Honnan tudhatod, hogy jó úton jársz egy hosszú kapcsolat felé?

Bővebben: Honnan tudhatod, hogy jó úton jársz egy hosszú kapcsolat felé?Ha tudnánk, hogy valóban mi a hosszú kapcsolatok titka, nem lenne válás, nem lennének szakadások a párok életében. Természetesen nem azt szeretnénk most taglalni, hogy hogyan élhetsz egy partnerrel életed végéig, boldogságban, inkább azt, hogy hogyan tudsz kitartani minél tovább úgy, hogy ez megelégedéssel töltsön el.

Bővebben: Honnan tudhatod, hogy jó úton jársz egy hosszú kapcsolat felé?

Mire vágyik egy nő?

Bővebben: Mire vágyik egy nő? Meg lehet ezt határozni? Ha nem is tudod biztosan, ezer százalék, hogy van erről valamilyen elképzelésed. Vajon helytállóak a feltételezéseid? Lássuk, mi az az 5 dolog, amit a férfiak többsége gondol a nőkről.

Bővebben: Mire vágyik egy nő?

Itt a vége

Bővebben: Itt a végeAz elhidegülés nem kifejezés arra, ami kettőnk közt van. Semmitmondó nappalok, üres éjszakák váltják egymást. Megesz minket a napi rutin, és a mókuskerék, amelyben mindketten rohanunk.

Bővebben: Itt a vége

A gyermekbántalmazás még mindig tabutéma

Bővebben: A gyermekbántalmazás még mindig tabutémaHa a hírek között gyermekek, fiatalkorúak sérelmére elkövetett bűncselekményekről olvasunk, mindig szenzitívebben reagálunk, hiszen valóban teljesen védtelenek az áldozatok. Legyen szó akár fizikai, lelki vagy szexuális bántalmazásról, a témáról nem szabad hallgatni, mégis csak nagyon kevés bűncselekményre derül fény.

Bővebben: A gyermekbántalmazás még mindig tabutéma

A féltékenység csapdájában

Bővebben: A féltékenység csapdájábanFéltékenység. Ha felmerül a szexualitás, akkor valószínűleg a színfalak mögött ott rejtőzik. Elválaszthatatlan az emberi kapcsolatoktól, mindegyikben jelen van így vagy úgy. Rengeteg vélemény és nézet tartja magát vele kapcsolatban.

 

Bővebben: A féltékenység csapdájában

Jelek, hogy a házasságod a szakadék szélén áll

Bővebben: Jelek, hogy a házasságod a szakadék szélén állEgy válás soha nem történik hirtelen, egyik napról a másikra. Mindig vannak bizonyos előjelek, amelyek a válságot már kilométerekről érzékeltetik. Összegyűjtöttünk most 4 olyan figyelmeztető jelet, amelyek már azt mutatják, hogy a házasságod a szakadék szélén áll.

Bővebben: Jelek, hogy a házasságod a szakadék szélén áll

Amit a nők szeretnek egy férfiban

Bővebben: Amit a nők szeretnek egy férfibanMagas, szőke, netán barna és alacsony? Nem ez számít a nőknél, és – csak hogy megnyugodj – nem is a méret. Íme az a 3 dolog, amivel biztosra mehetsz.

Bővebben: Amit a nők szeretnek egy férfiban

A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?

Bővebben: A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?Az ember folyton elégedetlen. Főleg a nők adnak hangot annak, mennyire nem tetszenek saját maguknak. Persze többnyire a környezetük ezt egészen másképp látja. Kevésbé hallani azonban a férfiakat elégedetlenkedni, pedig nekik is vannak paráik.

Bővebben: A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.