5 dolog, amitől biztos, hogy azonnal beindul a barátnőd

Természetesen akkor a legjobb a szex, ha mindketten ugyanannyira akarjátok, a vágy a tetőfokán, a libidó őrületes. De sajnos nem mindig van ez így. A mindennapi rutin, a stressz sokszor blokkolja ezeket a rejtett érzéseket.

c_400_200_16777215_00_images_5-trukk.jpg

A barátnőd a legnagyobb kincsed, biztos szeretnéd őt boldoggá tenni, látni, hogy élvezi az együttléteiteket. De mi van akkor, ha esetleg rossz napja volt, és nem igazán azt látod rajta, hogy szexállatként eléd akarja vetni magát, hogy tégy, amit akarsz, csak jó legyen?

Lássunk most 5 olyan dolgot, amitől tutira beindul a barátnőd, bármilyen rossz is volt az addigi napja. Mivel minden nő másmilyen – szerencsére, neked kell tudnod, hogy a csajodnál mi működik, így írd át nyugodtan a forgatókönyvet, nem fog megsértődni miatta.

 

Légy spontán!

Sokszor a nagyon eltervezett dolgok izzadtságszagúak, erőltetettek, és ahelyett, hogy izgalomba hoznák a csajod, még jól le is törik a lelkesedését. Légy hát spontán, izzítsd be a gépezetet, amikor hazaér fáradtan. Csókold, ahol csak éred, támadd le, éreztesd, hogy mást sem szeretnél, csak azt, hogy ő ott és akkor a tiéd legyen. Hidd el, azonnal beindul ő is, és szuper éjszakátok lesz.

Húzd el a készülődést!

A nők imádják, ha valami rejtélyes dolog készülődik. Már reggel légy vele nagyon titokzatos, és napközben is küldözgess érdekes, szexi üzeneteket, fotókat… A fantáziád segíteni fog (ne péniszfotót küldj, az ósdi). Estére már kellőképp felkészült lesz a barátnőd, de akkor adj még egy kis pluszt a dolognak. Egy csipetnyi romantika, mielőtt elkezdődik az erotika. A hatás persze attól függ, milyen beállítottságú a barátnőd. A romantika részt csak akkor vesd be, ha tudod, hogy vevő az ilyen dolgokra.

Beszélj!

A csajok imádják, ha hallják a szeretett férfi hangját. Nem tudni, miért, de ez belénk van kódolva. Suttogj szerelmes szavakat a fülébe, miközben főz, de akár a közös tévénézés is jó alkalom erre. Amikor már beindult, és tart az előjáték, fokozd a hangulatot azzal, hogy beszélsz hozzá. Mondd el, mennyire gyönyörű, és mennyire imádod az illatát, milyen csodás a teste. Ettől minden nő „elájul”.

Tudd, hogy hova kell nyúlni!

Bizonyára tisztában vagy vele, hogy a barátnődnek hol vannak a legérzékenyebb pontjai. De próbáltad már azt, hogy ezeket egymás után hozod izgalomba? Nyalogasd, simogasd az erogén zónáit és a végén már nem tud ellenállni.

Váltsd valóra a legvadabb álmait!

Ehhez persze szükséged lesz arra, hogy tudd, mikről ábrándozik a barátnőd. Tudakold meg tőle, mi hozza lázba igazán. Ha kell, öltözz tűzoltónak, menj el a végsőkig. Meglesz a jutalmad, hidd el.

Ligeti Anna

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.