5 jel, hogy valóban egészséges szexuális életet élsz

Nem tudod, mi történik a szomszédok hálószobájában (és nem akarod). De valószínűleg azért egy kicsit kíváncsi vagy, hogy megtudd, a te szexuális életed a tízes skálán vajon hol foglal helyet. Ugye, kicsit érdekel, hogy más párok milyen gyakran csinálják, hogy és miként? Vajon náluk is van olyan, hogy kissé unalmassá válik a szex? Vajon mit mondana egy terapeuta a szexuális életedről?

Íme, 5 jel, amiből megtudhatod, hogy egészséges szexuális életet élsz-e:

1. Jól érzed magad a bőrödben

c_400_200_16777215_00_images_zz31.jpgAzaz… elfogadod magad úgy, ahogy vagy. A texasi egyetem tanulmányában, amelyet 18-49 éves nők körében végeztek, azok voltak a legelégedettebbek szexuális téren, akik önmagukat a legmagasabbra értékelték testileg. Ennek egyik oka az, hogy ha a combod vagy a hasad méretével foglalkozol szex közben, az elvonja a másra irányuló érzéseket. Ez viszont befolyásolhatja a nedvesedést és az orgazmust. A testmozgás - függetlenül a fogyástól - fokozza az önbecsülést és a tested elfogadását. Mozogj hát minél többet, növeld az önbizalmad.

 

2. Nem félsz elmondani, hogy mire vágysz

Bár nem számíthatsz arra, hogy partnered kiolvassa az elmédből a vágyaidat, nyitottnak kell lenned arra, hogy te magad tudd, hogy mit akarsz, és el is mondd azt. Tárd fel a partnered előtt a szexuális fantáziádat. Ettől nemcsak a pillanatnyi szex lesz sokkal jobb, hanem hosszú távon is biztos lehetsz abban, hogy minden szempontból egészséges lesz a szexuális életed.

3. Kihagyod a „kegyelmi” szexet

A „kegyelmi” szex az, hogy akkor szexelsz, amikor a partnered akarja - bár épp akkor ez az utolsó dolog, amit akarsz. Egyes szakértők azt mondják, hogy nem szabad elutasítani a partnert. Valójában a könyörületes szex alkalmanként elfogadható, de állandóan így csinálni, az kiégeti az egészet, csökkenti a libidód. Tudnod kell, hogy az teljesen rendben van, ha kedvesen visszautasítod a partnered. Ám, ha nemet mondasz, akkor legközelebb te kezdeményezd a szexet, megmutasd partnerednek, hogy vágysz rá.

4. Tudod, mikor kell változtatni a dolgokon

Vannak emberek, akik beleragadnak egy bizonyos szexuális rutinba. Mindent kiszámíthatóan csinálnak, megtervezett időpontban. Sajnos ez nem kedvez a hosszú, meghitt, szenvedéllyel teli kapcsolatnak. Ha azonban megérzed, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor változtatni kell, akkor jó úton jársz. Képes vagy arra, hogy kilépj a mindennapos rutinból, felrázd a szexet, újíts, megújulj, és ha kell, erre sarkalld partneredet is.

5. Szexuálisan elégedett vagy

Egyszerűnek tűnik, de ha a szexuális megelégedés és a boldogság jelen van a kapcsolatodban, akkor bizonyára igen erős a kötelék. A szexuális elégedettség meggyorsítja a vonzalmat, és megnyitja az utat a még jobb szexhez. 

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.