A férfiak hűtlenségének okai

Bővebben: A férfiak hűtlenségének okaiEgyes kutatások szerint az emberek mintegy 20 százaléka még monogám kapcsolatban is megcsalja a partnerét. Érdekes, hogy a hűtlenség okai gyakran eltérnek nemek szerint.

Bővebben: A férfiak hűtlenségének okai

Biztonságban a nő

Bővebben: Biztonságban a nőA biztonság mindenki számára az egyik legfontosabb lelki életfeltétel. A különböző nemek különböző módon vélekednek róla, ám egy kapcsolatban mindkét fél számára fontos szempont. Sokak szerint egy kapcsolatban a bizalom mellett a másik olyan pillér, ami nélkül nem létezhetne a pár egységként. Hevesi Krisztina pszichológussal arra keresem a választ, hogy mit jelent a biztonság a párkapcsolatokban a nő számára.

Bővebben: Biztonságban a nő

A család vagy a szerető?

Bővebben: A család vagy a szerető?István 36 éves. Felesége és két gyermeke van. Nemrég belebonyolódott egy viszonyba, ami feltárta előtte a szerelem és a szenvedély új dimenzióit. Dilemmájáról személyesen mesélt.

Bővebben: A család vagy a szerető?

Ha szakítani kell

Bővebben: Ha szakítani kellEgy szakításnak rengeteg oka lehet, és sosem kellemes dolog. Néha azonban nincs más megoldás. De hogy tedd ezt elegánsan? Hogy csináld, hogy ne megbántás és sérelem legyen a vége?

Bővebben: Ha szakítani kell

Megcsalás a kapcsolatban? Így védekezz ellene!

Bővebben: Megcsalás a kapcsolatban? Így védekezz ellene!A féltékenység önmagában is szörnyű dolog. Megmérgezi a lelket, gyanakvást ébreszt, a bizalmatlanság szüli. Egy kapcsolatot már az is tönkretehet, ha folyamatosan jelen van a féltékenység.

Bővebben: Megcsalás a kapcsolatban? Így védekezz ellene!

A szerelem négy alappillére

Bővebben: A szerelem négy alappillére„A házasság egy négy lábon álló asztal.” – vallotta Füst Milán, Kossuth-díjas költő, író, esztéta. Kicsit továbbgondolva ezt, rájövünk, hogy nemcsak a házasságra igaz ez, hanem az együttélésre, a szerelmi kapcsolatra is.

Bővebben: A szerelem négy alappillére

A kockázatos szexuális magatartás a depresszió jele

Bővebben: A kockázatos szexuális magatartás a depresszió jeleSajnos napjainkban egyre többször hallani magunk körül a depresszió szót. Ez a betegség még mindig igencsak homályba burkolózik a mindennapi ember előtt, hiába tud róla sokat az orvostudomány. Van azonban néhány meglepő jel, amelyből következtethetsz a depresszióra.

Bővebben: A kockázatos szexuális magatartás a depresszió jele

Egy második esély

Bővebben: Egy második esélyCsalád. Apa, anya, nagy gyerek, kis gyerek, vagy esetleg több nagy és több kicsi. Ideális esetben az embernek életében egy családja van, ahhoz tartozik, azért felelős. De mi van akkor, ha valamiért nem működik, ha a család fogalma már más színeket kap?

Bővebben: Egy második esély

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.