Intimitás az ünnepekkor

Bővebben: Intimitás az ünnepekkorÚgy érzem, most mindenkinek leginkább arra van szüksége, hogy egy kicsit lelassítson, kicsit bekuckózzon, a szerelmével legyen. Íme, néhány ötlet, hogy hogyan tudsz visszavenni az őrült tempóból, és végre élni a pillanatnak.

Bővebben: Intimitás az ünnepekkor

A válás elkerülhető – de hogyan?

Bővebben: A válás elkerülhető – de hogyan?A pszichológusok, házassági tanácsadók szerint előre látható, mely házasságok végződhetnek válással. A jó hír az, hogy bármilyen súlyos is a helyzet, mindig van remény arra, hogy a válás elkerülhető. De hogyan?

Bővebben: A válás elkerülhető – de hogyan?

Megkérdeztünk férfiakat, hogy miért vonzódnak az érett nőkhöz

Bővebben: Megkérdeztünk férfiakat, hogy miért vonzódnak az érett nőkhözA sztárvilágban sok példával találkozhatunk, ahol a nő az idősebb a párkapcsolatban. Sokan elítélik az ilyen szerelmeket, furcsának találják, hogy mit eszik egy fiatal fiú az idősebb nőn. A férfiak azonban valamiért vonzódnak az idősebb, érettebb nőkhöz. Vajon miért?

Bővebben: Megkérdeztünk férfiakat, hogy miért vonzódnak az érett nőkhöz

Érints meg...

Bővebben: Érints meg...Az érintés az egyik legfontosabb megnyilvánulás, amit ember tehet egy másik ember felé. Mindenkinek szüksége van rá, mint egy falat kenyérre (ahogy mondani szokták). Az érintés még az egészségünkhöz is hozzájárul, fontos, hogy érezzük egymást, és akkor máris minden rendben.

Bővebben: Érints meg...

A pszichopata álarca

Bővebben: A pszichopata álarcaÉvától szívszorító levelet kaptunk a napokban. Ebben elmesélte életének legutóbbi hat esztendejét, amelyet egy olyan férfival töltött, akit valaha pszichopatának, ma inkább antiszociális személyiségzavarral küzdő embernek nevezünk.

Bővebben: A pszichopata álarca

Vívódások

Bővebben: VívódásokKlári 21 éve van együtt a férjével, Antival. Nagyon szeretik egymást. Elmondása szerint az övék szerelem volt első látásra. Amikor leültünk beszélgetni, egyszer csak előkerültek Klári vívódásai. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi együtt töltött idő után kérdéses lehet számára, hogy a férje szereti-e.

Bővebben: Vívódások

A házasság vége – beszélgetés Frank Róbert pszichológussal

Bővebben: A házasság vége – beszélgetés Frank Róbert pszichológussalA statisztikák szerint a házasságok mérlege a hetvenes években volt utoljára pozitív. Ami annyit jelent, hogy azóta több házasság szűnik meg (válás és elhalálálozás okán) mint anmennyi köttetik. 2013-ban például 64 600 házasság szűnt meg, és mindösszesen 36 900 házasság köttetett, azaz 100 házasságkötésre 175 házasság megszűnés jutott.  Frank Róbert pszichológussal beszélgettem az okokról, következményekről, lehetőségekről.

Bővebben: A házasság vége – beszélgetés Frank Róbert pszichológussal

Férfias nők, nőies férfiak, avagy így magányosodunk el szép lassan

Bővebben: Férfias nők, nőies férfiak, avagy így magányosodunk el szép lassanTöbbször feszegettük már a témát oldalainkon, de erről nem lehet eleget írni. Egyre többször tapasztaljuk, látjuk magunk körül a változást, ami nem feltétlenül kelt pozitív érzéseket. A nők túl férfiasak lettek, a férfiak pedig túl sok nőies vonással olvadnak bele a társadalomba.

Bővebben: Férfias nők, nőies férfiak, avagy így magányosodunk el szép lassan

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.