Élet egy Szűz jegyű férfival

Bővebben: Élet egy Szűz jegyű férfivalHűvös megjelenése érzékeny belsőt takar. Nagyon megfontolt és lelkiismeretes. Ezt elvárja a választottjától is, ezért nem bonyolódik végeláthatatlan kalandokba, jobban vonzza a kiszámíthatóság.

Bővebben: Élet egy Szűz jegyű férfival

A négylábú asztal és a házasság

Bővebben: A négylábú asztal és a házasság„A házasság egy négy lábon álló asztal.” – vallotta Füst Milán, Kossuth-díjas költő, író, esztéta. Kicsit továbbgondolva ezt, rájövünk, hogy nemcsak a házasságra igaz ez, hanem az együttélésre, a szerelmi kapcsolatra is.

Bővebben: A négylábú asztal és a házasság

Csókolózni jó!

Bővebben: Csókolózni jó!A csók mindig is jelen volt az emberiség történetében. Festmények, szobrok tanúskodnak arról, hogy milyen régóta központi eszköze az érzelmek kifejezésének. Ám azon túl, hogy ezzel adunk hangot vágyainknak, a csók sokkal több ennél.

Bővebben: Csókolózni jó!

A szerelem rabszolgái vagyunk

Bővebben: A szerelem rabszolgái vagyunkEgyszer csak találkozol vele. Mindig róla álmodtál. Nem tudtad, hogy létezik ilyen erős érzés, és nem tudtad azt sem, hogy ennyire letaglóz, magáévá tesz, és nem ereszt. A szerelem rabszolgaság.

Bővebben: A szerelem rabszolgái vagyunk

5+1 dolog, amit a férfiak tényleg utálnak a nőkben

Bővebben: 5+1 dolog, amit a férfiak tényleg utálnak a nőkbenKicsit nehéz téma ez, nőként természetesen fogalmam sincs róla, mit is utálhatnak a pasik bennünk. Kénytelen voltam ezt a – számomra – kényes kérdést a fiúbarátaimnak feltenni. Íme, az 5+1-es toplista.

Bővebben: 5+1 dolog, amit a férfiak tényleg utálnak a nőkben

5+1 dolog, amit mi, nők tényleg utálunk bennetek

Bővebben: 5+1 dolog, amit mi, nők tényleg utálunk bennetekA nők és a férfiak nem is különbözhetnének jobban. Talán ennek köszönhető, hogy működik a közhelyes mondás: az ellentétek vonzzák egymást. Ennek ellenére azért adódnak olyan dolgok, amelyektől a falra tudnánk mászni, vagy egyszerűen nem is tudunk velük együtt élni. Íme, a top 5+1, amit biztos minden nő messziről elkerül.

Bővebben: 5+1 dolog, amit mi, nők tényleg utálunk bennetek

9 tulajdonság, amit a férfi keres egy nőben

Bővebben: 9 tulajdonság, amit a férfi keres egy nőbenTökéletes nő nincs, ahogy tökéletes férfi sem létezik. Bár igen szubjektív, hogy ki mit gondol tökéletesnek, azt azért leszögezhetjük, hogy olyan nincs, hogy minden olyan, ahogy elképzelted. Vannak azonban olyan tulajdonságok, amelyek vonzzák a férfiakat. Ha ezekkel – vagy ezekből minél többel – rendelkezel, nyert ügyed van.

Bővebben: 9 tulajdonság, amit a férfi keres egy nőben

Mitől érzünk valaki iránt szerelmet?

Bővebben: Mitől érzünk valaki iránt szerelmet?Egy ellenállhatatlan vegyi koktéllal arra kényszerít bennünket az agyunk, hogy szeressünk. Úgy érzed, szeretsz valakit, holott az egész csak a legizgalmasabb módja annak, hogy az emberi faj életben maradjon, reprodukálódjon. Persze nem ilyen egyszerű, olvass csak tovább…

Bővebben: Mitől érzünk valaki iránt szerelmet?

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.