A szeretet iskolája

Bővebben: A szeretet iskolájaA szeretet létszükséglet. Megfigyelték, hogy a magasabb rendű emlősök elpusztulnak teljes elkülönítés során, s az anyjuk mellől korán kiemelt és egyedül nevelt kismajmok szorongóvá, neurotikussá válnak. Ivarérett korban nem hajlandók a közösülésre, s ha mesterségesen megtermékenyítik, képtelenek lesznek az utódokat szoptatni, gondozni. A szerencsétlenek nem tudják, mi hiányzik az életükből, mert nincs olyan fogalmuk, hogy szeretet. Nekünk, embereknek van. És jelezzük is az értékét, de tessék csak megfigyelni, olykor milyen csalárd módon!

Bővebben: A szeretet iskolája

Mellek: a nőiesség szimbólumai

Bővebben: Mellek: a nőiesség szimbólumaiSzámos megfigyelés bizonyítja, hogy a férfiak először a hölgyek arcára, majd azonnal a melleire pillantanak. Utcán, villamoson, munkahelyen folyik ez a közjáték, amelynek célja, hogy az esetleges esztétikai élvezet mellett képet nyerjen a szemlélő arról: vajon mennyire nőies az illető hölgy?

Bővebben: Mellek: a nőiesség szimbólumai

Igenis számít a figyelem!

Bővebben: Igenis számít a figyelem!A Magyar Uroonkológiai Társaság 2010. november 19-én, a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központjában továbbképző tanfolyam keretében tartotta első kongresszusát. Az eseményt Prof. Romics Imre a Társaság és a Kongresszus elnöke nyitotta meg, akit a találkozó fontosságáról kérdeztünk.

Bővebben: Igenis számít a figyelem!

Forró nyomon: szoros kapcsolat a gének és a lelki betegség között?

Bővebben: Forró nyomon: szoros kapcsolat a gének és a lelki betegség között?Jelenleg is számos kutatás folyik a genetikai vizsgálatokkal kapcsolatban, amelyekkel diagnosztizálhatók a lelki betegségek. Ezek segítségével olyan kórképek is leleplezhetők, mint a bipoláris betegség. A kutatók véleménye az e fajta genetikai módszerek alkalmazása tekintetében egyáltalán nem egybehangzó.

Bővebben: Forró nyomon: szoros kapcsolat a gének és a lelki betegség között?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.