Hol vannak a hétköznapi hősök?

Bővebben: Hol vannak a hétköznapi hősök?Lefekvéskor nagyon sokat beszélgetünk a férjemmel. Ilyenkor van időnk kicsit átbeszélni a mögöttünk álló napot, kivesézni, hogy mit hogyan kellett volna másképp tennünk aznap a gyerekekkel. Vagy egy-egy film tartalmát elemezgetjük, míg el nem alszunk. Ez olyan jó, és bevált dolog az életünkben.

Bővebben: Hol vannak a hétköznapi hősök?

A szerelem

Bővebben: A szerelem „A szerelem nem lesz majd valamikor, nem napról napra érik. Nem. A szerelem nem lesz, hanem van. Egy napon, amikor nem is számítasz rá, amikor minden ugyanúgy indul, mint máskor, vagy éppen egy nagyon rossz, fárasztó nap után megérkezik, és tornádóként felkap. Nem tudsz ellenkezni, nem tudsz ellenállni. Ő az erősebb. Csak egyet tehetsz: engeded. Hagyod, hogy vigyen, repítsen, hogy szállj vele. És bízol benne. Nem véletlenül jött, nem véletlenül most. Mert ez nem csak vihar. Ebben a viharban van valami. Valaki. Valaki, akit vártál.” (Csitáry-Hock Tamás)

Bővebben: A szerelem

Sírj csak, sírj nyugodtan!

Bővebben: Sírj csak, sírj nyugodtan!Már születésünktől kezdve sírunk. Állítólag a csecsemők hatféleképpen tudnak sírni. Minden élethelyzetre, minden kényelmetlenségre megvan az a hangerő, az a sajátos „sírásnyelv”, amit használnak, hogy tudtunkra adják, mi a baj. Felnőttként sem szabad leszokni a sírásról, ugyanis egy kiadós bőgésnek számtalan jótékony hatása van.

Bővebben: Sírj csak, sírj nyugodtan!

4 jel, hogy veszélyben van a házasságod

Bővebben: 4 jel, hogy veszélyben van a házasságod Egy válás soha nem történik hirtelen, egyik napról a másikra. Mindig vannak bizonyos előjelek, amelyek a válságot már kilométerekről érzékeltetik. Összegyűjtöttünk most 4 olyan figyelmeztető jelet, amelyek már azt mutatják, hogy a házasságod a szakadék szélén áll.

Bővebben: 4 jel, hogy veszélyben van a házasságod

Szakítottunk. Így történt. – Igaz történetek arról, hogyan jött rá a megcsalt fél, hogy valami nincs rendben

Bővebben: Szakítottunk. Így történt. – Igaz történetek arról, hogyan jött rá a megcsalt...Bizonyára te is átéltél már szakítást így, vagy úgy. Kemény élethelyzet, mindenki nehezen éli meg. Igen, az is, aki rossz fát tett a tűzre. Néhány olvasónk mesélt arról, hogyan tudta meg, hogy a párja más utakon jár.

Bővebben: Szakítottunk. Így történt. – Igaz történetek arról, hogyan jött rá a megcsalt...

Hol vagy Férfi?

Bővebben: Hol vagy Férfi?Annyiszor hallottam azt a kérdést férfiaktól, hogy – „Nektek miért mindig csak a rosszfiúk kellenek?” Jó kérdés… Vonzanak bennünket, pedig sokszor megütjük a bokánkat. Vannak azonban olyan példák is, amikor a rosszfiúból jó férj lesz.

Bővebben: Hol vagy Férfi?

Kérek egy jegyet a világ végére – csak oda!

Bővebben: Kérek egy jegyet a világ végére – csak oda!Bizonyára voltál már úgy életedben, hogy elutaztál volna bárhova, lehetőleg csak oda, hogy ne kelljen soha visszajönnöd, szembenézned a problémákkal. Olyan helyre, ahol nem kell foglalkozni az élet kihívásaival. Azonban sajnos el kell, hogy keserítselek, a problémák még egy kolostorba is követni fognak, nem tűnnek el maguktól.

Bővebben: Kérek egy jegyet a világ végére – csak oda!

Mondatok, amelyek miatt egy pasi soha nem fog megérteni egy nőt

Bővebben: Mondatok, amelyek miatt egy pasi soha nem fog megérteni egy nőtA pasik sokszor csak legyintenek, amikor fogalmuk sincs arról, mit miért mondunk. Nem értik, mit miért gondolunk, és hogy tudunk úgy kombinálni egyszerű dolgokat, hogy a végén vérre menő csata lesz az egészből. Pedig számunkra ez annyira egyértelmű!

Bővebben: Mondatok, amelyek miatt egy pasi soha nem fog megérteni egy nőt

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.