Tények a hűtlenségről

Bővebben: Tények a hűtlenségrőlHajlamos a párunk a hűtlenségre? Azt gondolnánk, a megcsalásra akkor kerül sor, ha a férfi boldogtalan a házasságában, kapcsolatában. Ám a tények nem egészen ezt mutatják: a hűtlen férjeknek ugyanis 56 százaléka boldognak érzi magát párkapcsolatában… Akkor mi a magyarázat?

Bővebben: Tények a hűtlenségről

Házasság megújítási tippjeink

Bővebben: Házasság megújítási tippjeinkMár több éve együtt élő párok gondja az, hogy a lángoló szerelem elmúlt, helyette "megszokás" van, és mindketten vágynak valami érdekesebbre, izgatóbbra. Attól tartanak, hogy párjuk ezt majd mással találja meg, és már előre féltékenyek.

Bővebben: Házasság megújítási tippjeink

Hogy légy igazán boldog a partnereddel?

Bővebben: Hogy légy igazán boldog a partnereddel?Ismerős az az érzés, amikor együtt élsz álmaid pasijával (vagy nőjével), de valahogy valami valamiért nem stimmel? Csak épp azt nem tudod, hogy mi. Úgy érzed, te mindent beleadsz, megteszed, ami tőled telik, de a románc mégsem tökéletes, és a hétköznapok szétrombolják a rózsaszín idillt.

Bővebben: Hogy légy igazán boldog a partnereddel?

Miért van ránk hatással? A hollywoodi filmek lélektana

Bővebben: Miért van ránk hatással? A hollywoodi filmek lélektanaA „tükörszabály” és a „sikerszabály” gondoskodik arról, hogy a szereplőkkel együtt sírjunk, nevessünk, vagy éppen rettegjünk a moziban – állítja Jeffrey Zacks neurológus, aki az Oscar-díjátadó idején hozta nyilvánosságra kutatási eredményeit.

Bővebben: Miért van ránk hatással? A hollywoodi filmek lélektana

Mit érez a Férfi, amikor megőrül a féltékenységtől?

Bővebben: Mit érez a Férfi, amikor megőrül a féltékenységtől? Mit érez a férfi, amikor megőrül a féltékenységtől, és mit érez az elárult nő, aki szeret egy férfit, de az megcsalja? A szerelmes lelkek összeölelkeznek vagy eltaszítják egymást a semmibe – Müller Péter elárulja, hogyan.

Bővebben: Mit érez a Férfi, amikor megőrül a féltékenységtől?

A kapcsolat halála

Bővebben: A kapcsolat halálaÉrezted már, hogy a dolgok irányítása menthetetlenül kicsúszik a kezedből, és hirtelen csak azon kapod magad, hogy romokban hever a párkapcsolatod? Ha igen, talán nem is sejted a mai napig az okokat, ha pedig még nem jártál ebben a cipőben, szerencsés vagy, de eláruljuk, mire kell figyelned, hogy ez így is maradjon.

Bővebben: A kapcsolat halála

Miért nincs orgazmusa a nőnek? Így segíthetsz neki!

Bővebben: Miért nincs orgazmusa a nőnek? Így segíthetsz neki!A csendesebb, visszahúzódóbb lányok az ágyban sem nyílnak meg könnyen, úgyhogy türelmesnek kell lenned, ha az orgazmusukról van szó.

Bővebben: Miért nincs orgazmusa a nőnek? Így segíthetsz neki!

Ezért nem jut pasi a csúcson lévő 40-es nőknek!

Bővebben: Ezért nem jut pasi a csúcson lévő 40-es nőknek!A mai negyvenes nők kiállják az idő próbáját. Jobban néznek ki, mint valaha. Okosak, rátermettek, szorgalmasak, van egzisztenciájuk, humoruk és gyerekük. Csak éppen a férfi hiányzik az életükből.

Bővebben: Ezért nem jut pasi a csúcson lévő 40-es nőknek!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.