A női erogén zónák talánya

c_400_200_16777215_00_images_stories_nez_1.jpgA rendszeres szex egyik nagy hátránya, hogy belefeledkezünk a rutinba, és elfelejtjük, mennyire jó volt, amikor a kapcsolat kezdetén felfedezőútra indultunk egymás testén. Itt az ideje, hogy felelevenítsük az izgató kalandozást. Íme, néhány erogén zóna, melyek izgatásától szinte minden nő térde elgyengül.

 

c_400_200_16777215_00_images_stories_nez_2.jpgA nők egész bőrfelülete egyetlen hatalmas erogén zóna, melyre különleges hatással van a simogatás, a kényeztetés és a csók. Léteznek azonban olyan területek, melyeknek ingerlése különösen izgató. A női erogén zónák egyénenként különbözőek lehetnek, ezért a férfinak fel kell fedeznie, melyek azok a pontok, melyeket a szeretkezés során izgatni kell.

c_400_200_16777215_00_images_stories_nez_4.jpgHaj és a fej: a haj gyengéd cirógatása nagyon kellemes a legtöbb nő számára. Egyesek azt kedvelik, ha erősen bele túrnak a hajukba szeretkezés közben.

Fül: A fülek igen érzékeny testrészek. A fülcimpa, illetve a fül mögött található bőrfelület reagál leginkább az ingerlésre.

Száj: Az ajkak az egyik legérzékenyebb pontunk, és különösen a felső ajkak, valamint az orr, és a száj közötti érzékeny bőrfelület. A nyelvvel a test bármely pontja kényeztethető, és sokak számára a nyelv használata izgalmasabbá teszi az előjátékot.

c_400_200_16777215_00_images_stories_nez_3.jpgNyak: Rengeteg feszültség, és stressz összpontosul a nyakban. A masszázs különösen pihentető és izgató módja a feszültségek feloldásának, és előkészíti az utat az intim együttléthez.  

Hát: Rengeteg idegvégződés található a hátunkon. A hát simogatása igen kellemes érzés.

Mellek: A női mellekkel való játékot, általában minden férfi élvezi, azonban sokan nem tudják, hogy hogyan okozzanak ezzel örömet a nőknek is. A melleket nem szabad letámadni! Nem egy párna, amit gyömöszölni kell, hanem egy érzékeny testrész, mellyel csak finoman szabad bánni.

Fenék: Az egyik legfontosabb női erogén zóna a fenék, melyet nyugodtan lehet harapdálni, markolászni, vagy simogatni. Ezektől a nők nagyobb százaléka igen hamar beindul.

Ánusz: Érzékeny terület, melyet finom gyengéd mozdulatokkal lehet a legjobban ingerelni.

Tehát, ha eddig ezeket nem próbálta ki, itt az idő! Fedezze fel párja "aranybányáit", és tegye izgalmassá az együttlétet simogatással, masszázzsal, harapdálással, vagy akár nyalogatással!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.