Aludj a gyönyörért!

Azt már tudjuk, hogy a szexnek sok olyan pozitív tulajdonsága, hatása van, amely kihat az egészségünkre, segíti immunrendszerünket, megkönnyíti az alvást, kiküszöbölheti az alvászavarokat. Ám arról biztos nem hallottál még, hogy az intenzív orgazmus elérésének egyik kulcsa a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_alvas-orgazmus.jpg

Az alvás olyan nélkülözhetetlen a szervezetünk számára, akár a levegő. Csökkenti a betegségek kockázatát, turbózza a memóriát, jó hatással van a bőrre is, lassítja az öregedés folyamatait.

A legújabb kutatási eredmények szerint azonban a megfelelő mennyiségű alvás nemcsak egészségügyi szempontból elengedhetetlen, hanem azért is, mert segít a szexuális élet javításában: növeli a libidót és az orgazmusok intenzitása is megnő, ha eleget alszol.

Bizonyára te is észrevetted már magadon, hogy ha kipihened magad, minden jobban megy. Jobban teljesítesz a munkában, a tanulásban, jobb a közérzeted, kedvesebb vagy másokkal, könnyebben veszed a felmerülő akadályokat. Ellenben, ha nem sikerül eleget aludnod, akkor nehezebben koncentrálsz, minden szürkébbnek és rosszabbnak tűnik. Ha ez hosszútávon is fennáll, akkor hajlamosabb vagy a depresszióra, ami súlyos betegség.

Az alvás emeli azoknak a hormonoknak a szintjét, amelyek felelősek a szexualitásért (pl. tesztoszteron). Ezen kívül a nemi szervek vérkeringését is fokozza, így sokkal erőteljesebb és hosszabb orgazmust élhetsz át.

Napi nyolc órát kell(ene) aludni ahhoz, hogy a fenti pozitívumokat a mindennapi életben élvezhesd. A vágy és a kedv a szeretkezéshez minden órával növekszik.

Ha túl keveset alszol…

Azon kívül, hogy folyamatosan kóvályogsz, és nem tudsz hosszabb ideig koncentrálni a feladataidra, a szervezeted lelassul, növekszik a stressz, amit képtelen leszel kezelni egy idő után, a szíved folyamatosan nagy iramban dolgozik, ami nem tesz jót. Ma már elfogadott tény, hogy a tartós kialvatlanság az elhízás és a kettes típusú cukorbetegség egyik rizikófaktora. Ha sokáig élsz úgy, hogy napi 6 óránál kevesebbet alszol, elkezdenek elhalni az idegsejtek, pusztul az agy szürkeállománya. Ez az egész pedig kihat az időskorodra is. Növekszik a sztrók kockázata, ráadásul az alváshiány csökkenti a csontsűrűséget is, így csontritkulás is kialakulhat.

Nem mindegy tehát, hogy mennyit alszol naponta. Az egészséges élet meghatározó pillére a pihenés. Az pedig csak jóleső ráadás, hogy a szexuális életed intenzívebb lehet. Ha pedig a szexuális életed megfelelő, akkor jobban is alszol, ami pedig segít az egészséged megőrzésében. Angyali kör… nem igaz?

Ligeti Anna

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.