Új társ idősebb korban

Nemrég szakítottál, de nem vagy már épp olyan fiatal? Ne szomorodj el, használd fel tippjeinket arra, hogy ismét nyeregbe szállj, ismerkedj, és megtaláld a számodra tökéletes társat.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_idosebb23.jpg

Amíg pedig ez megtörténik, számot vethetsz, mérlegre teheted az eddigi kapcsolatod vagy kapcsolataid hibáit és a jó választásait. Nem számít, melyik életszakaszban vagy, sőt az sem, hogy a kapcsolatod milyen hosszú volt, ám van néhány dolog, amiről érdemes tudnod mielőtt egy új kapcsolatba ugranál.

 

 

 

1. Segít, ha készítesz egy listát, milyen a szemedben az ideális partner

Nemcsak a külsőségekre gondolunk, hanem sorold fel a belső értékeket is. Az biztos, hogy nem túl nagy az esélye, hogy pont ugyanolyan embert találsz majd, mint amilyet lefestettél magadnak, de így egyensúlyba kerülhet a szíved és az eszed. A lista segít abban is, hogy ne feledkezz meg önmagadról. Első helyen te magad kell, hogy állj az életedben, utána jöhet a partner.

2. Ideális, ha mindkettőtöknek van gyereke

Ha egyiknek van gyerekek, ez a legjobb, ha a másik nem is, függetlenül attól, korú, mondja Skyler. "Van ez a feltétellel, hogy a gyerekek jönnek az első," mondja. Amikor egy személy van a gyerekek és a másik nem, kérdések, mint a féltékenység és a hatalmi harcok merülhetnek fel.

3. Szükség van a szexuális kommunikációra

c_400_200_16777215_00_images_kepek_idosebb24.jpgLehet, hogy kissé ideges vagy, de nagyon fontos, hogy kommunikálj a partnereddel, mielőtt kiteríted a lapjaidat. Beszélni kell a szexuális egészségetekről, a vágyakról, és arról, hogy mik a határok. Ha így tesztek, mindkettőtöknek sokkal kényelmesebb lesz az együttlét - és a képesség a beszélgetésre azt is jelzi, hogy készen álltok arra, hogy a kapcsolat a következő szintre lépjen.

 

 

4. Jó ötlet, hogy megvizsgáld a korábbi kapcsolataid

Ahhoz, hogy ne ugyanazokat a hibákat kövesd el újra, előnyös, ha számot vetsz az eddigi kapcsolataiddal. Vizsgáld keményen magadat és az előzőkapcsolataidat is. Ez segít visszaszorítani a rossz szokásokat, és megtalálni azt, ami valóban működik

5. A merevedési zavar idősebb korban normális

Az ötvenes éveikben vagy azon túl járó férfiaknak szükségük lehet egy kis extra időre és stimulációra, hogy megfelelő erekciójuk legyen. És míg ez teljesen normális, az erekciós problémákkal küzdő férfiak távol maradnak a társkereséstől vagy gyógyszerekre támaszkodnak. Tartsd a lelket a partneredben, biztosítsd arról, hogy semmi gond nincs vele. Menjetek el együtt orvoshoz, aki bizonyosan megtalálja a személyre szóló megoldást.

Ha kérdésed van a témában, keresd szakértőinket online rendelésünkön!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.