Gyerünk uraim, több testmozgással a jobb szexért!

c_400_200_16777215_00_images_tm10.jpgAzt mindig is tudtuk, hogy a mozgás minden szempontból felpezsdíti a testet és a lelket. Arról azonban kevesebbet olvashatunk, hogy a több testmozgást végző férfiak szexuális élete is új értelmet nyer.

Számos tanulmány foglalkozott már a testmozgás és a szexuális élet kapcsolatával. Az egyik legújabb kutatás szerint – amely a Journal of Sexual Medicine-ben jelent meg – a több mozgás több erekciót és orgazmust eredményez. Közel 300 férfit vontak be a kísérletbe, akik információkat szolgáltattak aktivitásukról, az erekció minőségéről, gyakoriságáról, illetve a szexuális életük egyéb, fizikai részleteiről.

A test és az energia

A kísérletben résztvevő férfiak teljesítményét a MET, azaz a metabolikus ekvivalens segítségével mérték. Ez fejezi ki a test által felhasznált energia mennyiségét. A pontszámok összehasonlításánál a legjobb eredményt a szexuális működésben azok érték el, akik a legtöbb testmozgást végezték.

A részletek:
Azok a férfiak, akik egy hét alatt 6 óra könnyű mozgást végeztek, azok, akik közepes tempóval 3 és fél órán át mozogtak és azok, akik nagyon megerőltető mozgást végeztek 2 órán át, jobb szexről számoltak be, mint azok, akik nem edzettek egyáltalán, vagy ennél kevesebbet mozogtak. A kevésbé kielégítő szexuális működésnél más tényezők is szerepet játszottak. Ilyen volt a cukorbetegség, az életkor (a kor előrehaladtával romolhat a szexuális teljesítmény), a dohányzás, a szívbetegség.

Nem mindegy azonban, hogy milyen testmozgással próbáljuk elérni a kedvező hatást. Nem mindenkinek felel meg ugyanaz az intenzitású, ugyanaz a típusú mozgás. Az azonban tény, hogy még a kevésbé intenzív testmozgás is jobb, mintha egyáltalán semmit sem mozognánk.

És itt bezárul a kör, hiszen a szexualitáshoz egyértelműen szükséges a megfelelő kondíció. Ha ezzel nem rendelkezünk, csökkenhet a teljesítőképesség. Az aktus hossza rövidül, a libidó pedig csökken.

Az aktussal együtt járnak bizonyos élettani hatások: emelkedő vérnyomás, élénkülő vérkeringés, az izmok fokozódó vérellátása. Ha ezek egy fizikailag nem felkészült szervezetet érintenek, sokkal jobban kimerítik, mint egy fizikailag edzett szervezetet.

A kardió típusú edzések hatnak a szív- érrendszerre, hiszen tágítja az ereket, pont ugyanúgy, ahogy a kék tabletta is. Azt ugyanis érszűkületre fejlesztették ki, mellékhatásként fedezték fel, hogy az erekcióra is jó hatással van. A testmozgás tehát természetes úton képes hatni az erekcióra.

Gyerünk Uraim, csak egy kis mozgás és máris felpezsdül a hálószobai élet. Mindent bele!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.