Segítség, valami nem stimmel a párommal!

Bővebben: Segítség, valami nem stimmel a párommal!

A személyiségzavar sajnos egyre gyakoribb a társadalmunkban. A nagy baj az, hogy nem igazán tudhatjuk, hogyan ismerjük fel, hiszen nem utalnak rá egyértelmű jelek, amelyek pedig felhívnák a figyelmünket a gondra, azok félrevezetőek lehetnek.

Bővebben: Segítség, valami nem stimmel a párommal!

A simogatás – melyik mit jelent

Bővebben: A simogatás – melyik mit jelent

Olyan jó érzés, amikor valaki megérint. Legalábbis vannak emberek, akik szeretik mások érintését. A simogatás már egy picit több mint egy érintés, többet is hordoz magában. De melyik simogatás mögött mi rejlik valójában?

Bővebben: A simogatás – melyik mit jelent

Ha egy nő mellékutcába téved

Bővebben: Ha egy nő mellékutcába téved

Amikor ezt a szót kimondom vagy olvasom: mellékutca, mindig a Házibuli című film jut az eszembe, és Vic dédnagymamája, Pupet, aki több mint 40 évig volt a szeretője Jean-Louis-nak. A végén, amikor már az övé lehetne, megtorpan, és nem megy hozzá feleségül. De vajon mi viszi rá a nőket arra, hogy egy kapcsolatban élve, máshol, önként vállalják a mellékutca szerepét?

Bővebben: Ha egy nő mellékutcába téved

Élet egy Nyilas férfivel

Bővebben: Élet egy Nyilas férfivel

Tűz jegyű, igazi szerencse fia, aki mindig optimista, és szerinte mindig mindenben van remény. Jól hangzik, nem? Filozofikus gondolkodása minden nőt rabul ejt. Nem mellesleg nagyon szeretetreméltó. Ő a Nyilas.

Bővebben: Élet egy Nyilas férfivel

Te + én = mi

Bővebben: Te + én = mi

Te adtad már fel önmagad? Valaki másért, egy kapcsolatért. Ha igen, akkor ez az írás számodra csupa “aha“ érzéssel lesz tele. Ha eddig sikerült úgy élned, hogy minden helyzetben megőrizhetted az egyéniséged, akkor szerencsés vagy, mert ez keveseknek adatik meg.

Bővebben: Te + én = mi

Amikor kiég a szenvedély

Bővebben: Amikor kiég a szenvedély

Társas magány. Együtt, de mégis külön. Amikor már nem érdekel igazán, hogy mi van a másikkal, nem akarsz vele beszélgetni, és ő sem veled. Nem firtatod, milyen napja volt, ő nem kérdez rá, hogy nevettél-e egy jót, vagy mi volt a napodban a legrosszabb és legjobb pont. Kiégés. Teljes érdektelenség, kiüresedés.

Bővebben: Amikor kiég a szenvedély

Az odafigyelés művészete

Bővebben: Az odafigyelés művészete Azt mondják, és bizony a felmérések is alátámasztják, hogy hétévente választóvonal van a párkapcsolatokban. Ami addig remekül működött, vagy az újdonság varázsával hatott ránk, az bizony elszürkülhet, és egyre több kivetnivalót találhatunk párunk viselkedésében. Egyre nehezebben toleráljuk a hobbyját, és még az erényeit is kezdjük hibáiként felsorolni.

Bővebben: Az odafigyelés művészete

Köszi, nincs szükségem senkire, kiégtem!

Bővebben: Köszi, nincs szükségem senkire, kiégtem!

Ezek egy kedves barátnőm szavai, aki belefáradt a folytonos randizásba, kutatásba, a nagy ő keresésébe. Fogalmam sem volt, hogy a randizásban ki lehet égni, pedig igencsak széles körű a probléma.

Bővebben: Köszi, nincs szükségem senkire, kiégtem!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.