A kockázatos szexuális magatartás a depresszió jele

Bővebben: A kockázatos szexuális magatartás a depresszió jeleSajnos napjainkban egyre többször hallani magunk körül a depresszió szót. Ez a betegség még mindig igencsak homályba burkolózik a mindennapi ember előtt, hiába tud róla sokat az orvostudomány. Van azonban néhány meglepő jel, amelyből következtethetsz a depresszióra.

Bővebben: A kockázatos szexuális magatartás a depresszió jele

Egy második esély

Bővebben: Egy második esélyCsalád. Apa, anya, nagy gyerek, kis gyerek, vagy esetleg több nagy és több kicsi. Ideális esetben az embernek életében egy családja van, ahhoz tartozik, azért felelős. De mi van akkor, ha valamiért nem működik, ha a család fogalma már más színeket kap?

Bővebben: Egy második esély

Neked milyen magas az érzelmi intelligenciád?

Bővebben: Neked milyen magas az érzelmi intelligenciád?Magas az IQ-d? Mások okosnak tartanak? Kicsit keményen hangzik, de sajnos ez nem garancia arra, hogy érzelmi téren is elég intelligens vagy. De mi az az érzelmi intelligencia, és hogyan tudhatod meg, hogy a birtokodban van? Olvass tovább!

Bővebben: Neked milyen magas az érzelmi intelligenciád?

3 dolog, amit a nők legszívesebben titkolnak előled

Bővebben: 3 dolog, amit a nők legszívesebben titkolnak előledMindenkinek vannak titkai, ám egy házasság vagy élettársi kapcsolat nem épülhet arra, hogy titkolózunk egymás előtt. Ez a bizalmatlanság előbb-utóbb a kapcsolat bomlásához vezet. A nők ennek ellenére tartogatnak magukban titkokat, amelyeket nem szívesen mondanak el még a társuknak sem. Lássuk, mi az a 3 leggyakoribb dolog, amelyet a nők legtöbbször eltitkolnak.

Bővebben: 3 dolog, amit a nők legszívesebben titkolnak előled

9 dolog, amit fel kell adnod, ha boldog akarsz lenni

Bővebben: 9 dolog, amit fel kell adnod, ha boldog akarsz lenniSzeretnéd, ha az életed sokkal könnyedebb és boldogabb lehetne? Összeszedtünk neked 9 olyan dolgot, amiktől jobb, ha megszabadulsz, ha célod a boldogság. Sajnos mi, emberek sok olyasmihez ragaszkodunk, ami fájdalmat, stresszt, szenvedést okozhat nekünk.

Bővebben: 9 dolog, amit fel kell adnod, ha boldog akarsz lenni

Mondj néha nemet! Jót tesz!

Bővebben: Mondj néha nemet! Jót tesz!Az „igen” szó a nyitottság, a pozitivitás szava. A sikeresség bizonyítékaként értékeljük. Ám néha igent mondunk akkor is, amikor valójában nemet kellene. De jó ez így nekünk?

Bővebben: Mondj néha nemet! Jót tesz!

Az erőszak bárkivel megtörténhet, előzd meg!

Bővebben: Az erőszak bárkivel megtörténhet, előzd meg!Oldalunkon igyekszünk mindig mindennek a jó oldalát nézni. Sajnos azonban vannak olyan témák, amelyeknek semmilyen jó oldaluk nincs. Ilyen a gyermekek ellen irányuló erőszak, szexuális zaklatás témája is. Egy 2014-es adat szerint Magyarországon minden tízedik gyermek válik szexuális abúzus áldozatává.

Bővebben: Az erőszak bárkivel megtörténhet, előzd meg!

„Párterápia? Na persze!”

Bővebben: „Párterápia? Na persze!” A fenti cím azért került idézőjelbe, mert 10-ből 9 férfi valószínűleg ezt vágná rá arra a kérdésre, hogy Ha problémáitok vannak, miért nem mentek el párterápiára? Pedig a terápia fontos eszköz lehet, amikor meg kell menteni egy kapcsolatot.

Bővebben: „Párterápia? Na persze!”

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.