Párválasztás férfi módra

Bővebben: Párválasztás férfi módraA szinglik között jelentős azoknak az aránya, akik napi szinten foglalkoznak a párkeresés feladatával. Ám ez csak minden harmadik érintettnek jelent jó szórakozást, a többiek kevésbé élvezik. A felmérések arról számolnak be, hogy ez a férfiaknak jóval nagyobb szórakozást jelent, mint a nőknek.

Bővebben: Párválasztás férfi módra

Megbetegítő érzelmek

Bővebben: Megbetegítő érzelmekA kínai orvoslás hét olyan belső állapotot is számon tart, amelyek megtörhetik a test belső energiaáramlását, a yin és yang egyensúlyát, és a belső harmóniát. A felfokozott érzelmeknek éppolyan betegségkeltő képességet tulajdonít, mint bármely baktériumnak vagy vírusnak.

Bővebben: Megbetegítő érzelmek

Tavaszkutatás: Madárcsicsergés, virágok illata, szerelem...

Bővebben: Tavaszkutatás: Madárcsicsergés, virágok illata, szerelem...Sokan talán túlzottan is sok mindent várnak a tavasztól, és érdekes, hogy a férfiak nagyobb arányban remélnek pozitív változást a párkapcsolatukban és a szerelmi életükben, mint a hölgyek.

Bővebben: Tavaszkutatás: Madárcsicsergés, virágok illata, szerelem...

Palingám – az eldobható kedves

Bővebben: Palingám – az eldobható kedvesHadd idézzem Popper Péter néhány mondatát, amelyekben az emberek (főleg férfiak) hűséghez, hűtlenséghez, parnterváltogatáshoz való hozzáállását ecsetelte. A poligámok és a monogámok mellett feltűntek a palingámok is.

Bővebben: Palingám – az eldobható kedves

A párkapcsolat végét jelentheti a nő depressziója

Bővebben: A párkapcsolat végét jelentheti a nő depressziójaA depresszió szétzilálja az intim kapcsolatokat. A érintett fél magába zárkózik, ellenségessé válik, és kevés szeretetet ad vissza.

Bővebben: A párkapcsolat végét jelentheti a nő depressziója

Házasságromboló szokások

Bővebben: Házasságromboló szokásokHogy milyen irányt vesz a házasság, többnyire apró mozzanatokon múlik. A jó szex fontos tényező, de nem elégséges, ha évek helyett évtizedekre tervezünk a szerelmünkkel. Tudjuk kezelni a párunk hangulatait? Ki tudjuk engesztelni a másikat? Meg tudunk bocsátani?

Bővebben: Házasságromboló szokások

Barátság férfi és nő között

Bővebben: Barátság férfi és nő közöttÖrök idők óta foglalkoztatja az embereket ez a kérdés, mégsem született még meg rá a határozott igen, vagy a nem.

Bővebben: Barátság férfi és nő között

Háziasszonynak készül az új generáció!

Bővebben: Háziasszonynak készül az új generáció!A férfi kezdeményezze az ismerkedést, fizessen a randikon, később pedig tartsa el a családot, míg a nő maradjon otthon a gyerekkel, és végezze a házimunkát. Nem, ez nem egy századelőről megmaradt kisokos tartalma, hanem a magyar fiatalok szabad szemmel is jól látható részének véleménye a nemi szerepekről 2014-ben. Meglepő, ugye?

Bővebben: Háziasszonynak készül az új generáció!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.