A csók – a pasik szerint

Hányszor csókolóztál életedben? Nem biztos, hogy mindre ugyanolyan élénken emlékszel, de az első biztosan megmaradt. A csók az, ami mindenkinek mást jelent: van, akinek ez már a szerelem egyértelmű velejárója, egy jel, hogy igenis van valami a levegőben. Ugyanakkor a csók elárul minden mást is: a szenvedély halálát, a hűtlenséget, a kapcsolat végét, és persze azt is, ha épp mást sem akarunk, csak ágyba bújni a szerelmünkkel.

c_400_200_16777215_00_images_csok2.jpg

Kíváncsiak voltunk, milyen a csók egy pasi szemével (ööö… szájával). Megkérdeztünk hát 5 különböző életkorú férfit, ők mit gondolnak a csőrözésről.

Boti (17)

Szerintem a legjobb dolog az egészben az az érzés, amit közben a gyomromban érzek. Olyan, mintha lebegnénk mindketten, és közben persze odalent is minden beindul. Baromi érdekes, hogy a testünk mennyire egy egység. Ha csókolózunk, azonnal le is akarunk feküdni egymással, mert úgy beindulunk.

Soma (26)

Életem egyik legszebb élménye egy csókhoz kötődik. Az első komoly barátnőmmel történt. Akkor még nem ismertük egymást, csak mindketten ugyanazon a zenei fesztiválon hallgattuk a színpadon játszó bandát. A szám a csókról szólt, nem volt valami nagy dal, de körülöttünk majdnem mindenki csókolózni kezdett, ahogy meghallotta. Mi egymásra néztünk – két idegen – és elmosolyodtunk. Odaléptem, és megcsókoltam. Eszembe sem jutott, hogy esetleg a barátjával van ott… semmi ilyesmi, csak az a pillanat létezett. Így utólag elég nyálas, de erre a csókra életem végéig emlékezni fogok.

Levente (35)

Régen nem szerettem csókolózni, mert azt hittem, valamit nem fogok jól csinálni közben. Folyton aggódtam valamin, és ezért inkább kerültem az egészet. Ám egyszer csak megismerkedtem a feleségemmel, és minden megváltozott. A legszenvedélyesebb előjáték köztünk a csókolózás. Képesek vagyunk órákig elhúzni. Közben olyan vágy támad bennünk a másik iránt, hogy alig bírunk magunkkal. Ilyenkor olyan orgazmust élünk át szex közben, ami ezelőtt soha nem volt jellemző.

Ákos (42)

Imádok csókolni. Nemcsak a nyelves csókot tartom csóknak, hanem minden olyan érintést, amihez az ajkaimat használom. Imádom a nők száját, arcát, nyakát, kis- és nagyajkait csókolgatni, nyalogatni. Ők pedig imádják, ahogy csinálom. Az élet szerintem jóval szegényebb lenne csók nélkül. Minden alkalommal szenvedélyes csókkal köszöntöm a barátnőmet, amit ő ugyanolyan szenvedéllyel viszonoz. Nem mindig, de általában az ágyban kötünk ki, ahol tovább csókolgathatom, mindenhol.

Márk (55)

Lehet, hogy sokan azt gondolják, hogy már idős vagyok ahhoz, hogy csókolózzam. Nem, ehhez nem lehet idős az ember. A csók számomra a szerelem kifejezőeszköze. Ezzel tudatom a szerelmemmel, hogy mindennél jobban imádom, kész vagyok a teljes valómat neki adni. Ha érzem, hogy ő is így csókol, akkor tudom, hogy a kapcsolat jó lesz, hosszú távon is megleszünk. Szerencsére hosszú ideje nős vagyok, igaz második házasság, de nem minden sikerülhet elsőre, nem igaz? A csók köztünk kommunikáció, apró gesztus, hogy elmondjuk, vágyunk a másikra.

Amint ebből is látszik, a csók nincs az éveink számához kötve. Akkor csókolózunk, amikor csak akarunk. Igaz érzelmeket fejez ki, amelyek minden idegszálunkra hatnak.

Ligeti Anna

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.