Neked milyen magas az érzelmi intelligenciád?

Bővebben: Neked milyen magas az érzelmi intelligenciád?Magas az IQ-d? Mások okosnak tartanak? Kicsit keményen hangzik, de sajnos ez nem garancia arra, hogy érzelmi téren is elég intelligens vagy. De mi az az érzelmi intelligencia, és hogyan tudhatod meg, hogy a birtokodban van? Olvass tovább!

Bővebben: Neked milyen magas az érzelmi intelligenciád?

3 dolog, amit a nők legszívesebben titkolnak előled

Bővebben: 3 dolog, amit a nők legszívesebben titkolnak előledMindenkinek vannak titkai, ám egy házasság vagy élettársi kapcsolat nem épülhet arra, hogy titkolózunk egymás előtt. Ez a bizalmatlanság előbb-utóbb a kapcsolat bomlásához vezet. A nők ennek ellenére tartogatnak magukban titkokat, amelyeket nem szívesen mondanak el még a társuknak sem. Lássuk, mi az a 3 leggyakoribb dolog, amelyet a nők legtöbbször eltitkolnak.

Bővebben: 3 dolog, amit a nők legszívesebben titkolnak előled

9 dolog, amit fel kell adnod, ha boldog akarsz lenni

Bővebben: 9 dolog, amit fel kell adnod, ha boldog akarsz lenniSzeretnéd, ha az életed sokkal könnyedebb és boldogabb lehetne? Összeszedtünk neked 9 olyan dolgot, amiktől jobb, ha megszabadulsz, ha célod a boldogság. Sajnos mi, emberek sok olyasmihez ragaszkodunk, ami fájdalmat, stresszt, szenvedést okozhat nekünk.

Bővebben: 9 dolog, amit fel kell adnod, ha boldog akarsz lenni

Mondj néha nemet! Jót tesz!

Bővebben: Mondj néha nemet! Jót tesz!Az „igen” szó a nyitottság, a pozitivitás szava. A sikeresség bizonyítékaként értékeljük. Ám néha igent mondunk akkor is, amikor valójában nemet kellene. De jó ez így nekünk?

Bővebben: Mondj néha nemet! Jót tesz!

Az erőszak bárkivel megtörténhet, előzd meg!

Bővebben: Az erőszak bárkivel megtörténhet, előzd meg!Oldalunkon igyekszünk mindig mindennek a jó oldalát nézni. Sajnos azonban vannak olyan témák, amelyeknek semmilyen jó oldaluk nincs. Ilyen a gyermekek ellen irányuló erőszak, szexuális zaklatás témája is. Egy 2014-es adat szerint Magyarországon minden tízedik gyermek válik szexuális abúzus áldozatává.

Bővebben: Az erőszak bárkivel megtörténhet, előzd meg!

„Párterápia? Na persze!”

Bővebben: „Párterápia? Na persze!” A fenti cím azért került idézőjelbe, mert 10-ből 9 férfi valószínűleg ezt vágná rá arra a kérdésre, hogy Ha problémáitok vannak, miért nem mentek el párterápiára? Pedig a terápia fontos eszköz lehet, amikor meg kell menteni egy kapcsolatot.

Bővebben: „Párterápia? Na persze!”

Barátság nő és férfi között

Bővebben: Barátság nő és férfi közöttÖrök idők óta foglalkoztatja az embereket ez a kérdés, mégsem született még meg rá a határozott igen, vagy a nem.

Bővebben: Barátság nő és férfi között

A nárcizmus 4 jele

Bővebben: A nárcizmus 4 jeleMindenki szeret olyan ember közelében lenni, aki ragyogó, sikeres, olyan, mintha valamilyen fény venné körül. Ettől hajlamosak vagyunk úgy érezni, hogy mi magunk is különlegesek vagyunk. Ám szétpukkad a szappanbuborék, és kiderül, hogy a „ragyogó csillag” nem más, mint egy nárcisztikus személyiség, a körülötte lévő felhajtást pedig ő maga generálja.

Bővebben: A nárcizmus 4 jele

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.