A prosztata mint férfi G-pont

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1082.jpg

A nők egyik legérzékenyebb erogén zónáját, a G-pontot sokan csak úgy kezelik, mint valami városi legendát. Mások szerint pedig nagyon is létezik. A férfiak esetében eddig ilyesmiről nem nagyon volt szó, pedig nekik is van egy pont a testükön(ben), amely hihetetlen gyönyörök forrása.

A férfiak számára eddig ismeretlen, fantasztikus orgazmusélményt jelent a prosztata masszírozása. Sajnos azonban a férfiak többsége ódzkodik attól, hogy valaki a végbélnyílásában tapogatózzon. Pedig ez a kis szerv igencsak fel tudja dobni a szexuális együttléteket.

A férfi G-pont

A prosztata egy gesztenye alakú és nagyságú szerv. Simaizmokból és mirigyekből áll. A közelében találhatók a merevedés kialakulásában szerepet játszó idegrostok.

A nők G-pontja a hüvelyfalon helyezkedik el, kb. 2-5 cm-re a hüvelynyílástól. Hatalmas élményt okoz a stimulálása. Ugyanígy működik a férfiak G-pontja is. Hasonló élményt ad, mint a női G-pont. A prosztatán található, kb. 5-8 cm-re a végbélnyílástól.

Nem mindenki szereti

Vigyázz, mert érzékeny területre tévedtél! Fontos, hogy mielőtt azzal próbálkozol, hogy izgatni kezded a párod prosztatáját, beszéljétek meg, hogy ő hogyan viszonyul az egészhez. Előfordulhat, hogy a szerelmed zsigerből elutasítja a végbélnyílása érintését, szemérmes, vagy csak egyszerűen nem akarja. Ha így van, nem érdemes erőltetni a dolgot. Ám az is lehet, hogy nyitottabb, és szívesen kalandozna azon a területen is. Ha ez a helyzet, indulhatsz is egy kis felfedezőútra.

Hogyan csináld?

Ha a párod egyértelmű jelét adta annak, hogy szeretné kipróbálni a gyönyör ilyetén formáját is, akkor először is meg kell találnod a prosztatát. Nem olyan nehéz, mint gondolnád. Fektesd a szerelmed a hátára, és kérd meg, hogy kissé húzza fel a lábát. Így könnyebb dolgod lesz. Használj jó minőségű síkosítót, hogy véletlenül se okozhass fájdalmat. Hatolj be a végbélnyíláson az ujjaddal, és tapogatózz a hasfal oldalán, míg meg nem találsz egy gesztenye nagyságú csomót. Ez a prosztata.

Gyengéd nyomással, kis masszírozással indíthatod a stimulálást. Kalandozz bátran, de gyengéden, mert nagyon érzékeny területen jársz. A síkosító nagyon fontos.

Ezen a téren is össze kell szokni, ahogy minden másban is. Lassan haladj, nehogy valami rosszul alakuljon. Ha már gyakorlottabbak vagytok, akkor lehet próbálkozni esetleg, hiszen úgyis jelzi a szerelmed, ha valami nem esik jól neki.

Valószínűleg azonban nagyon hálás lesz neked ezért az élményért, és az egetrengető orgazmusért.

Később akár variálhatod is a prosztata izgatását egy kis orális élményszerzéssel. A párod nem jut majd szóhoz.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.