3 ok, amiért a férfi nem kívánja a szexet

c_400_200_16777215_00_images_kepek_nemakar1.jpg

Igen, ilyen is van. Nagyon könnyelmű dolog lenne minden férfit egy kalap alá venni, még akkor is, ha szexről van szó. Korántsem igaz ugyanis, hogy minden férfi, minden pillanatban akarja a szexet.

Mi, nők persze azonnal magunkban keressük a hibát. Azt gondoljuk, megváltoztunk, a testünk már nem olyan hamvas és gyönyörű, mint egykor, meghíztunk, és a szoptatás sem tett túl jót ebből a szempontból. Pedig nem ezek a leggyakoribb okok, ha a férfi nem akarja a meghitt pillanatokat, amelyek régen olyan gyakoriak voltak a kapcsolatban. A szenvedély valahogy eltűnt, mint a kámfor. De vajon mi okozhatja ezt?

  1. Van valaki más az életében

Hú, ez a legrosszabb ok az összes közül. Ez az, amelyen nem igazán lehet segíteni. Ha egy férfi nem akar szexelni, és ez azért van, mert van egy másik nő az életében, akkor hiába is tepersz, csak magadat hozod megalázó helyzetbe. Ugyanis ilyenkor a másik nő van nyeregben (szó szerint). Ha vele csak szexről szól a kapcsolat, akkor is elgondolkodtató, hogy miként jutottatok idáig, ám sokszor az érzelmek is szerepet játszanak, és úgy már nagyon nehéz bármit is tenni.

  1. Egyszerűen csak nem szeret már

c_400_200_16777215_00_images_kepek_nemakar2.jpg

Előfordul ez is, igen gyakori sajnos. Először csak azt veszed észre, hogy nem akar veled ágyba bújni. Aztán egyre hűvösebb kettőtök közt a viszony. Sajnos a szerelem vagy a szeretet hiánya nagyon rá tudja nyomni a bélyegét a mindennapokra. A szex hiánya már alapból frusztrációt okoz, ha pedig érzed, hogy nála ennél többről van szó, akkor pedig egyenesen romboló. Ha úgy érzed, hogy nem szeret, azonnal kérdezz rá, beszéljétek meg, és ne engedd, hogy hárítson. azonban te is légy óvatos ezzel, mert a pasik ki nem állhatják a „Naaaa, szereeeetsz?” vagy „Ugye nem szeretsz mááár?” kérdéseket.

  1. Már szakítana

De visszatartják az emlékei. Szexet már nem akar, és valószínűleg a kapcsolat nélkül is boldogabb lenne, de mégis marad, és az idegeiden táncol. Ilyenkor van az, hogy az élő fába is beleköt, nem jó neki semmi, és semmivel nem lehet kiengesztelni. Békülőszex ugyebár nem játszik, mert ő nem akarja, így elég nehéz dolgod van. Próbáld kikényszeríteni, hogy mondja ki, hogy vége.

Ha tudni szeretnéd, hogy érez a párod, és miért nem akar lefeküdni veled, vegyél erőt magadon, és ülj le vele beszélgetni. Nem lesz egyszerű, de muszáj túllépnetek ezen, ha még az életben normálisan akartok beszélni egymással. Tedd meg te az első lépést.

Ligeti Anna

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.