Több mint 700 lóerős a pokol macskája!

c_400_200_16777215_00_images_dgg.jpgA Dodge Challenger SRT Hellcat teljesítményére csak most derült fény: a korábbi 600 lóerős jóslattal ellentétben 707 paripát állít csatasorba a 6.2-es  kompresszoros V8-as blokk.

Utólag meglepően szerénynek tűnik a Dodge korábbi jóslata miszerint a májusban bemutatott Challenger csúcsváltozat, vagyis az SRT Hellcat 600 lóerő körüli teljesítményre lesz képes, ugyanis a most közzétett adatok szerint egy százassal többet tud a „pokol macskája.”

 

A 6.2 literes kompresszoros V8-as motorból ugyanis 707 lóerőt és 880 Nm maximális teljesítményt csaltak elő az amerikai mérnökök, amivel megalkották a valaha készült legerősebb amerikai izomautót. Kimagasló teljesítményével nem csak a házon belüli vetélytársakat körözi le, például a Vipert, vagy a Corvette-et, hanem olyan egzotikumokat is, mint a Lamborghini Aventador vagy a Ferrari 458 Speciale.

A legerősebb Challenger további különlegessége, hogy kétféle kulccsal kapja kézhez a leendő ügyfél. A fekete színű gyújtáskapcsolót használva „csak” 500 lóerős teljesítmény szabadul fel a V8-as blokkból, míg a pirossal elérhetővé válik mind a 707 paripa. Pontos specifikációkat egyelőre nem árultak el a Dodge szakemberei, de azt igen, hogy 8-sebességes automatával szerelik a csúcsváltozatot, valamint az ára 200 ezer dollár alá várható.

Hvg.hu

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.