Magyarok nyerték a legkegyetlenebb triatlon versenyt!

Bővebben: Magyarok nyerték a legkegyetlenebb triatlon versenyt!Rokob József nyerte a világon először megrendezett 30-szoros ironmant, azaz 30 napon át minden nap teljesített egy hosszútávú triatlont (3,8 km úszás,180 km kerékpározás,42 km futás). Az olaszországi Lonato de Gardában rendezett ultratávú versenyen Szőnyi Ferenc lett a második. A két magyar több mint 350 órát versenyzett.

Bővebben: Magyarok nyerték a legkegyetlenebb triatlon versenyt!

10 kifogás, hogy miért nem sportolunk!

Bővebben: 10 kifogás, hogy miért nem sportolunk!Nézzünk szembe a tényekkel, a rendszeres testmozgás ütemterve mellett kitartani, nem könnyű! Rengeteg olyan kifogásunk van, hogy miért nem tudjuk mindennapjaink részévé tenni: időhiány, unalom, sérülések elkerülése, önbizalomhiány.

Bővebben: 10 kifogás, hogy miért nem sportolunk!

Edzéssel a merevedési zavar ellen!

Bővebben: Edzéssel a merevedési zavar ellen!Jót tehet az edzés azoknak a férfiaknak, akik táplálkozási hibák, túlsúly okozta merevedési zavarban szenvednek. Az elhízás az egész világon fokozatosan terjed. Ennek egyik oka az, hogy világszerte egyre többen követik az úgynevezett nyugati típusú étrendet, ami nagy mennyiségű telített zsírt, omega-6 többszörösen telítetlen zsírsavat és hozzáadott cukrot tartalmaz.

Bővebben: Edzéssel a merevedési zavar ellen!

Wolff: a Forma-1 legfontosabb nője

Bővebben: Wolff: a Forma-1 legfontosabb nőjeJó néhány napja először ment hivatalos teszten a mezőnnyel Susie Wolff, a Williams tesztelőnője, és több férfit is elvert. A harminc éves nő hatalmas lépést tett azért, hogy nők is versenyezhessenek a Forma egyben. 2012 áprilisában jelentették be, hogy Wolff tesztelőként csatlakozott a Williamshez, és ő ülhetett elsőként a Williams istálló idei kocsijába is (bár nem ő volt az első nő, aki Forma egyes autóban ült, a hetvenes években Lella Lombardi már megtette, és még pár pontot is szerzett).

Bővebben: Wolff: a Forma-1 legfontosabb nője

Zsírégetés kardiózással!

Bővebben: Zsírégetés kardiózással!Ha a valaki meg szeretne szabadulni a felesleges kilóitól, az legtöbbször a kardiózást választja. Persze valóban ez az egyik leghatásosabb módszer a fogyásra, hisz' remekül felpörgeti az anyagcserét, így gyorsan beindítja a zsírégetést. Annak ellenére azonban, hogy rengetegen űzik valamely fajtáját, mégis számos tévhit kering vele kapcsolatban. Hogy melyek ezek?

Bővebben: Zsírégetés kardiózással!

Futni jó!

Bővebben: Futni jó!Ki gondolná, hogy a rendszeres futás hatására nem csak edzettebbekké, ellenállóbbakká, kitartóbbakká válunk, hanem még boldogabbak is leszünk? Tudományos vizsgálatok eredményei fényt derítettek a rendszeres futás testi elégedettséget fokozó hatására is.

Bővebben: Futni jó!

Síeljünk az egészségünkért!

Bővebben: Síeljünk az egészségünkért!Kis hazánk nem híres síparadicsomjairól, hegyeink is inkább csak magas dombok, de pár száz kilométerre (sőt még közelebb is) hatalmas sípályák várják a téli sportok szerelmeseit. Mielőtt először síelni mentem sokat gondolkodtam, hogyan is szerethet valaki egy olyan sportot, amit hidegben, hóban, ormótlan bakancsokba és másfél méteres vékony léceken kell végezni.

Bővebben: Síeljünk az egészségünkért!

Száguldás szánkóval

Bővebben: Száguldás szánkóvalGyerekkorunk kedvenc téli sportja, legemlékezetesebb élményei most újraélhetők, sőt, megsokszorozhatók! Ausztria síterepei ugyanis már rég nem csak a síelőknek, de a szánkózás szerelmeseinek is remek terepet nyújtanak a sporthoz.

Bővebben: Száguldás szánkóval

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.