Orgazmusproblémák, rejtett okok

Bővebben: Orgazmusproblémák, rejtett okokAzt mondják, mindenre létezik megfelelő megoldás. Ez attól, akinek a gyönyör elérésével vannak problémái, igencsak nagy türelmet vár el. Ebben az esetben ugyanis még az is késő, ha a megoldás azonnal érkezik.

Bővebben: Orgazmusproblémák, rejtett okok

Milyenek a boldog párok?

Bővebben: Milyenek a boldog párok?Vannak körülötted boldog párok? Kíváncsi vagy, hogy tartanak ki egymás mellett éveken át? A látszat nem minden – sokkal több van egy boldog párkapcsolat mögött, mint amennyit a szemeddel észlelsz.

Bővebben: Milyenek a boldog párok?

Élet egy Szűz jegyű férfival

Bővebben: Élet egy Szűz jegyű férfivalHűvös megjelenése érzékeny belsőt takar. Nagyon megfontolt és lelkiismeretes. Ezt elvárja a választottjától is, ezért nem bonyolódik végeláthatatlan kalandokba, jobban vonzza a kiszámíthatóság.

Bővebben: Élet egy Szűz jegyű férfival

A négylábú asztal és a házasság

Bővebben: A négylábú asztal és a házasság„A házasság egy négy lábon álló asztal.” – vallotta Füst Milán, Kossuth-díjas költő, író, esztéta. Kicsit továbbgondolva ezt, rájövünk, hogy nemcsak a házasságra igaz ez, hanem az együttélésre, a szerelmi kapcsolatra is.

Bővebben: A négylábú asztal és a házasság

Csókolózni jó!

Bővebben: Csókolózni jó!A csók mindig is jelen volt az emberiség történetében. Festmények, szobrok tanúskodnak arról, hogy milyen régóta központi eszköze az érzelmek kifejezésének. Ám azon túl, hogy ezzel adunk hangot vágyainknak, a csók sokkal több ennél.

Bővebben: Csókolózni jó!

A szerelem rabszolgái vagyunk

Bővebben: A szerelem rabszolgái vagyunkEgyszer csak találkozol vele. Mindig róla álmodtál. Nem tudtad, hogy létezik ilyen erős érzés, és nem tudtad azt sem, hogy ennyire letaglóz, magáévá tesz, és nem ereszt. A szerelem rabszolgaság.

Bővebben: A szerelem rabszolgái vagyunk

5+1 dolog, amit a férfiak tényleg utálnak a nőkben

Bővebben: 5+1 dolog, amit a férfiak tényleg utálnak a nőkbenKicsit nehéz téma ez, nőként természetesen fogalmam sincs róla, mit is utálhatnak a pasik bennünk. Kénytelen voltam ezt a – számomra – kényes kérdést a fiúbarátaimnak feltenni. Íme, az 5+1-es toplista.

Bővebben: 5+1 dolog, amit a férfiak tényleg utálnak a nőkben

5+1 dolog, amit mi, nők tényleg utálunk bennetek

Bővebben: 5+1 dolog, amit mi, nők tényleg utálunk bennetekA nők és a férfiak nem is különbözhetnének jobban. Talán ennek köszönhető, hogy működik a közhelyes mondás: az ellentétek vonzzák egymást. Ennek ellenére azért adódnak olyan dolgok, amelyektől a falra tudnánk mászni, vagy egyszerűen nem is tudunk velük együtt élni. Íme, a top 5+1, amit biztos minden nő messziről elkerül.

Bővebben: 5+1 dolog, amit mi, nők tényleg utálunk bennetek

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.