6 érdekes dolog, ami felhúzza a nőt

A nő maga a rejtély. Soha nem lehet tudni, mit akar igazán. Ha szakállad van, az a baj, ha nincs, akkor az. Ha kedves vagy, az nyálas, ha nem mondod ki, „szeretlek”, akkor egy csepp romantika sincs benned. Ki érti ezt? Van azonban néhány dolog, ami a csajok nagy részének bejön. Olvass tovább, tudd meg, mik ezek!

c_400_200_16777215_00_images_kepek_izgalom23.jpg

A simára borotvált arc

Igaz, hogy mostanában sokáig hódított a szakáll, de ez most megváltozott! A simára borotvált arc az, amit a nők akarnak. Egy nemrégiben készült új-zélandi tanulmány szerint, a nők kevésbé találták vonzónak a szakállas férfiakat, ugyanis idősebbnek néznek ki, mint a frissen borotvált pasik. Mi több, a szakállas férfiakat agresszívebbnek gondolják az arckifejezésük miatt.

 

Az összehúzott szemöldök

A nők rajongó típusok. Rajonganak a romantikus regények és filmek borongós hőseiért. Ilyen például Heathcliff az Üvöltő szelekből. A nők számára kevésbé vonzóak a boldog, mosolygós férfiak, mint a büszke, rejtett érzelmekkel teli arcú férfiak.

A vörös szín

c_400_200_16777215_00_images_kepek_izgalom24.jpg

Szeretnéd, ha zöldhullámod lenne a csajoknál? Ehhez hozzájárulhat egy kis szín a ruhásszekrényedben, különösen a vörös nyerő. A University of Rochester és a Journal of Experimental Psychology kísérleteket végzett, amelyekből kiderült, hogy a nők szexuálisan vonzódtak azokhoz a férfiakhoz, akik pirosat viseltek, vagy vörös háttér előtt tartózkodtak. Ez egy figyelemfelkeltő szín, természetes a vonzódás.

 

 

 

A mély hang

Egy mély, rekedtes hang beindít valamit a nőknél. A Behavioral Ecology and Sociobiology című folyóirat tanulmánya is megerősítette a korábbi kutatásokat, miszerint a nők dominánsabbnak tartják a mély hangú férfiakat, szexinek tartják őket, és inkább el tudják képzelni őket társként, mint egy kevésbé mély hangú pasit

Az erős immunrendszer

Az egészséges férfiakat szeretik a nők, főleg, ha ezért az egészségért a férfi mindent meg is tesz. Igaz, hogy ez tudatalatti vonzódás, de a Nature Communications tanulmánya szerint a nők szexuálisan vonzónak találják az egészséges, erős férfiakat.

Ápolt kezek

A nők számára a kezek többet mondanak minden szónál. Fontos, hogy a kezed és a körmeid ápoltak legyenek. Ez egy nő számára egyenesen izgató lehet. Egy nő számára sok minden kiderül a kezekből: erős vagy, vagy gyenge, ügyes, vagy ügyetlen. Labdába sem rúghatsz gyászkeretes körmökkel, koszos mancsokkal.

 

Fontold meg egy piros póló vásárlását, menj el egy manikűrre, és sportolj! Ez az egyenes út szíved hölgyéhez.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.