Amikor kezd eltűnni a szex

c_400_200_16777215_00_images_kepek_szakitas23.jpgEgy kapcsolat mindig két ember szövetsége. Amint az egyik már nem érzi magát jól ebben, az menten ki is derül abból, hogy hogyan áll a szexhez. A szexualitás ugyanis beszédesebb, mint azt gondolnád. Minden apróság egy-egy jel, ami arra utal, hogy a kapcsolat közel áll a szakításhoz.

Amikor két ember belefáradt az együttlétbe, az azonnal észrevehető a szexuális életük alakulásán is. A szex olyan dolog, ami képes arra, hogy megerősítse két ember viszonyát, de arra is képes ugyanakkor, hogy széttörje a kapcsolatot. Ha már egyik vagy mindkét fél belefásult az egészbe, az a szexuális életükből egyértelműen kiderül.

Nem gond a különbözőség?

c_400_200_16777215_00_images_kepek_szakitas24.jpgAzt szokták mondani, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Ez nem igaz. Milyen kapcsolat az, ahol állandó vita van valamin, mert más-más az elképzelés. Főleg az ágyban nem jó, ha mindketten mást akartok. Hiszen akkor mi garantálja a szenvedélyes, felhőtlen együttlétet?

Akkor, ha azon veszed észre magad, hogy lassan minden szexuális együttlét vitába, vagy – ami még rosszabb – bűntudatos hallgatásba torkollik, akkor valószínűleg a kapcsolattal nincs minden rendben. Ha nem beszéltek erről, akkor hamarosan még rosszabb lesz.

 

Már nem jó a szex – és ez egyre kevésbé érdekel

Minden alkalommal azon gondolkodsz, milyen kifogásokkal hessegesd el a pasid? Nem élvezed az együttléteket, és ő is egyre ritkábban közeledik. Már nem olyan semmi, mint régen, nem jó a szex. A hab a tortán az, hogy ez téged és a pasidat is egyre kevésbé érdekel. ezután az következik, hogy már meg sem tudjátok beszélni, és nem is akarjátok. Vagy te, vagy ő elutasítja a kommunikációt a szexről.

Ez egy folyamat, amelyet a kezdetekkor még el lehet kapni, fel lehet tornázni oda, ahol volt (vagy majdnem oda), de ha már ott tartotok, hogy teljes érdektelenség övezi a szexuális együttléteket, akkor el kell gondolkodni azon, hogy külön utakon folytassátok tovább.

Az utolsó lépés – az a bizonyos csepp a pohárban

A fentiek következménye az, hogy már csak megszokásból vagytok együtt, a szexualitás nem része már a közös életeteknek. Ez minden szempontból tönkreteszi a kapcsolatot, ugyanis okot ad a hűtlenségre. Szex nélkül senki sem bírja túl sokáig, így keresni fogja a megoldást. A lelki része ennek ugyanilyen borzalmas, már csak barátként, lakótársként tekintetek egymásra.

Jó, ha tudod, egy kapcsolatról sokat elárul az, hogy a benne lévők hogyan élik meg a szexualitást. Számodra is árulkodó jelek a fentiek, magadat és a pasidat is érdemes vizsgálnod, hiszen kettőn áll a vásár.

Ligeti Anna

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

adsense

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.