Így ess szerelembe egy idegennel – kizárólag tudományos alapokon

Bővebben: Így ess szerelembe egy idegennel – kizárólag tudományos alapokonBizonyára számodra is a szeretet, szerelem nagy pillanatokkal kötődik össze: házassággal, születéssel, bimbózó románccal és nagy, romantikus gesztusokkal. Az Észak-Carolinai Egyetem professzora, Barbara Frederickson kutatásai szerint azonban megfelelő körülmények között a szeretetet és a szerelmet bármikor, bárkivel megtapasztalhatod.

Bővebben: Így ess szerelembe egy idegennel – kizárólag tudományos alapokon

Sötét a múltad? Így beszélj róla

Bővebben: Sötét a múltad? Így beszélj rólaRejtegetsz valamit a múltból, amit nem szívesen kötsz senki orrára? Ne aggódj, nem vagy egyedül, mindenkinek van valami szennyese. Természetes, hogy nem teregetjük ki a magánéletünket ország-világ előtt, de azért annak, akivel együtt akarsz élni, muszáj mindent őszintén elmondanod.

Bővebben: Sötét a múltad? Így beszélj róla

7 mítosz, amely tévútra is vihet a párkapcsolatban

Bővebben: 7 mítosz, amely tévútra is vihet a párkapcsolatbanUgye neked is van egy idealizált kép a fejedben az egészséges, boldog párkapcsolatról? Ez a kép annak a társadalmi, kulturális skatulyának köszönhető, amelyben élsz, amelyben élünk. Van egy elvárás, aminek meg kell felelni még akkor is, ha nem azonos a véleményed az elvárással.

Bővebben: 7 mítosz, amely tévútra is vihet a párkapcsolatban

Rossz játszmák - egymással

Bővebben: Rossz játszmák - egymással „Ő tesz engem jobb emberré!” – ugye Te is hallottál, vagy tán mondtál is már ilyet? Sok kapcsolat erről szól. Az egyformává válásról. Olyan játszmákról, amelyek a gyengébb fél egyéniségét, a személyiségét beolvasztják az erősebb partnerbe.

Bővebben: Rossz játszmák - egymással

Te megtaláltad már a lelki társad?

Bővebben: Te megtaláltad már a lelki társad?Arisztophanész szerint az emberek egykor gömb alakú lények voltak, két félgömbből álltak. Ez a két félgömb keresi egymást a világban. Csak akkor lehetünk boldogok, ha megtaláltuk azt a másik félgömböt, akivel egy egészet alkotunk. Te megtaláltad már?

Bővebben: Te megtaláltad már a lelki társad?

5 lépés az igazi intimitásért

Bővebben: 5 lépés az igazi intimitásértA szexszel ki tudod fejezni magad teljes mértékben? Szabadnak érzed magad? Kellő intimitást érzel közben? Ha ez most egy kutatás lenne, a megkérdezettek döntő többsége válaszolna nemmel. Sajnos.

Bővebben: 5 lépés az igazi intimitásért

Nekem feleség kell - Egy férfi gondolatai

Bővebben: Nekem feleség kell - Egy férfi gondolataiNekem feleség kell. Olyan, akit én fedeztem fel magamnak, meghódítottam, bókoltam neki és udvaroltam. Olyan, aki az előbbi kifejezésekhez nem használ értelmező szótárt, vagy nem tekinti azokat múlt század eleji, idejét múlt, fölösleges időhúzó tevékenységnek.

Bővebben: Nekem feleség kell - Egy férfi gondolatai

Tények a hűtlenségről

Bővebben: Tények a hűtlenségrőlHajlamos a párunk a hűtlenségre? Azt gondolnánk, a megcsalásra akkor kerül sor, ha a férfi boldogtalan a házasságában, kapcsolatában. Ám a tények nem egészen ezt mutatják: a hűtlen férjeknek ugyanis 56 százaléka boldognak érzi magát párkapcsolatában… Akkor mi a magyarázat?

Bővebben: Tények a hűtlenségről

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.