A meztelen igazság – szexuális terápia

Bővebben: A meztelen igazság – szexuális terápiaHa szexuális problémákkal küzdesz, az utolsó dolog, amire gondolsz, az az, hogy érdemes lenne beszélned róla valakivel. A szex-terápia célja éppen az, hogy segítséget nyújtson különböző problémákkal kapcsolatban, legyen az merevedési zavar, alacsony libidó, vagy más szexuális probléma.

Bővebben: A meztelen igazság – szexuális terápia

Mély kapcsolat

Bővebben: Mély kapcsolatA szexszel ki tudod fejezni magad teljes mértékben? Szabadnak érzed magad? Kellő intimitást érzel közben? Ha ez most egy kutatás lenne, a megkérdezettek döntő többsége válaszolna nemmel. Sajnos.

Bővebben: Mély kapcsolat

A hűtlenség valódi okai

Bővebben: A hűtlenség valódi okaiEgyes kutatások szerint az emberek mintegy 20 százaléka még monogám kapcsolatban is megcsalja a partnerét. Érdekes, hogy a hűtlenség okai gyakran eltérnek nemek szerint.

Bővebben: A hűtlenség valódi okai

Honnan tudhatod, hogy jó úton jársz egy hosszú kapcsolat felé?

Bővebben: Honnan tudhatod, hogy jó úton jársz egy hosszú kapcsolat felé?Ha tudnánk, hogy valóban mi a hosszú kapcsolatok titka, nem lenne válás, nem lennének szakadások a párok életében. Természetesen nem azt szeretnénk most taglalni, hogy hogyan élhetsz egy partnerrel életed végéig, boldogságban, inkább azt, hogy hogyan tudsz kitartani minél tovább úgy, hogy ez megelégedéssel töltsön el.

Bővebben: Honnan tudhatod, hogy jó úton jársz egy hosszú kapcsolat felé?

Mire vágyik egy nő?

Bővebben: Mire vágyik egy nő? Meg lehet ezt határozni? Ha nem is tudod biztosan, ezer százalék, hogy van erről valamilyen elképzelésed. Vajon helytállóak a feltételezéseid? Lássuk, mi az az 5 dolog, amit a férfiak többsége gondol a nőkről.

Bővebben: Mire vágyik egy nő?

Itt a vége

Bővebben: Itt a végeAz elhidegülés nem kifejezés arra, ami kettőnk közt van. Semmitmondó nappalok, üres éjszakák váltják egymást. Megesz minket a napi rutin, és a mókuskerék, amelyben mindketten rohanunk.

Bővebben: Itt a vége

A gyermekbántalmazás még mindig tabutéma

Bővebben: A gyermekbántalmazás még mindig tabutémaHa a hírek között gyermekek, fiatalkorúak sérelmére elkövetett bűncselekményekről olvasunk, mindig szenzitívebben reagálunk, hiszen valóban teljesen védtelenek az áldozatok. Legyen szó akár fizikai, lelki vagy szexuális bántalmazásról, a témáról nem szabad hallgatni, mégis csak nagyon kevés bűncselekményre derül fény.

Bővebben: A gyermekbántalmazás még mindig tabutéma

A féltékenység csapdájában

Bővebben: A féltékenység csapdájábanFéltékenység. Ha felmerül a szexualitás, akkor valószínűleg a színfalak mögött ott rejtőzik. Elválaszthatatlan az emberi kapcsolatoktól, mindegyikben jelen van így vagy úgy. Rengeteg vélemény és nézet tartja magát vele kapcsolatban.

 

Bővebben: A féltékenység csapdájában

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.