A férfiak is blöffölnek az ágyban

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1390.jpgHa úgy gondolod, hogy csak a nők mímelnek orgazmust, gondold végig még egyszer. Egyes tanulmányok szerint a férfiak ugyanúgy képesek a hálószobai blöffre, négyből egy férfi élete folyamán rendszeresen hamis orgazmussal áltatja kedvesét.

A szimulált orgazmus Oscar-díjas sztárjai még mindig a nők, ám nem kizárólag ők képesek erre.

Hogy egy férfi miért csinálja? Íme a lehetséges okok:

 

1. ok: Hogy elejét vegye a késleltetett orgazmusnak

Tanulmányok szerint a férfiak átlagosan 7 perc alatt jutnak el a behatolástól az orgazmusig. Gondolhatod, hogy ez hosszú idő. Azonban létezik olyan is, hogy ennél tovább tart az orgazmus elérése egy férfinál. Ha ezt meg akarja akadályozni, sokszor „kénytelen” a hamis orgazmusra.

2. ok: Hogy eltitkolja a korai magömlést

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1391.jpgA korai magömlés gyakori jelenség. Vannak azonban olyan férfiak, akik úgy tesznek, mintha az orgazmusuk lenne, holott korai magömlésük van. Eljátsszák, mintha a csúcson lennének, hogy „le ne bukjanak a nő előtt”.

3. ok: Hogy megőrizze a büszkeségét

A merevedési zavarokról több cikkünkben szóltunk már. Sok férfit érint, sokan azonban nem beszélnek róla, inkább titkolják. Sajnos szex közben is lanyhulhat az erekció, így a férfi már érzi, hogy nem jut el a csúcsra, de úgy tesz, mintha ez megtörtént volna. Inkább mímeli az orgazmust, minthogy beszéljen arról, hogy az miért nem következett be.

4. ok: Hogy örömöt szerezzen a partnerének

Sok férfi megjátssza az orgazmust, ha számára már kellemetlen hosszúságú az aktus hossza. Mindezt a miatt teszi, hogy a partnerének jó legyen.

5. ok: Hogy betartsa a „szabályokat”

Egyes pároknak kialakult elképzelése van arról, hogy hogyan zajlik az álomszerű szeretkezés. Ennek a vége természetesen mindig a világrengető orgazmus. Ha ez nem így történik, akkor az már nem is jó. Hogy elkerülje a csalódást, a férfi inkább mímeli az orgazmust, szimulál, hogy a felállított „szabályoknak” eleget tegyen.

Tudatosítsd, hogy nincs szükséged arra, hogy eljátszd az orgazmust. De hogy lehet megoldani a problémát?

Néha-néha előfordul, hogy nem vagy olyan passzban, hogy minden stimmeljen a hálószobában, de ha a szimulálás rendszeres, akkor egy kis segítségre lehet szükséged.

Íme néhány tipp:

·         Beszélj az orvosoddal. Számos egészségi állapot okozhat pl. késleltetett orgazmust, korai magömlést, vagy nehézséget az erekció fenntartásában.

·         Beszélgess egy szexuális terapeutával. Esetenként a hamis orgazmus érzelmi, lelki okokban gyökerezik. Lehet, hogy a probléma megértését segítheti egy szakember.

·         Maszturbálj. Ha megismered önmagad, rájössz, hogyan működik nálad az orgazmus mechanizmusa. Ezt az infót megoszthatod a partnereddel is.

·         Fogyassz kevesebb alkoholt, és ne használj drogokat. A mellett, hogy nagyon egészségtelen, mindkettő igencsak befolyásolja a szexuális teljesítményt.

·         Légy őszinte a partnereddel. Ez talán mindennél fontosabb. Lehet, hogy egy fennálló problémát ketten is meg tudtok oldani, csak meg kell beszélni.

Kovács-Hain Zsuzsa

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.