10 női erogén zóna – 10 szextipp

c_400_200_16777215_00_images_zzzz17.jpg

Az erogén zónák mindenkinél máshol vannak, de azért van néhány érzékeny pont, ami mindenkinél gyönyört vált ki. Természetesen a nőknél klitorisz áll a lista élén, de nem ez az egyetlen terület, amely az őrületbe kergetheti. Íme, néhány szextipp a nő különböző, érzékeny testrészeire hangolva.

 

 

 

1. Csikló

A test legérzékenyebb pontja. Fokozatosan puha, enyhén dörzsölő kézmozgással az égbe lehet röpíteni. Annak érdekében, hogy a szex alatt még több örömben legyen része, próbáljatok ki pár érdekes szexjátékot.

2. Hüvely

A Kegel-gyakorlatok még jobban megnövelhetik a hüvelyi stimulációt, ez által növelhetik az orgazmus esélyeit is. Vesd fel a barátnődnek, hogy ismerkedjen meg velük.

3. Száj

Az ajkai nagyon szenzitívek. Adjatok egymásnak leckét a lágy érzéki csókokból és a szenvedélyes, heves csókolózásból. Játsszatok csókcsatát, vedd át az irányítást, a partnered örömmel követ majd.

4. A nyak oldala

Ez a terület tele van idegvégződéssel, Már egy kis csók, puszi, simogatás, vagy egy egyszerű sóhaj remegést, bizsergést küld szét mindenhová a testben. Nagyon jó alap a felizgatáshoz.

5. Mellek

Amikor a partnered a melleit simogatod, ez oxitocint szabadít fel. Ám nem csak simogatni lehet, a nyelv érintése igazi gyönyört tud okozni. A lényeg, hogy mindig figyeld a reakcióit, mert minden nő más, mindenkit más technika hoz lázba.

6. Mellbimbók

A nőknek jellemzően igen érzékeny pontjuk a mellbimbó (ahogy a férfiaknak is). Sokszor azonban nehéz előcsalogatni. Ha sikerül, akkor minden rendben, a nőnek tetszik, ami történik. Ha a bimbóudvart két ujjal kicsit szétfeszítjük, akkor a bimbó előbújik, indulhat a kényeztetés. Lényeges, hogy az egyéni reakciókat figyeld, mert nem minden nőnek kellemes a bimbó érintése. Lehet, hogy a te barátnőd a nyalogatást szereti majd.

7. Belső Comb

Nagyon érzékeny a bőr ezen a területen. Egy jégkockával csodákat érhetsz el.

8. A nyak hátoldala

Az, hogy a nyaka olyan forró pont, az azért van, mert tele van vérerekkel, rendkívül érzékeny. A puha, hosszan tartó simogatások biztos bejönnek. De ha kicsit többre vágyik, csókolgasd végig a nyakát egészen a tarkójáig.

9. Fülek

Szinte mindenkinek érzékeny pontja a füle. Ha belesuttogsz valami izgatót, lihegsz egy kicsit, akkor a forró lehelet máris felizgatja… csakúgy, mint a mondanivalód.

10. Derék

Egy gyors masszírozás mint az előjáték része, nagyon jó ötlet. Ha a deréktáji gerincet masszírozod, ez segít jobban érezni majd a szexet, ugyanis hatással van a medencére.

Ha kérdésed van szexuális témákról, keresd online rendelésünket minden nap 16-21 óráig.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.