Hogyan lehet újra szeretni – félelem nélkül?

Bővebben: Hogyan lehet újra szeretni – félelem nélkül?Valaki egyszer megkérdezte: Mi a helyzet veled, nem félsz randizni a válásod után? A kérdés furcsa volt, és mellbevágó. Kicsit úgy éreztem, mintha a kérdező engem hibáztatna a válásért, vagy valamiképp okolna azért, hogy most már nem állok bokáig a könnyeimben. Elgondolkodtam azon, hogy hogyan is sikerül kilábalnom a válás okozta förtelemből. Három válaszom is volt a fenti kérdésre, s ezek azt mutatták, hogy el tudtam távolodni a múlt félelmeitől, és nyitottá váltam valami újra.

Bővebben: Hogyan lehet újra szeretni – félelem nélkül?

5 dolog, amit a férfiak utálnak hallani

Bővebben: 5 dolog, amit a férfiak utálnak hallaniEgy párkapcsolat nagyon bonyolult dolog. Mindkét fél beleadhat apait-anyait, és így is nehéz az együtt élés, mivel minden azon múlik, mennyire tudunk egymáshoz alkalmazkodni. Vannak, akiknek ez nagyon nehezen megy, és vagy kénytelenek szembenézni az állandó szingli léttel, vagy erőt vesznek magukon, és megpróbálják a világot többes számban elképzelni.

Bővebben: 5 dolog, amit a férfiak utálnak hallani

Érdemes lassítani!

Bővebben: Érdemes lassítani!Elindult az év élesben is. A mókuskerék újraindult. Ez már önmagában is stresszes, de sokszor mi magunk is rásegítünk, hogy ne menjenek zökkenőmentesen a dolgok. Lassíts! Adj magadnak mindenre elegendő időt, hiszen, ha kapkodsz, úgyis mindent kezdhetsz elölről.

Bővebben: Érdemes lassítani!

Szerepcsere? Nem jó ötlet!

Bővebben: Szerepcsere? Nem jó ötlet!Egy-egy esti program után annyiszor fut végig az agyamon, hogy mi történt a világgal, hol vannak a normális férfiak! Aztán továbbgondolom az egészet, és rájövök, hogy valószínűleg a férfiak is csak széttárják a kezüket, hogy nincs egy normális nő sem. Frank Róbert szakpszichológus sok-sok témában volt már szakértőnk. Most együtt kerestük a választ arra, hogy  mitől is lesz jó társ a férfi.

Bővebben: Szerepcsere? Nem jó ötlet!

Miért félnek a férfiak az erős, független nőktől?

Bővebben: Miért félnek a férfiak az erős, független nőktől?Az „erősebbik nem” kifejezés megdőlni látszik. Egyre másra találkozunk olyan független, erős nőkkel, akik egyedül képesek lennének bármire, ha akarnák. Sajnos azonban ezek a nők nehezen találják meg a boldogságot a párkapcsolatokban. A férfiak megijednek, ha ilyen hölggyel hozza össze őket az élet. Megpróbáltunk utánajárni, hogy vajon ez miért lehet. Természetesen nem lehet általánosítani, és cikkünknek nem is ez a célja.

Bővebben: Miért félnek a férfiak az erős, független nőktől?

Boldogtalan házasság

Bővebben: Boldogtalan házasságDénes számára a házasságkötés igazi mérföldkő volt. Imádta Hannát, gyönyörűnek tartotta, és az esküvővel érezte teljesnek az egész szerelmüket. Néhány hónap múlva azonban szembe kellett nézni a mindennapokkal, amelyek nagyon szürkék és nagyon hidegek voltak.

Bővebben: Boldogtalan házasság

10 dolog, amit kigyomlálok az életemből 2018-ban

Bővebben: 10 dolog, amit kigyomlálok az életemből 2018-banVannak dolgok, amelyeket ki kell dobni, amelyek már hitelüket és szavatosságukat vesztették 2017-ből. Én ezeket a dolgokat gyomlálom ki az új év kezdetével.

Bővebben: 10 dolog, amit kigyomlálok az életemből 2018-ban

Kedves Olvasónk!

Bővebben: Kedves Olvasónk!Boldogsággal tölt el bennünket, hogy egész évben kitüntettél a figyelmeddel, követted cikkeinket és közösségi oldalainkat is. Rengeteget dolgoztunk azért, hogy azok az üzenetek, amelyeket nagyon fontosnak tartunk, közösségformáló erővel bírjanak, és úgy érezzük, ez sikerült is – neked is köszönhetően. Most azonban eljött az idő, hogy kicsit megpihenjünk, magunk mögött hagyjuk az örök rohanást, meggyújtsuk az adventi koszorú gyertyáit és meghittségben együtt legyünk szeretteinkkel.

 

Kívánjuk neked is, hogy az egész karácsonyod legyen tele olyan intim, szeretetteljes pillanatokkal, amelyekre majd az egész jövő év alatt kellemesen, örömmel telt szívvel emlékezel majd vissza.

Az egész szerkesztőség nevében kívánok meghitt, békés karácsonyt és egy nagyon sikeres, örömökkel teli új évet.

 

Örkényi Gabriella

főszerkesztő

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.