5 belső tulajdonság, ami ellenállhatatlanná tesz egy nőt

Bővebben: 5 belső tulajdonság, ami ellenállhatatlanná tesz egy nőt

Vannak olyan külső jegyek, amelyek minden férfi számára nagyon vonzóvá tesznek egy nőt. Ezeknek nemigen tudnak a férfiak ellenállni, és ezért van az is, hogy az utcán megfordulnak, ha szembe jön egy csinos nő. Ám mi most azokról a belső tulajdonságokról szólnánk, amelyek úgy működnek, mint ezek a külső jegyek: ellenállhatatlanná tesznek egy nőt.

Bővebben: 5 belső tulajdonság, ami ellenállhatatlanná tesz egy nőt

Ezért nem leszek soha feleség

Bővebben: Ezért nem leszek soha feleség

A házasság intézménye vagy fekszik valakinek, vagy nem. Szerencsére ma már megválaszthatjuk, hogy ha ki akarjuk mondani az igent, akkor kivel tesszük ezt. Sőt nemet is mondhatunk, de ha nem akarunk, oda sem kell állnunk az oltár elé. Megkérdeztünk 7 nőt, hogy ők miért nem akarnak feleségként élni.

Bővebben: Ezért nem leszek soha feleség

Segítség, valami nem stimmel a párommal!

Bővebben: Segítség, valami nem stimmel a párommal!

A személyiségzavar sajnos egyre gyakoribb a társadalmunkban. A nagy baj az, hogy nem igazán tudhatjuk, hogyan ismerjük fel, hiszen nem utalnak rá egyértelmű jelek, amelyek pedig felhívnák a figyelmünket a gondra, azok félrevezetőek lehetnek.

Bővebben: Segítség, valami nem stimmel a párommal!

A simogatás – melyik mit jelent

Bővebben: A simogatás – melyik mit jelent

Olyan jó érzés, amikor valaki megérint. Legalábbis vannak emberek, akik szeretik mások érintését. A simogatás már egy picit több mint egy érintés, többet is hordoz magában. De melyik simogatás mögött mi rejlik valójában?

Bővebben: A simogatás – melyik mit jelent

Ha egy nő mellékutcába téved

Bővebben: Ha egy nő mellékutcába téved

Amikor ezt a szót kimondom vagy olvasom: mellékutca, mindig a Házibuli című film jut az eszembe, és Vic dédnagymamája, Pupet, aki több mint 40 évig volt a szeretője Jean-Louis-nak. A végén, amikor már az övé lehetne, megtorpan, és nem megy hozzá feleségül. De vajon mi viszi rá a nőket arra, hogy egy kapcsolatban élve, máshol, önként vállalják a mellékutca szerepét?

Bővebben: Ha egy nő mellékutcába téved

Élet egy Nyilas férfivel

Bővebben: Élet egy Nyilas férfivel

Tűz jegyű, igazi szerencse fia, aki mindig optimista, és szerinte mindig mindenben van remény. Jól hangzik, nem? Filozofikus gondolkodása minden nőt rabul ejt. Nem mellesleg nagyon szeretetreméltó. Ő a Nyilas.

Bővebben: Élet egy Nyilas férfivel

Te + én = mi

Bővebben: Te + én = mi

Te adtad már fel önmagad? Valaki másért, egy kapcsolatért. Ha igen, akkor ez az írás számodra csupa “aha“ érzéssel lesz tele. Ha eddig sikerült úgy élned, hogy minden helyzetben megőrizhetted az egyéniséged, akkor szerencsés vagy, mert ez keveseknek adatik meg.

Bővebben: Te + én = mi

Amikor kiég a szenvedély

Bővebben: Amikor kiég a szenvedély

Társas magány. Együtt, de mégis külön. Amikor már nem érdekel igazán, hogy mi van a másikkal, nem akarsz vele beszélgetni, és ő sem veled. Nem firtatod, milyen napja volt, ő nem kérdez rá, hogy nevettél-e egy jót, vagy mi volt a napodban a legrosszabb és legjobb pont. Kiégés. Teljes érdektelenség, kiüresedés.

Bővebben: Amikor kiég a szenvedély

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.