3 tipp az introvertált-extrovertált pároknak

Bővebben: 3 tipp az introvertált-extrovertált pároknakHétvégén szülinapja lesz a lányunknak, a tizedik. Az egész osztályt meg akarta hívni, végül 13 gyerek maradt a listán. Nekem ez azt jelenti, hogy lesz egy szuper buli a kertben, ahol 14 gyerek jól fogja érezni magát. A férjem introvertált. Számára ez sok zaj, sok olyan tevékenység, amelyek kizökkentik a komfortzónájából.

Bővebben: 3 tipp az introvertált-extrovertált pároknak

A gyötrelmes féltékenység

Bővebben: A gyötrelmes féltékenységFéltékenység. Ha felmerül a szexualitás, akkor valószínűleg a színfalak mögött ott rejtőzik. Elválaszthatatlan az emberi kapcsolatoktól, mindegyikben jelen van így vagy úgy. Rengeteg vélemény és nézet tartja magát vele kapcsolatban.Féltékenység.

Bővebben: A gyötrelmes féltékenység

A férfi a nőt akarja, a nő a férfit… de meddig?

Bővebben: A férfi a nőt akarja, a nő a férfit… de meddig?„A férfi változatosságot keres a nőben, a nő: állandóságot a férfiban. Csoda-e, ha nem találják meg egymást?” Bozzay Margit írónő tökéletesen fogalmazza meg a nemek közti különbségek egyik alapvető problematikáját. Dr. Gyovai Gabriella szülész-nőgyógyász szakorvost, a Magyar Szexuális Medicina Társaság tagját arról faggatom, hogyan is lehet jó társa egymásnak nő és férfi.

Bővebben: A férfi a nőt akarja, a nő a férfit… de meddig?

A négy lábon álló asztal esete a szerelemmel

Bővebben: A négy lábon álló asztal esete a szerelemmel„A házasság egy négy lábon álló asztal.” – vallotta Füst Milán, Kossuth-díjas költő, író, esztéta. Kicsit továbbgondolva ezt, rájövünk, hogy nemcsak a házasságra igaz ez, hanem az együttélésre, a szerelmi kapcsolatra is.

Bővebben: A négy lábon álló asztal esete a szerelemmel

Vége van?

Bővebben: Vége van?Vannak, akik megrekednek egy kapcsolatban. Nem merik, vagy nem akarják kimondani, amit gondolnak, éreznek, és ez lehúzza őket. A mindennapok egy idő után felemésztik őket, és ez ellen semmit sem tehetnek.

Bővebben: Vége van?

Családi állapota: kapcsolatban

Bővebben: Családi állapota: kapcsolatbanElza 24 éves, barna hajú, hosszú combú, szép arcú lány. Az élete teljesen átlagosnak mondható. Termékmenedzserként dolgozik egy nagy kozmetikai vállalatnál. Egész jól keres, saját lakás, saját autó, divatos ruhák, minden, ami a felszínhez kell. Elza mégsem boldog. És soha nem is volt az.

Bővebben: Családi állapota: kapcsolatban

Biztos, hogy ő kell neked?

Bővebben: Biztos, hogy ő kell neked?Szerinted milyen a szerelem? Nehéz meghatározni, igaz? Abban sem lehetsz biztos, hogy az az ember van melletted, aki tényleg neked való. De vajon honnan tudhatod, hogy búcsút kell intened a kapcsolatnak?

Bővebben: Biztos, hogy ő kell neked?

Mi kell a nőnek? - Lecke férfiaknak arról, amit a nők VALÓBAN akarnak

Bővebben: Mi kell a nőnek? - Lecke férfiaknak arról, amit a nők VALÓBAN akarnakA férfiak szerint a nők nagyon bonyolultak, fene se érti, hogy mit akarnak. Mi persze tudjuk, hogy nem különbözünk annyira a férfiaktól, csak ők szeretik ezt hinni.

Bővebben: Mi kell a nőnek? - Lecke férfiaknak arról, amit a nők VALÓBAN akarnak

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.