5 ok, amiért egy férfi nemet mondhat a szexre

Ha a hálószobában visszautasít a szerelmed, az nagyon rosszul esik, ám valószínű, hogy az egész nem rólad szól. A férfiaknak is lehet olyan időszakuk, amikor nincs kedvük a szexhez. Ennek több oka is lehet, összeszedtünk ezek közül most ötöt, amelyek nagy hatással vannak a libidóra.

Depresszióban szenved

c_400_200_16777215_00_images_kepek_nem11.jpg

A depresszió a férfiak egyik legnagyobb gyilkosa. Bármely korosztályt érintheti, még a fiatalok is szenvedhetnek tőle. A legfontosabb ilyenkor a türelem, különösen akkor, ha ő maga is felismerte, esetleg kezelteti is a problémáját. A kezeléskor alkalmazott antidepresszánsok ugyanis nagyon hatékonyak lehetnek a depresszió kezelésében, ugyanakkor hozzájárulhatnak az alacsony libidóhoz.

 

 

Merevedési zavarral, idő előtti ejakulációval küzd

Bár a merevedési zavar és az idő előtti ejakuláció gyakori gond a férfiaknál, sokukat érinti, mégis úgy kezelik mint egy tabutémát, nem szívesen beszélnek róla senkivel. Sokan még orvoshoz is szégyellnek elmenni. Ám a problémák nem oldódnak meg maguktól, a férfiak teljesítményorientáltsága pedig csak olaj a tűzre. Ha ilyen gonddal néztek szembe, a legfontosabb a kommunikáció, és az, hogy ő maga is felismerje, mennyire fontos, hogy orvoshoz forduljon.

Alacsony a tesztoszteronszintje

A 40 év feletti férfiaknál hormonváltozások kezdődnek, a tesztoszteron szintje fokozatosan csökken. Előfordulhat, hogy emiatt a férfi elveszti szexuális érdeklődését, bátorságát. Depresszió is kialakulhat, de más, komoly problémákat is okozhat a visszaesés. Feltétlenül orvoshoz kell fordulni ezzel a problémával.

Kimerült

Lehetséges, hogy ha a partnered azt mondja, túl fáradt egy kis hancúrhoz, akkor tényleg kimerült. Ahelyett, hogy esetleg kiakadsz ezen, próbáld megtudni, hogy mi az oka annak, hogy fáradt. Mi zajlik az életében, a munkájában? Ha a probléma esetleg hat hétnél tovább tart, érdemes orvoshoz fordulni, keresni egy terapeutát.

Túl gyorsan haladsz

Igen, vannak olyan pasik, akiknek túl gyors, ha az első randin le akarod teperni őket. Lassíts egy kicsit, ismerkedjetek meg jobban, mielőtt a szexualitás útjára léptek. Becsüld meg, ha találsz egy olyan férfit, akinek fontos, hogy te milyen vagy, mit és hogyan érzel, mit gondolsz.

Tarjáni Rita

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.