A top 10 kapcsolatkárosító viselkedésforma

Bővebben: A top 10 kapcsolatkárosító viselkedésformaÉszrevetted, hogy milyen apróságokon múlhat egy-egy kapcsolat jövője? Néhány olyan viselkedésbeli nüanszon, amelyekre talán az összeköltözéskor nem is gondoltál. Melyek a legnagyobb kárt okozó viselkedésformák?

Bővebben: A top 10 kapcsolatkárosító viselkedésforma

Mindenki a maga sorsának kovácsa?

Bővebben: Mindenki a maga sorsának kovácsa?Biztos neked is van vagy volt olyan barátnőd, barátod, ismerősöd, netán rokonod, aki olyan életet élt, ami csak kívülről volt szép. Az alma belseje azonban rohadt. Sajnos ez a helyzet nagyon sok – és egyre több – embert érint.

Bővebben: Mindenki a maga sorsának kovácsa?

5+1 őszi immunerősítő tea

Bővebben: 5+1 őszi immunerősítő teaBeköszöntött az igazi ősz. Esős, nyirkos, hűvös idő van, ami kedvez a náthának, megfázásnak. Van azonban néhány olyan gyógynövény, ami kiválóan kezelésbe veszi a legyengült immunredszered.

Bővebben: 5+1 őszi immunerősítő tea

Így ess szerelembe egy idegennel – kizárólag tudományos alapokon

Bővebben: Így ess szerelembe egy idegennel – kizárólag tudományos alapokonBizonyára számodra is a szeretet, szerelem nagy pillanatokkal kötődik össze: házassággal, születéssel, bimbózó románccal és nagy, romantikus gesztusokkal. Az Észak-Carolinai Egyetem professzora, Barbara Frederickson kutatásai szerint azonban megfelelő körülmények között a szeretetet és a szerelmet bármikor, bárkivel megtapasztalhatod.

Bővebben: Így ess szerelembe egy idegennel – kizárólag tudományos alapokon

Sötét a múltad? Így beszélj róla

Bővebben: Sötét a múltad? Így beszélj rólaRejtegetsz valamit a múltból, amit nem szívesen kötsz senki orrára? Ne aggódj, nem vagy egyedül, mindenkinek van valami szennyese. Természetes, hogy nem teregetjük ki a magánéletünket ország-világ előtt, de azért annak, akivel együtt akarsz élni, muszáj mindent őszintén elmondanod.

Bővebben: Sötét a múltad? Így beszélj róla

7 mítosz, amely tévútra is vihet a párkapcsolatban

Bővebben: 7 mítosz, amely tévútra is vihet a párkapcsolatbanUgye neked is van egy idealizált kép a fejedben az egészséges, boldog párkapcsolatról? Ez a kép annak a társadalmi, kulturális skatulyának köszönhető, amelyben élsz, amelyben élünk. Van egy elvárás, aminek meg kell felelni még akkor is, ha nem azonos a véleményed az elvárással.

Bővebben: 7 mítosz, amely tévútra is vihet a párkapcsolatban

Rossz játszmák - egymással

Bővebben: Rossz játszmák - egymással „Ő tesz engem jobb emberré!” – ugye Te is hallottál, vagy tán mondtál is már ilyet? Sok kapcsolat erről szól. Az egyformává válásról. Olyan játszmákról, amelyek a gyengébb fél egyéniségét, a személyiségét beolvasztják az erősebb partnerbe.

Bővebben: Rossz játszmák - egymással

Te megtaláltad már a lelki társad?

Bővebben: Te megtaláltad már a lelki társad?Arisztophanész szerint az emberek egykor gömb alakú lények voltak, két félgömbből álltak. Ez a két félgömb keresi egymást a világban. Csak akkor lehetünk boldogok, ha megtaláltuk azt a másik félgömböt, akivel egy egészet alkotunk. Te megtaláltad már?

Bővebben: Te megtaláltad már a lelki társad?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.