A gyermekbántalmazás még mindig tabutéma

Bővebben: A gyermekbántalmazás még mindig tabutémaHa a hírek között gyermekek, fiatalkorúak sérelmére elkövetett bűncselekményekről olvasunk, mindig szenzitívebben reagálunk, hiszen valóban teljesen védtelenek az áldozatok. Legyen szó akár fizikai, lelki vagy szexuális bántalmazásról, a témáról nem szabad hallgatni, mégis csak nagyon kevés bűncselekményre derül fény.

Bővebben: A gyermekbántalmazás még mindig tabutéma

A féltékenység csapdájában

Bővebben: A féltékenység csapdájábanFéltékenység. Ha felmerül a szexualitás, akkor valószínűleg a színfalak mögött ott rejtőzik. Elválaszthatatlan az emberi kapcsolatoktól, mindegyikben jelen van így vagy úgy. Rengeteg vélemény és nézet tartja magát vele kapcsolatban.

 

Bővebben: A féltékenység csapdájában

Jelek, hogy a házasságod a szakadék szélén áll

Bővebben: Jelek, hogy a házasságod a szakadék szélén állEgy válás soha nem történik hirtelen, egyik napról a másikra. Mindig vannak bizonyos előjelek, amelyek a válságot már kilométerekről érzékeltetik. Összegyűjtöttünk most 4 olyan figyelmeztető jelet, amelyek már azt mutatják, hogy a házasságod a szakadék szélén áll.

Bővebben: Jelek, hogy a házasságod a szakadék szélén áll

Amit a nők szeretnek egy férfiban

Bővebben: Amit a nők szeretnek egy férfibanMagas, szőke, netán barna és alacsony? Nem ez számít a nőknél, és – csak hogy megnyugodj – nem is a méret. Íme az a 3 dolog, amivel biztosra mehetsz.

Bővebben: Amit a nők szeretnek egy férfiban

A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?

Bővebben: A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?Az ember folyton elégedetlen. Főleg a nők adnak hangot annak, mennyire nem tetszenek saját maguknak. Persze többnyire a környezetük ezt egészen másképp látja. Kevésbé hallani azonban a férfiakat elégedetlenkedni, pedig nekik is vannak paráik.

Bővebben: A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?

Ne hazudj, nem éri meg!

Bővebben: Ne hazudj, nem éri meg!Nem a szerelem öl, nem az butít és dönt nyomorba, hanem – véleményem szerint – a hazugság. Azt vettem észre, hogy vannak emberek, akiknek egyszerűen hozzátartozik az életükhöz a hazugság, a füllentés. Nem tudnak nélküle élni, és azt hiszem, nem is akarnak. De mire jó mindez? Miért jó átverni másokat?

Bővebben: Ne hazudj, nem éri meg!

Párterápia? Soha!

Bővebben: Párterápia? Soha!A fenti cím azért került idézőjelbe, mert 10-ből 9 férfi valószínűleg ezt vágná rá arra a kérdésre, hogy Ha problémáitok vannak, miért nem mentek el párterápiára? Pedig a terápia fontos eszköz lehet, amikor meg kell menteni egy kapcsolatot. Segíthet, hogy ajtót nyissatok egymás felé, jobb kommunikációs- és jobb konfliktuskezelési készségeket sajátítsatok el. És még egy pozitívum: az elromlott szexuális életeteket is képes lehet helyretenni. Mégis sokan ellenállnak, meg sem fontolják a lehetőséget. A végén aztán már túl késő.

Bővebben: Párterápia? Soha!

Mire vágynak titokban a férfiak?

Bővebben: Mire vágynak titokban a férfiak?Hiába hisszük azt mi, nők, hogy a férfiak elsőszámú vágyai más nőkkel kapcsolatosak, ez nem így van. Persze biztosan bármelyik férfi kipróbálná a szexet több nővel, vagy akár egy szépséges idegennel, ám a fantáziájuk központja mégiscsak a saját szerelmük.

Bővebben: Mire vágynak titokban a férfiak?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.