy teljesen ismeretlen érzés képében jelentél meg előttem azon a házibulin. Volt csajom előtted, de az más volt. Rengeteg közhelyet mondhatnék: más voltál, mint a többi nő, szerelem volt első látásra, s a többi… De az igazság az, hogy amikor először megláttalak, tudtam, hogy nem tudok élni nélküled. Hidd el, így van. Nem érdekelt, hogy van-e melletted valaki, vagy mi kell ahhoz, hogy együtt legyünk. Csak néztelek, és iszonyú hülyének éreztem magam.

Bővebben: Örökké veled.. – A férj válasza feleségének

Szeretlek, mert… – Egy feleség levele a férjének

Bővebben: Szeretlek, mert… – Egy feleség levele a férjének„Tíz év házasság, tizenkilenc év szerelem, két gyerek, rengeteg öröm, sok sírás, még több szeretet. Ezek vagyunk mi, együtt. Soha nem mondtam el, hogy miért mentem hozzád. Nem azért, mert ennek így kellett lennie, és nem is azért, mert a szüleink már nagyon szerették volna.

Bővebben: Szeretlek, mert… – Egy feleség levele a férjének

Hol vannak a hétköznapi hősök?

Bővebben: Hol vannak a hétköznapi hősök?Lefekvéskor nagyon sokat beszélgetünk a férjemmel. Ilyenkor van időnk kicsit átbeszélni a mögöttünk álló napot, kivesézni, hogy mit hogyan kellett volna másképp tennünk aznap a gyerekekkel. Vagy egy-egy film tartalmát elemezgetjük, míg el nem alszunk. Ez olyan jó, és bevált dolog az életünkben.

Bővebben: Hol vannak a hétköznapi hősök?

A szerelem

Bővebben: A szerelem „A szerelem nem lesz majd valamikor, nem napról napra érik. Nem. A szerelem nem lesz, hanem van. Egy napon, amikor nem is számítasz rá, amikor minden ugyanúgy indul, mint máskor, vagy éppen egy nagyon rossz, fárasztó nap után megérkezik, és tornádóként felkap. Nem tudsz ellenkezni, nem tudsz ellenállni. Ő az erősebb. Csak egyet tehetsz: engeded. Hagyod, hogy vigyen, repítsen, hogy szállj vele. És bízol benne. Nem véletlenül jött, nem véletlenül most. Mert ez nem csak vihar. Ebben a viharban van valami. Valaki. Valaki, akit vártál.” (Csitáry-Hock Tamás)

Bővebben: A szerelem

Sírj csak, sírj nyugodtan!

Bővebben: Sírj csak, sírj nyugodtan!Már születésünktől kezdve sírunk. Állítólag a csecsemők hatféleképpen tudnak sírni. Minden élethelyzetre, minden kényelmetlenségre megvan az a hangerő, az a sajátos „sírásnyelv”, amit használnak, hogy tudtunkra adják, mi a baj. Felnőttként sem szabad leszokni a sírásról, ugyanis egy kiadós bőgésnek számtalan jótékony hatása van.

Bővebben: Sírj csak, sírj nyugodtan!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.