5 jel, hogy a pasi csak szexet akar

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1246.jpgBizonyára te is ismersz olyan pasikat, akik általában azért járnak bulizni, ismerkedni, hogy egy-egy jó éjszaka, vagy gyors numera után vegyék a kalapjukat (ahogy mondani szokták), és angolosan távozzanak. De miből sejtheted, hogy a szép szavak és bókok mögött valójában csak az van, hogy a pasi szexet akar? Nagyon könnyen felismerheted a skalpvadászokat, csak tartsd nyitva a szemed.                                                                                                                                      

Nagy csalódás érhet, ha te komolyan gondolod, a pasi viszont csak szexet akar. Könnyedén menekülhetsz meg az ilyen emberektől, ha te magad tisztában vagy azzal, hogy mik az árulkodó jelek. Csak figyeld a testbeszédét, mert azt nem tudja kontrollálni (hacsak nem valami tuti színész).

1. Dörgölőzik

Igen, erre nincs jobb szó. Eléggé „beszédes” az a mozdulat, amikor tánc közben a pasi hozzád nyomja a péniszét. Az a pasi, akinek csak a szex kell, nem az intelligenciájával, nem a sármjával, hanem a testével akar feltűnni, kitűnni. Zavarba ejtő az egész, ha ilyen történik, menekülj!

2. A szemével már le is vetkőztetett

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1247.jpgUgye te is éreztél már olyat, hogy valaki néz. A tekintet nagyon komoly erő. Így van ez a párkeresésnél is: sokszor a szemünk mindent elárul. Ha úgy érzed, hogy a pasi, aki épp csak most szólított le a buliban, és máris úgy néz rád, hogy meztelennek érzed magad, akkor jól gondolod, ha úgy véled, csak szexet akar. Ha felülről lefelé lassan végigmér, közben furcsán mosolyog, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy csak szexet akar. Ha igazán érdekelnéd, nem hozna ilyen helyzetbe.

 

 

3. Fogdos, netán csókolgat

Na, ez már keményebb dió, ennek ellenére elég gyakori helyzet: a randitok végén (vagy közben) elcsattan egy csók, és a kezével máris a fenekedet markolássza (ne adj’ Isten még tovább merészkedik). Ha esetleg a szádról máshová kalandozik a szája, az is egyértelmű jel lehet számodra. Ha ilyet tesz, akkor vagy nagyon tudja, mit akar, és úgy véli, neked is belefér egy laza szex, vagy tényleg úgy gondolja, a csókolózást ezzel meg kell spékelni, hiszen úgy az igazi. Mindkét eshetőség eléggé szánalmas.

4. Ez egy csapda

Szó szerint. Ugyanis ha egy férfi úgy beszél hozzád, hogy a kezével sorompót állít köréd, elzárva ezzel a menekülés útját, akkor valószínűleg csak a szex érdekli. Ez a testhelyzet egy ismerkedős beszélgetéshez túl közeli, a részéről pedig túl domináns. Van, akinek ez bejön?

5. Matat az asztal alatt

Izgalmas, amikor a kezetek összeér az asztal alatt, de ha más testrészeidet kezdi matatni, na, az már inkább félreérthető, mint izgalmas. Vedd fel a nyúlcipőt, mert ha nem vigyázol, hamar az ágyában találhatod magad.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.