A futás bizony hasznos!

Bővebben: A futás bizony hasznos!Ki gondolná, hogy a rendszeres futás hatására nem csak edzettebbekké, ellenállóbbakká, kitartóbbakká válunk, hanem még boldogabbak is leszünk? Tudományos vizsgálatok eredményei fényt derítettek a rendszeres futás testi elégedettséget fokozó hatására is.

Bővebben: A futás bizony hasznos!

Lépésben, vágtában

Bővebben: Lépésben, vágtábanBár lovardában is lehet lovagolni, azonban az igazi élményt a tereplovaglás adja: a természetben, szoros kapcsolatban a lóval, a tájjal. Ha betartjuk az alapszabályokat, hihetetlen élményekben lesz részünk!

Bővebben: Lépésben, vágtában

Lovaspóló, egy férfiasan kemény sportág

Bővebben: Lovaspóló, egy férfiasan kemény sportágAz edzőtermek monotonitásából és mesterkéltségéből menekülve sokan néznek igényesebb, természetközelibb sportág után. A jól ismert úri sportok mellett - mint a golf, tenisz, squash és a vitorlázás - kitűnő választási lehetőségnek ígérkezik a lovaspóló, amelyet hazánkban már több helyen is kipróbálhatják, akik igazán aktív és egyben elit szabadidős tevékenységre vágynak.

Bővebben: Lovaspóló, egy férfiasan kemény sportág

Aikido: a felnőtt emberek küzdelme

Bővebben: Aikido: a felnőtt emberek küzdelmeBepillantok egy terembe, éppen fakardokkal folyik a harc: felnőtt emberek „küzdelmét” nézem, a mozdulatok szépen koreografáltnak tűnnek. Az aikido harcművészetét ismerem meg testközelből.

Bővebben: Aikido: a felnőtt emberek küzdelme

Reggeli mozgásadag: egész napos frissesség!

Bővebben: Reggeli mozgásadag: egész napos frissesség!Mozgás nélkül nincs fittség, rugalmasság, ám az időhiány rohanó világunkban sokak számára kizárja a rendszeres sportolás lehetőségét. Ebbe azonban - ha egészségesek és fiatalosak szeretnénk maradni - nem nyugodhatunk bele! Kérdés tehát, hogyan szakíthatnánk mégis időt testünk karbantartására?

Bővebben: Reggeli mozgásadag: egész napos frissesség!

Mozogjunk az egészségért!

Bővebben: Mozogjunk az egészségért!Magyarországon kétségbeejtően kevés azok aránya, akik rendszeresen, legalább az orvosok által ajánlott minimumszinten mozognak. Időhiány? A megszokás hiánya? Kényelem? Pedig nem kellene sokat tenni, hiszen nem a maraton a cél, hanem az, hogy tovább egészségesek maradjunk!

Bővebben: Mozogjunk az egészségért!

Fontos és luxus egy hajóútra

Bővebben: Fontos és luxus egy hajóútraNos, hogy mi szükséges feltétlenül egy hajóút biztonságos és kényelmes lebonyolításához, és mi minősül nélkülözhető luxusnak, az számos körülménytől függ. Ezek között vannak objektív tényezők ? például senkinek sem ajánlom, hogy a súlymegtakarítás érdekében otthon hagyja a hajózási hatóságok által előírt felszerelést. Némi élelmiszerre és rengeteg italra is szükség van persze. Ami azonban a hajó többi berendezési és felszerelési tárgyait, meg a magunkkal vinni kívánt, szerintünk nélkülözhetetlen személyes cuccokat illeti, azok megengedhető mennyiségének eldöntésekor néhány szempontot érdemes figyelembe venni.

Bővebben: Fontos és luxus egy hajóútra

Jótanácsok „futólag”

Bővebben: Jótanácsok  „futólag”Ön is látta már, ahogy jókedvű, sportos, izmos futók haladnak el Ön mellett? Miért ne csatlakozhatna hozzájuk? Mi most mindenesetre segítünk néhány tanáccsal – kezdőknek, hogy ne vegye el senki kedvét olyan probléma, amit megelőzhetett volna!

Bővebben: Jótanácsok „futólag”

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.