Potenciazavar – mit tehet a nő?

Bővebben: Potenciazavar – mit tehet a nő?Ahhoz, hogy egy férfi jó szerető legyen, sok minden szükséges, ám az élet nem mindig tökéletes. Minden sikeres férfi mögött áll egy nő áll, tartja a mondás. Dr. Kardos Róbert urológus főorvos is megerősíti a szállóigét, hiszen tapasztalata szerint a nőnek igen fontos szerep jut a férfi potenciazavarok hátterének feltérképezésében.

Bővebben: Potenciazavar – mit tehet a nő?

A megcsalás valódi okai

Bővebben: A megcsalás valódi okaiEgyes kutatások szerint az emberek mintegy 20 százaléka még monogám kapcsolatban is megcsalja a partnerét. Érdekes, hogy a hűtlenség okai gyakran eltérnek nemek szerint.

Bővebben: A megcsalás valódi okai

Maradjunk barátok!

Bővebben: Maradjunk barátok!Pfff… ez az a mondat, amit hallani sem akar senki, de mégis ezer és ezer alkalommal hangzik el. Olyan ez, mint valami menekülőmondat. Még a „Jobbat érdemelsz” és az „Egy kis időre van szükségem” mondatoknál is kegyetlenebb.

Bővebben: Maradjunk barátok!

Nem adom a férjem!

Bővebben: Nem adom a férjem!Megértelek, ezt el kell hinned nekem. Megértem, hogy megtetszett a kiegyensúlyozott életem, a családom, a gyerekeim és az a tény, hogy van egy férfi, aki a családjának él. Hidd el, nem hibáztatlak, amiért magadnak akarod mindezt. De egy dolgot tudnod kell: nem akarhatod azonnal! Ki kell várnod a te időd. Azt a pillanatot, amikor már elmondhatod magadról, hogy megdolgoztál azért, amid van.

Bővebben: Nem adom a férjem!

Neked, aki azt gondolta, egy senki vagyok

Bővebben: Neked, aki azt gondolta, egy senki vagyokÚgy érzem magam, mint egy leláncolt ember, aki mozdulni sem bír. Még mindig magamban hordalak, holott már rég ki kellett volna adjalak a világnak, hogy azt tegyenek veled, amit akarnak. Megérdemelnéd, de tudom, hogy téged ez nem érdekel, és legszívesebben még mélyebbre tolnád a szívemben a kést.

Bővebben: Neked, aki azt gondolta, egy senki vagyok

Engedd el!

Bővebben: Engedd el!Egy igen mozgalmas nyár áll mögöttünk. Egy igazi érzelmi hullámvasút. Ahogy ezt írom, máris hiányzik a sok napsütés, a vízpart és a sok nyári élmény. Ilyenkor, ősz kezdetén a természet elcsendesedik, ám bennünk hatalmas energiák szabadulnak fel, amelyek a lelkünk legmélyén pihentek, és most csak arra várnak, hogy megéljük őket, illetve, hogy elengedjük a múlt fájdalmait.

Bővebben: Engedd el!

Örökké veled.. – A férj válasza feleségének

Bővebben: Örökké veled.. – A férj válasza feleségénekTizenkilenc éves fejjel egy teljesen ismeretlen érzés képében jelentél meg előttem azon a házibulin. Volt csajom előtted, de az más volt. Rengeteg közhelyet mondhatnék: más voltál, mint a többi nő, szerelem volt első látásra, s a többi… De az igazság az, hogy amikor először megláttalak, tudtam, hogy nem tudok élni nélküled. Hidd el, így van. Nem érdekelt, hogy van-e melletted valaki, vagy mi kell ahhoz, hogy együtt legyünk. Csak néztelek, és iszonyú hülyének éreztem magam.

Bővebben: Örökké veled.. – A férj válasza feleségének

Szeretlek, mert… – Egy feleség levele a férjének

Bővebben: Szeretlek, mert… – Egy feleség levele a férjének„Tíz év házasság, tizenkilenc év szerelem, két gyerek, rengeteg öröm, sok sírás, még több szeretet. Ezek vagyunk mi, együtt. Soha nem mondtam el, hogy miért mentem hozzád. Nem azért, mert ennek így kellett lennie, és nem is azért, mert a szüleink már nagyon szerették volna.

Bővebben: Szeretlek, mert… – Egy feleség levele a férjének

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.