7 tévhit az orgazmusról

A női test bonyolult és titokzatos, és ez különösen igaz, amikor a szexről és az orgazmusról van szó. A sok tévhit és városi legenda pedig csak tovább bonyolítja a női test megértését.

Íme a top 7 tévhit, amit a férfiak még mindig elhisznek:

A közösülés mindig orgazmushoz vezet

c_400_200_16777215_00_images_kepek_org24.jpg

A valóság az, hogy nem minden együttlét vége az orgazmus a nők számára. Csupán 30%-uk olyan szerencsés, hogy mindig eljut a csúcsra hüvelyi, azaz behatolásos úton. A többieknek a csikló izgatására is szükségük van ahhoz, hogy átéljék a gyönyört.

 

 

 

Mindegy, milyen pozícióban csináljuk

Nem így van! Vannak olyan pozíciók, amelyek jobban segítik a női testet az orgazmus elérésében. Ilyen például az, amikor a nő van felül, hiszen ez a pozíció stimulálja leginkább a klitoriszt.

A nők könnyen érik el az orgazmust

A pornófilmek és Hollywood elhiteti, hogy a női orgazmus könnyű és egyszerű. Azonban az igazság az, hogy a legtöbb nőnek akár 20 perc is szükséges ahhoz, hogy a csúcsra érjen. Ezért olyan fontos az előjáték.

A vibrátor helyettesíti a férfit

c_400_200_16777215_00_images_kepek_org23.jpg

Szexuális segédeszközök segítségével nagyban javíthatod partnered szexuális tapasztalatait, valamint a sajátodat is, ám egy vibrátor nem helyettesíti a férfit. Soha nem éri el ugyanazt az intimitást és élvezetet, mint amit egy hús-vér férfi okozhat

Az óvszer bonyolítja a szexet és késlelteti az orgazmust

A legújabb fejlesztésű kondomokkal már nem állja meg a helyét ez az állítás. A mostani óvszerek már sokkal vékonyabbak és kevésbé feltűnőek, mint azelőtt.

Mindig tudhatod, ha egy nő eljátssza az orgazmust

Nem mindig! Vannak olyan nők, akik megérdemlik az Oscart, olyan színjátékot tudnak előadni. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a szimulált orgazmus mindkettőtöket becsap.

A nőknek csak a gyengéd, lágy szex kell

Néha igen, néha azonban ők is állatias és vad szexre vágynak.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.