10 dolog, amit kigyomlálok az életemből 2018-ban

Bővebben: 10 dolog, amit kigyomlálok az életemből 2018-banVannak dolgok, amelyeket ki kell dobni, amelyek már hitelüket és szavatosságukat vesztették 2017-ből. Én ezeket a dolgokat gyomlálom ki az új év kezdetével.

Bővebben: 10 dolog, amit kigyomlálok az életemből 2018-ban

Kedves Olvasónk!

Bővebben: Kedves Olvasónk!Boldogsággal tölt el bennünket, hogy egész évben kitüntettél a figyelmeddel, követted cikkeinket és közösségi oldalainkat is. Rengeteget dolgoztunk azért, hogy azok az üzenetek, amelyeket nagyon fontosnak tartunk, közösségformáló erővel bírjanak, és úgy érezzük, ez sikerült is – neked is köszönhetően. Most azonban eljött az idő, hogy kicsit megpihenjünk, magunk mögött hagyjuk az örök rohanást, meggyújtsuk az adventi koszorú gyertyáit és meghittségben együtt legyünk szeretteinkkel.

 

Kívánjuk neked is, hogy az egész karácsonyod legyen tele olyan intim, szeretetteljes pillanatokkal, amelyekre majd az egész jövő év alatt kellemesen, örömmel telt szívvel emlékezel majd vissza.

Az egész szerkesztőség nevében kívánok meghitt, békés karácsonyt és egy nagyon sikeres, örömökkel teli új évet.

 

Örkényi Gabriella

főszerkesztő

Intimitás az ünnepekkor

Bővebben: Intimitás az ünnepekkorÚgy érzem, most mindenkinek leginkább arra van szüksége, hogy egy kicsit lelassítson, kicsit bekuckózzon, a szerelmével legyen. Íme, néhány ötlet, hogy hogyan tudsz visszavenni az őrült tempóból, és végre élni a pillanatnak.

Bővebben: Intimitás az ünnepekkor

A válás elkerülhető – de hogyan?

Bővebben: A válás elkerülhető – de hogyan?A pszichológusok, házassági tanácsadók szerint előre látható, mely házasságok végződhetnek válással. A jó hír az, hogy bármilyen súlyos is a helyzet, mindig van remény arra, hogy a válás elkerülhető. De hogyan?

Bővebben: A válás elkerülhető – de hogyan?

Megkérdeztünk férfiakat, hogy miért vonzódnak az érett nőkhöz

Bővebben: Megkérdeztünk férfiakat, hogy miért vonzódnak az érett nőkhözA sztárvilágban sok példával találkozhatunk, ahol a nő az idősebb a párkapcsolatban. Sokan elítélik az ilyen szerelmeket, furcsának találják, hogy mit eszik egy fiatal fiú az idősebb nőn. A férfiak azonban valamiért vonzódnak az idősebb, érettebb nőkhöz. Vajon miért?

Bővebben: Megkérdeztünk férfiakat, hogy miért vonzódnak az érett nőkhöz

Érints meg...

Bővebben: Érints meg...Az érintés az egyik legfontosabb megnyilvánulás, amit ember tehet egy másik ember felé. Mindenkinek szüksége van rá, mint egy falat kenyérre (ahogy mondani szokták). Az érintés még az egészségünkhöz is hozzájárul, fontos, hogy érezzük egymást, és akkor máris minden rendben.

Bővebben: Érints meg...

A pszichopata álarca

Bővebben: A pszichopata álarcaÉvától szívszorító levelet kaptunk a napokban. Ebben elmesélte életének legutóbbi hat esztendejét, amelyet egy olyan férfival töltött, akit valaha pszichopatának, ma inkább antiszociális személyiségzavarral küzdő embernek nevezünk.

Bővebben: A pszichopata álarca

Vívódások

Bővebben: VívódásokKlári 21 éve van együtt a férjével, Antival. Nagyon szeretik egymást. Elmondása szerint az övék szerelem volt első látásra. Amikor leültünk beszélgetni, egyszer csak előkerültek Klári vívódásai. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi együtt töltött idő után kérdéses lehet számára, hogy a férje szereti-e.

Bővebben: Vívódások

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.